Dodaj do ulubionych

dzis mój pierwszy dzien pracy

29.12.03, 01:22
Witam!

Dzis moj pierwszy dzien pracy-mam wstac o 6tej a tu spac nie moge-wszystko
mam przygotowane ,uprasowana biała bluzka , spodnie, zakiet.

Boje sie-nie wiem czy bede miała jutro w ciagu dnia dostep do netu-trzymajcie
za mnie kciuki, prosze

Dzieki:))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • k.mmilka 3mamy i napisz, jak było n/t 29.12.03, 08:44
    • malen_a Re: dzis mój pierwszy dzien pracy 29.12.03, 09:03
      trzymam i czekam na relacje jak bylo :*
    • chiara76 Napisz, jak było! 29.12.03, 09:54
      Trzymam kciukasy!
      • kasia721 Re: Napisz, jak było! 29.12.03, 10:03
        Trzymam kciuki!!! Powodzenia!!!!
        • aariel Re: Napisz, jak było! 29.12.03, 10:23
          Wow, no to super, ze dostalas prace.
          Tez jestem ciekawa jak bylo :)
          I mam nadzieje, ze nie bylas za bardzo zestresowana.
          • monisb Re: Napisz, jak było! 29.12.03, 17:14
            Ja dopiero teraz przeczytałam Twój post, ale mam nadzieję ze wszystko dobrze
            poszlo i również czekam na relację. Niestety to zawsze jest stres. Pamiętam, że
            za każdym razem wracałam z bólem głowy i wrażeniem że nie mam pojęcia jak mają
            na imię Ci wszyscy ludzie których poznałam. Ale tak już jest na początku. Mam
            nadzieję ze już jesteś po...
            Pozdrawiam
            Monia
            • _waterfall_ Relacja... 29.12.03, 19:12
              Hej!Dzieki za wszystkie miłe posty-było nawet fajnie:) Portier nie chciał mnie
              wpuscic i mu odpowiedziała "ja tu od dzisiaj pracuje" hahaha i zmiekł:)

Zaprowadzili mnie do pokoju-miałam pracowac sama z takim chłopakiem a tam
              siedziały 4 kobiety!hmm zale po rozmowie z szefem wiem,ze mam przeniesc sie do
              niego ja tylko 5tego stycznia wroci z urlopu. Wiem juz dzis,czuje to,ze bedzie
              o mnie bitwa-moja Pani kierownik chce mnie strasznie do ksiegowsci,tam maja
              braki w ludziach- kiedy ja mialam pracowac w calkiem innej komorce-mam
              nadzieje,ze decyzje szefa sa nieodwołalne ..choc czasem mi sie zapala czerwne
              swiatelko w glowie jka sie mnie pytaja czy umeim bilanse robic:Ojaaaaaaa?z
              humanistycznym wyksztalceniem?
              Szef mowi mi ,ze nie posle na dalsze szkolenia dla mojej komorki , a pani
              kierownik o tym,z bede liczyc płace!!!!!!!

Generalnie bylo fajnie tylko padam ze zmeczenia teraz bo spalam niecala godzine:
              (i potem ziewalam i wogole-ok to ja lulu ide:) mama nadzieje,ze nie zasmecilam
              za duzo:)
              • mocca2003 POWODZENIA !!!!! 29.12.03, 19:26
                Życzę powodzenia !!!!!!!!!!!!!!
                Pierwsze dni w nowej pracy są zawsze stresujące:)
                nie wiadomo , ale może i mnie w przyszłym roku to będzie czekało
              • monisb Re: Relacja... 29.12.03, 19:28
                Gratulacje!! Znaczy nie było tak źle, a nawet całkiem nieźle jak na pierwszy
                dzień. Teraz odpoczywaj i regeneruj siły do dalszej walki. Księgowość brrr, ja
                się do tego absolutnie nie nadaje
                Pozdrawiam
                M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka