rasgeea 24.07.09, 08:06 jakie macie? poróbmy sobie smaka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joginka83 Re: Wasze ulubione potrawy 24.07.09, 11:13 Ja wprost uwielbiam kotlety mielone/sznycle. Ale oczywiście tylko domowej roboty. Mogłabym jeść zawsze i wszędzie :) i lubię też rosół mojej mamy. :) i ogólnie chińszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Wasze ulubione potrawy 24.07.09, 17:30 pizza zawsze i wszedzie :) i skrzydelka pikantne z miodem :) ale ziemniakami z boczkiem tez nie pogardze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: Wasze ulubione potrawy 24.07.09, 21:41 pizza, spaghetti, makarony z sosami różnymi ostatnio cukiniowy, cycek kurzęcy w każdej postaci, za to nie lubię zup :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Wasze ulubione potrawy 27.07.09, 20:20 Biryani i inne indyjskie specjały :) A poza tym sernik na zimno, żimne nóżki i bigos. Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Wasze ulubione potrawy 30.07.09, 09:22 Już kiedyś pojawił się taki wątek na tym forum Bezapelacyjnie najlepsze są: KARTACZE! Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Wasze ulubione potrawy 04.08.09, 02:38 Mięsko...we wszelkiej postaci Czekolada...też w postaci wszelakiej:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
justysia_83 Re: Wasze ulubione potrawy 05.08.09, 11:58 Przyłączam się do tej czekolady... :) A poza tym to makarony wszelakie oraz pomidorówka :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wasze ulubione potrawy 05.08.09, 12:51 noooo ja ostatnio mam fazę na spagetti i łazanki :) Spagetti obżeram się jak głupek, ale może zrobię łazanki w końcu:) noi pomidorówka, ach, bon petit :) i placki ziemniaczane bym zjadła : ) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Wasze ulubione potrawy 05.08.09, 23:44 Madzik...to mnie odwiedź:P Zwabię Cię plackami?:D:D Albo ciastem czekoladowyyyyym:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Wasze ulubione potrawy 02.09.09, 12:33 kochana masz taka fajna ksiazke kucharska;P zroze cos porzadnego;D p.s. ja tez kocham spagetti ale takie...moje;D Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Wasze ulubione potrawy 02.09.09, 12:34 o wiem! placki ziemniaczane ze smietana i cukrem./ Moge non stop codziennie. A robic mi sie nigdy nie chce;D wiec wykorzystuje babcie;D Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: Wasze ulubione potrawy 27.08.09, 20:04 > Mięsko...we wszelkiej postaci Ja tak samo:) i pomidorowa Odpowiedz Link Zgłoś
aksanti naleśniki ze szpinakiem:D 20.03.10, 19:08 do szpinaku sól i czosnek, a do ciasta naleśnikowego zioła prowansalskie,mmm;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: naleśniki ze szpinakiem:D 22.03.10, 08:41 Zawsze się zastanawiałam do czego uzywa się ziół prowansalskich? :D Odpowiedz Link Zgłoś
aksanti np. do sałatek.. 22.03.10, 10:42 ..sałata pekińska, kukurydza, papryka, ziała prow., olej/oliwa :D pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: np. do sałatek.. 24.03.10, 09:57 no, no to jestem pod wrażeniem ;) musze wypróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
aksanti zioła prowansalskie używam jeszcze do pesto 15.05.10, 18:12 tzn robie sos do makaronu mieszając łyżeczkę pesto zielonego z małym kubliem śmietany, dodaję sól, czosnek i gotowe! Do makaronu i sosu można dodać mięso jak kto lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: zioła prowansalskie używam jeszcze do pesto 17.05.10, 23:08 no no, smak sam w sobie : ) Tak to pięknie opisałaś że na pewno spróbuję : ) Odpowiedz Link Zgłoś
julka_pp Re: Wasze ulubione potrawy 19.08.16, 10:35 ja ostatnio zajadam się ciągle makaronem ze szpinakiem lub w sosie serowym z brokułami :) mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś