samot-na86 09.08.09, 22:12 hej,mam 23 lata poszukuje kochanka do lat 45z okolic klodzka i wroclawia ktory zaoferuje mi pomoc finansowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Re: szukam spons ...i kochanka 09.08.09, 22:37 samot-na86 napisała: > hej,mam 23 lata poszukuje kochanka do lat 45z okolic klodzka i > wroclawia ktory zaoferuje mi pomoc finansowa. czuje tu otwartosc (geograficzna) i szerokie horyzonty (intelektualno-wiekowe) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpa-k74 Re: szukam spons ...i kochanka 18.08.09, 13:40 samot-na86 napisała: > hej,mam 23 lata poszukuje kochanka do lat 45z okolic klodzka i > wroclawia ktory zaoferuje mi pomoc finansowa. poszukaj lustra i popatrz w nie czy nie stac cie na normalne zyci e tylko za kase dziewczyno niszczysz sie swoje zycie i dusze pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
maurela Re: szukam spons ...i kochanka 18.08.09, 14:45 Może łatwo zdobyty chleb nie odbije Ci się czkawką na całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: szukam spons ...i kochanka 18.08.09, 15:15 pitolicie zazdrośnicy...O! mocz w ataku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpa-k74 Re: szukam spons ...i kochanka 18.08.09, 18:58 niestety łatwo chleba nie zdobywam zamożny tez nie jestem życie dało mi po dupie jak mało komu cieżko pracuje na kawałek chleba ale siebie nie sprzedam i tobie też tego życze i wiem że nie każdy ma życie rózami usłane życze ci szczęscia dziewczyno i mam nadzieje że Ci sie uda żyć zgodnie ze swoim sumieniem i ci sie poszczęsci wszystkiego naj Odpowiedz Link Zgłoś