Gość: Angela IP: *.archeton.com.pl 08.08.01, 07:28 Niewysoka blondynka z duzym biustem pozna pana. Czekam na oferty. Pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Steell Re: Szukam faceta!!!! IP: 9.67.96.* 08.08.01, 07:54 no to poznajmy się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titman Re: Szukam faceta!!!! IP: *.tnt90.chi5.da.uu.net 08.08.01, 08:40 Z jak duzym biustem poniewaz to jest bardzo wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steell Re: Szukam faceta!!!! IP: 9.67.96.* 08.08.01, 09:12 Gość portalu: titman napisał(a): > Z jak duzym biustem poniewaz to jest bardzo wazne. No właśnie Też zapomniałem o to spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
jacus_1 Re: Szukam faceta!!!! 08.08.01, 09:14 Duży biust!! Ja to uwielbiam i już możemy sie spotkać!!! Oferuję w zamian za biust oczywiście co tylko chcesz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Szukam faceta!!!! IP: *.pentor.com.pl 08.08.01, 10:04 Moze powiesz o sobie soc wiecej Angela? Choc poczatki sa wielce obiecujace ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Szukam faceta!!!! IP: *.archeton.com.pl 08.08.01, 11:18 Dziekuje za odpowiedzi. Moj rozmiar to 95 cm. Tak jak wczesniej pisalam moj biust jest niczego sobie. Mam ogromne jak spodki sudki na piersiach Poniewaz mam 24 lata moje cyce sa jeszcze calkiem jedrne. Bardzo lubie je masowac pod prysznicem lub balsamem. Sprawia mi to ogromna przyjemnosc (gdy dodatkowo wyobrazam sobie faceta, ktory mi TO robi). Mam duzy potencjal ero...ny, ale jeszcze nie znalazlam kogos, kto by sie mna zainteresowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Szukam faceta!!!! IP: *.pentor.com.pl 08.08.01, 11:31 Angela, teraz juz wiem ,ze musisz byc naprawde interesujaca kobieta! Jezeli masz ochote milo spedzicz czas, to skontaktuj sie ze mna. Jesyem pewien, ze nie bedzisz zalowac !! Moj adres to: thorgal_23@interia.pl Czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steell Re: Szukam faceta!!!! IP: 9.67.96.* 08.08.01, 11:38 Chyba żartujesz. Faceci wokół ciebie są niewidomi? Z takimi walorami i zainteresowaniem to cud że nikogo nie masz. No ale ja jestem i czekam na konkretną propozycję. kisses4U - Steell Odpowiedz Link Zgłoś
jacus_1 Re: Szukam faceta!!!! 08.08.01, 12:05 Jesteś kobietą z moich marzeń a mój potencjał ero jest ogromny. Możemy sobie pomóc. Napisz i działamy kiedy tylko zechcesz... jacus_1@poczta.gazeta.pl. Napisz jak najszybiej to pomogę Ci pod prysznicem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Do wszystkich, ktorzy odpisali!!!! IP: *.archeton.com.pl 08.08.01, 12:24 Chlopcy wiecej szczegolow o tym, jak bysmy sie mogli zabawiac. Ja marze o tym by ktos masowal moje gumisie mocno rekami, az beda wyplywaly na boki. Bardzo by tez chcialam by ktos objal mnie od tylu i sciskal je mocno, mocno,az bede jeczala z bolu i rozkoszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steell Re: Do wszystkich, ktorzy odpisali!!!! IP: 9.67.96.* 08.08.01, 12:28 Nie ma sprawy. Mogę ci je nawet smarować olejkiem:) Delikatnie kąsać itp.. Steell Odpowiedz Link Zgłoś
jacus_1 Re: Szukam faceta!!!! 08.08.01, 12:52 To co mogę z Tobą i z Twoimi balonikami zrobić opiszę Ci w mailu. Podaj adres jeśli chcesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś