nanatalka60 04.11.10, 10:28 Poszukuję niani na 3 godziny dwa trzy razy w tygodniu. Jakie są stawki w Markach za godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosha_1 Re: Niania 04.11.10, 15:18 a jakie są oczekiwaania w stosunku do tej niani? - i może coś więcej na temat maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
mirelle Re: Niania 04.11.10, 17:10 Ja również poszukuję niani do kilkumiesięcznej, grzeczniutkiej córci 3-4 razy w tygodniu na 3-4 godziny. Warunki do ustalenia. Jesli ktos jest zainteresowany proszę o kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
evans31 Re: Niania 04.11.10, 18:40 Witam,jestem mamą 8 letniego chłopca, i kiedy dziecko jest w szkole, a chodzi do szkoły o różnych godzinach w ciągu tygodnia mam czas wolny,i chętnie zajęłabym się pilnowaniem dziecka.mieszkam na ul. Małachowskiego. Jeżeli jest pani zainteresowana poproszę o tel. 516054400.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
nanatalka60 Re: Niania 04.11.10, 21:00 Mój maluch to 9 miesięczna córcia. Grzeczna, chodzi o opiekę w domu, spacer itd. Najchętniej godzinowo pomiędzy 9-12.Dni do uzgodnienia, poza piątkiem. Najchętniej wg. potrzeb. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na adres:nata.pod@interia.pl Proszę o podanie oczekiwanej stawki za godzinę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś