Gość: Raffi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 12:57 Żona opowiedziała mi wczoraj, że kupując wino w mareckim sklepie "Wina i alkohole świata" dostała gratis PASTĘ DO BUTÓW. Czy nie zadziwiające połączenie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hirek Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.chello.pl 01.11.02, 13:46 Może na butelce wina są elemnty skórzane? Rzeczywiście ciekawe połączenie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarmatia Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 13:52 Ja dostałam lakier do paznokci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.chello.pl 01.11.02, 13:56 Hahaha! :-) Muszę i ja się tam udać. Może dostanę jakiś dezodorant antyprespiracyjny. :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: proxy / 212.93.39.* 03.11.02, 17:19 Gość portalu: sarmatia napisał(a): > Ja dostałam lakier do paznokci A ja dostałem budzik, taki piękny różowy. I z bateriami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 17:25 Gość portalu Maciek napisał: > A ja dostałem budzik, taki piękny różowy. I z bateriami. Poważnie?? To za ile zakupy trzeba było zrobić, żeby dostać budzik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toban Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: webcacheP* / 62.29.208.* 01.11.02, 18:29 Na drzwiach sklepu wlasciciel powiesil info, że za zakup powyzej 10PLN pasta do butow gratis. Ja juz dostalem kilka tubek i pudelek z rozna pasta, bezbarwna czarna i brazowa. To nic, ze smierdzi i jest przeterminowana, wazne ze klienta obejmuje promocja :-). Sarmatia, Moja zona jest ciekawa co takiego kupilas, ze Ci dali lakier do paznokci. :-):-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Krajewski 10% rabatu IP: *.marketingserwis.pl 04.11.02, 10:46 W bezpłatnym "Głosie Mareckim" nr 2/listopad 2002 na tylnej okładce jest kupon, za który sklep "Alkohole Świata" daje rabat 10% od wartości rachunku. Pozdrawiam Jerzy Krajewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 14:25 Gość portalu: toban napisał(a): > Na drzwiach sklepu wlasciciel powiesil info, że za zakup powyzej 10PLN pasta do > > butow gratis. Ja juz dostalem kilka tubek i pudelek z rozna pasta, bezbarwna > czarna i brazowa. To nic, ze smierdzi i jest przeterminowana, wazne ze klienta > obejmuje promocja :-). > Sarmatia, Moja zona jest ciekawa co takiego kupilas, ze Ci dali lakier do > paznokci. :-):-):-) To ciekawe, za co można dostać lakier do paznokci. Ja nie wiem chłopaki czy wy macie pecha czy to ja do tej pory miałam farta. Z tego sklepu z rozmaitych promocji mam fajowe szklanki: warki, kasztelańskiego i ostatnio Carlsberga wraz z otwieraczem mającym to samo logo, plus scyzoryk z korkociągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toban Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.local.berlin 04.11.02, 14:50 Gość portalu: AGA napisał(a): > To ciekawe, za co można dostać lakier do paznokci. Ja nie wiem chłopaki czy wy > macie pecha czy to ja do tej pory miałam farta. Z tego sklepu z rozmaitych > promocji mam fajowe szklanki: warki, kasztelańskiego i ostatnio Carlsberga wraz > > z otwieraczem mającym to samo logo, plus scyzoryk z korkociągiem. Oj, mamy pecha...Scyzoryk z korkociagiem??? Rany julek, to marzenie kazdego chlopca. Moze za rzadko tam bywam, nie poznaja mnie i daja paste, i dla odmiany paste itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 15:01 Gość portalu: toban napisał(a): > Oj, mamy pecha...Scyzoryk z korkociagiem??? Rany julek, to marzenie kazdego > chlopca. > Moze za rzadko tam bywam, nie poznaja mnie i daja paste, i dla odmiany paste > itd. bardzo ironicznie to zabrzmiało, ale skoro wypłynął temat pasty w promocji jako mało zachęcającego, to ja myślałam że trafiłam lepiej (nie licząc scyzoryka)ale skoro gadżetów wymienionych przeze mnie nie oczekujemy w promocji, to jakie powinny być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toban Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.local.berlin 04.11.02, 15:16 Gość portalu: AGA napisał(a): > bardzo ironicznie to zabrzmiało, ale skoro wypłynął temat pasty w promocji jako > > mało zachęcającego, to ja myślałam że trafiłam lepiej (nie licząc scyzoryka) ale > > skoro gadżetów wymienionych przeze mnie nie oczekujemy w promocji, to jakie > powinny być? DO Agi : Nie bylo ironicznie, tylko zartobliwie - zabraklo :). Rzeczy, ktore otrzymalas w promocji sa OK. Nic wiekszego kupujacy nie powinien oczekiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 15:31 Dzięki Toban. A tak wogóle, czy ktoś skorzystał z oferowanej tam degustacji? Jak to jest, i ile się za to płaci? jestem ciekawa bowiem moje degustacje zawsze wyglądają tak że kupuję za każdym razem inny rodzaj wina, i okazjonalnie jest ono spożywane. Jeśli chodzi o wina to polecam mix: kurczaka duszonego w winie (to nie jest żadne znęcanie się nad zwierzętami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkohole świata Re: Degustacje w alkoholach świata IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 23:38 Degustacje w alkoholach świata odbywały się dotychczas na zapleczu sklepu i informowani o degustacjach byli wszyscy klienci posiadający Kartę Stałego Klienta. Od miesiąca sklep został powiększony a degustacje będą odbywać się juz w pelni profesjonalnie na I piętrze w Drink Barze "Bryka" /znajduje sie obok sklepu/. Degustacje sa bezpłatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Degustacje w alkoholach świata IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 09:07 Gość portalu: alkohole świata napisał(a): > Degustacje w alkoholach świata odbywały się dotychczas na zapleczu sklepu i > informowani o degustacjach byli wszyscy klienci posiadający Kartę Stałego > Klienta. Od miesiąca sklep został powiększony a degustacje będą odbywać się juz > > w pelni profesjonalnie na I piętrze w Drink Barze "Bryka" /znajduje sie obok > sklepu/. Degustacje sa bezpłatne. Czy degustacje odbywają się w jakieś konretne dni tygodnia np. wtorki, czy też trwają cały tydzień. A jakie są warunki, by wziąć udział w losowaniu np: kurtek, czy może być to osoba nie posiadająca KSK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Krajewski Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.marketingserwis.pl 04.11.02, 15:00 Niezła z Ciebie klientka "Świata Alkoholi". Na rabatach z "Głosu Mareckiego" mogłabyś sporo zaoszczędzić. Jeżeli podasz adres, dostarczę Ci kilkanście egzmplarzy z kuponami rabatowymi. Mój adres jerzy-krajewski@wp.pl Pozdrawiam Jerzy Krajewski Gość portalu: AGA napisał(a): > Gość portalu: toban napisał(a): > > > Na drzwiach sklepu wlasciciel powiesil info, że za zakup powyzej 10PLN pas > ta > do > > > > butow gratis. Ja juz dostalem kilka tubek i pudelek z rozna pasta, bezbarw > na > > czarna i brazowa. To nic, ze smierdzi i jest przeterminowana, wazne ze > klienta > > obejmuje promocja :-). > > Sarmatia, Moja zona jest ciekawa co takiego kupilas, ze Ci dali lakier do > > paznokci. :-):-):-) > > > To ciekawe, za co można dostać lakier do paznokci. Ja nie wiem chłopaki czy wy > macie pecha czy to ja do tej pory miałam farta. Z tego sklepu z rozmaitych > promocji mam fajowe szklanki: warki, kasztelańskiego i ostatnio Carlsberga wraz > > z otwieraczem mającym to samo logo, plus scyzoryk z korkociągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.chello.pl 04.11.02, 18:51 Ja też chcę szklanki, korkociągi o otwieracze! :-( Muszę odwiedzić ten sklep! Oj muszę! :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkohole swiata Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 23:30 Do sklepu zapraszamy pon.piątek 9-22 sob niedz 10-22. Powoli oprócz wiedzy o winach uzupełniamy wiedzę o komputerach. Tak więc niedługo możemy odpowiadać na wszelkie pytania związane z naszą działalnoscią. Promocje robimy często. Opisywana wcześniej promocja z pastą to hołd dla naszego kolegi który jak popije to pastuje wszelkie buty które znajdują się w jego zasięgu. Istnieja jednak i inne promocje: -do niektórych win kosmetyki -lakiery do paznokci -promocje cenowe -opakowania prezentowe -niedługo /jak skończy się pasta/ do kazdych zakupów budzik gratis -rabat 10 % z Głosu Mareckiego -Karty stałego klienta -Co sobota losujemy teraz Kurtki jesienno-zimowe -Do win kalifornijskich ksiązka gratis -Do szampanów cygaro gratis -Do zakupionego wina otwieracz gratis -kieliszki -itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Pytanie do "Alkoholi Swiata" IP: *.braun.de 06.11.02, 10:03 Gość portalu alkohole swiata napisał: > Do sklepu zapraszamy pon.piątek 9-22 sob niedz 10-22. Powoli oprócz wiedzy o > winach uzupełniamy wiedzę o komputerach. Tak więc niedługo możemy odpowiadać > na wszelkie pytania związane z naszą działalnoscią.(...) Czy moglbym zapytac o warunki otrzymania karty stalego klienta i o zwiazane z nia korzysci? Z gory dziekuje za informacje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkohole Świata Re: Pytanie do 'Alkoholi Swiata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 19:59 z założenia Kartę Stałego Klienta otrzymuje sie przy zakupie Pakietu wejściowego który wart jest 100.00 pln /sześć wybranych produktów z książką gratis/. Jednak w sklepie panują niezbyt sztywne zwyczaje i karte można też dostać po kilku wizytach niekończących się w sumie na 100.00 pln Odpowiedz Link Zgłoś
raffix Re: Pytanie do 'Alkoholi Swiata' 06.11.02, 21:07 Gość portalu: alkohole Świata napisał(a): > z założenia Kartę Stałego Klienta otrzymuje sie przy zakupie Pakietu > wejściowego który wart jest 100.00 pln /sześć wybranych produktów z książką > gratis/. Jednak w sklepie panują niezbyt sztywne zwyczaje i karte można też > dostać po kilku wizytach niekończących się w sumie na 100.00 pln A jakich korzysci mozna sie spodziewac posiadajac Karte Stalego Klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkohole Świata Re: Pytanie do 'Alkoholi Swiata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 22:04 My nie rozpatrujemy tego w kategoriach korzyści. Nie wszystko trzeba robić dla korzyści ale jeżeli już to: -rabaty -udział w akcjach promocyjnych -bezpłatne informacje szkoleniowo informacyjne -bezpłatne degustacje -zaproszenia na degustacje organizowane przez naszych dostawców w Warszawie najczęściej w renomowanych hotelach -udział w loteriach /np teraz co tydzień losujemy kurtki zimowe/ -bezpłatne porady -jeśli potrzeba coś z akcesorii alkoholowych np. szkło, miksery itp to w miarę możliwości załatwiamy -ze względu na kontakty z naszymi przeróżnymi odbiorcami indywidualno-firmowymi pomagamy wielopłaszczyznowo np. znalezienie pracy, znalezienie odbiorców na dany produkt którym handluje posiadacz KSK /karty stałego klienta/, kojarzymi handlowo zainteresowanych kupno sprzedaż itd właśnie zamykamy sklep resztę dopisze jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkohole Świata lakier do paznokci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 23:44 Lakier do paznokci /cena w hipermarketach 15.00 pln/ jest przyczepiony do wina włoskiego Casanowa - białe lekko wytrawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: lakier do paznokci IP: *.chello.pl 05.11.02, 23:53 A jaka jest cena włoskiego wina Casanowa? I jakie są ceny innych prodktów? Np. czerwone półwytrawne Carlo Rossi? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkohole Świata Re: lakier do paznokci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 20:05 Wino Casanowa 10.00 pln, Carlo Rossi białe,różowe bądź czerwone 23.00 pln na hasło Forum Marki 18.50 Pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Dla mnie bomba! IP: *.*.*.* 06.11.02, 22:24 Czy maja tam szansę na souvenir takze nie-markowianie? Chętnie tam przyjadę na zakupy. Jak trafić jadąc od W-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Dla mnie bomba! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 22:39 Gość portalu: obserwator napisał(a): > Czy maja tam szansę na souvenir takze nie-markowianie? > Chętnie tam przyjadę na zakupy. Jak trafić jadąc od W-wy? Trafić jest łatwo gdyż sklep znajduje się przy samej głównej trasie (wylot z Warszawy na Białystok), w zasadzie na granicy Marek i Pustelnika. Miniesz po lewej stronie marecki kościół i za ok. 1 km., po prawej stronie znajdziesz, jest dobrze widoczny. A souveniry myślę, że nie tylko dla nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.chello.pl 12.11.02, 00:48 Wybieram się tam w czwartek! Mam nadzieję, że obejmie mnie pomocja i dostanę jakis mały prezencik! :-) Ciekawe co! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 08:28 Gość portalu: Hirek napisał(a): > Wybieram się tam w czwartek! > Mam nadzieję, że obejmie mnie pomocja i dostanę jakis mały prezencik! :-) > Ciekawe co! > Pozdrawiam. byłam wczoraj, i nic się nie zmieniło, do pewnego rodzaju wina dają lakier do paznokci, pastę do butów pow. 10 zł ale tym razem z gąbkowym aplikatorem - bezbarwna, plus firmowe długopisy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 12:06 Witam wszystkich. Ja byłam tam dzisiaj po 12 i jest bardzo dużo promocji. A jeszcze więcej różnych kosmetyków kolorowych dla kobiet. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś