Dodaj do ulubionych

Sprzedam telewizor 32" Panasonic

09.10.12, 19:06
Sprzedam 32" telewizor w bardzo dobrym stanie 32" z filtrem grzebieniowym. Model TX-29PX10P .
Cena 400 zł.
Kontakt tel.697076560
Obserwuj wątek
    • tomt3 Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 09.10.12, 23:00
      W podanej cenie to o jedno zero za dużo....
      • immarek Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 10.10.12, 09:53
        Drogi tomt3. Telewizor ma 5 lat jest sprawny w 100% . Jak chcesz plazmę to proszę bardzo. Cena która podaje jest oferowana na allegro i innych portalach typu kup-sprzedaj. Pozdrawiam i życzę Ci żebyś zawsze kupował po takiej cenie coś co sobie zażyczysz;).
        • nomad997 Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 10.10.12, 11:12
          Twój telewizor jest tyle wart, ile ktoś jest gotów za niego zapłacić.
          A kwota jaką Ty oczekujesz można rozpatrywać jedynie w kategorii życzeń i oczekiwań.
          • immarek Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 10.10.12, 13:03
            Dziękuje za dyskusje. Pozdrawiam.
            • tomt3 Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 10.10.12, 13:31
              Zdaje się że w marcu przyszłego roku wyłączają w naszym regionie tv analogową. Więc od marca ten telewizor będzie kosztował ponad 500 złotych bo doliczyć trzeba koszt zakupu dekodera. Nie jest wykluczone że ten stary, 5 letni telewizor nie doczeka tego momentu i trzeba będzie go naprawiać. W servisie to mniej niż 100zł nie wezmą za naprawę błahostki, nie mówiąc o czymś bardziej skomplikowanym. Więc mamy ponad 600 złotych. Za niewiele więcej można już kupić nowiutki, nowoczesny telewizor LCD o porównywalnej wielkości ekranu z co najmniej dwuletnią gwarancją. No, ale jeżeli trafi się bogaty miłośnik staroci -to niech kupuje.
              • xxmarksxx Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 10.10.12, 14:09
                a ja proponuje zajrzec tu:
                wyprzedaz podworkowa
                niebawem bedzie kolejna edycja spotkan...
                moze znajdze sie ktos, kto chetnie zakupi.....
              • immarek Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 10.10.12, 14:16
                Panowie muszę Wam podziękować rozkręciliście temat i parę osób do mnie się odezwało. Telewizor został sprzedany ;) . Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje.
                • nomad997 Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 10.10.12, 14:32
                  Napiszę szczerze: jak obejrzałem ten oraz drugi film, to nawet przez chwilę nie wątpiłem że znajdzie się kupiec na Twój telelwizor.
                  • tommy113 Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 10.10.12, 15:59
                    a Markach są aż dwie... Już się boję :) co za kraj.
                    • barzoo Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 10.10.12, 20:28
                      krótkie podsumowanie. Jest człowiek który chce coś sprzedać i trzech co się chyba strasznie nudzi. Nie jesteś zainteresowany bo za drogo, bo stary to Twoja sprawa, po co te komentarze. Nie wszystkim tak się cudownie żyje, że od razu lecą po nowy telewizor za 2000zł!!!
                      • nomad997 Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 10.10.12, 21:02
                        A po co komu telewizor? Chyba że kupuje się go z myślą o konsoli do gier lub jako kino domowe, i jest on z założenia odpowiednio duży.
                        W obecnych realiach telewizja jako źródło informacji oraz rozrywki to prehistoria, chyba że ktoś lubi oglądać ciągle te same mordy które wygłaszają swoje wywody myślowe od lat, a dziennikarze zamiast informować prezentują skróty swoich poglądów na dany temat. A szczytem rozrywki "na poziomie" są programy typu "Taniec z gwiazdami", "Jaka to melodia" czy klasyka iście zaściankowej rozrywki czyli "Kocham się Polsko".

I na koniec uprzedzam pytanie: mam telewizor, a nawet kablówkę za którą płacę. Zważywszy jednak na to, że włączam go najdłużej na 30-40 minut dziennie (a czasami wcale) sam się zaczynam zastanawiać po co go mam, i dlaczego jeszcze nie zlikwidowałem kablówki.
                        • immarek Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 10.10.12, 21:33
                          Panie nomad997 obecnie w Markach jest zbiórka odpadów wielkogabarytowych. Na 100% ktoś weźmie. Po co się męczyć.
                          Pozdrawiam.
                          • nomad997 Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 11.10.12, 12:12
                            Jak się zepsuje, to go wyniosę do utylizacji. Póki co nie zwykłem wyrzucać działających urządzeń, na które musiałem zapracować.
                    • nomad997 Re: Sprzedam telewizor 32" Panasonic 11.10.12, 12:09
                      tommy113 napisał:

> a Markach są aż dwie... Już się boję :) co za kraj.

To nie kraj jest winien temu że nie brakuje ludzi zamieszkujących jego teren, którzy są chodzącymi dowodami ewolucji. Tyle tylko, że anatomicznie może przypominają współczesnego człowieczka, ale pod względem psychicznym i mentalnym tkwią dalej na poziomie swoich protoplastów, gdy tamci jeszcze siedzieli w jaskiniach.
    • l-opez bardzo drogo .... 11.10.12, 23:59
      a realna kwota sprzedaży takiego TV połowa tej ceny, sprawdź allegro z opcją popularność i będziesz wiedział, licytacje kończą się na 200zł, schodzą w KUP TERAZ również do max. 200zł, czasami 250zł za full wypas ze stolikiem, owszem są wystawiane droższe po 300-500zł, ale nikt ich nie kupuje, skoro za 400zł można już wylicytować używane LCD. Nowe LCD od 840zł (32").
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka