Dodaj do ulubionych

Zadziwiająca promocja w "Alkoholach Świata"

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 12:57
Żona opowiedziała mi wczoraj, że kupując wino w mareckim sklepie "Wina i
alkohole świata" dostała gratis PASTĘ DO BUTÓW.
Czy nie zadziwiające połączenie? :-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Hirek Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.chello.pl 01.11.02, 13:46
      Może na butelce wina są elemnty skórzane?
      Rzeczywiście ciekawe połączenie!
      Pozdrawiam
      • Gość: sarmatia Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 13:52
        Ja dostałam lakier do paznokci
        • Gość: Hirek Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.chello.pl 01.11.02, 13:56
          Hahaha! :-)
          Muszę i ja się tam udać. Może dostanę jakiś dezodorant antyprespiracyjny. :-)
          Pozdrawiam!
        • Gość: maciek Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: proxy / 212.93.39.* 03.11.02, 17:19
          Gość portalu: sarmatia napisał(a):

> Ja dostałam lakier do paznokci
          A ja dostałem budzik, taki piękny różowy. I z bateriami.
          • Gość: Raffix Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 17:25
            Gość portalu Maciek napisał:
            > A ja dostałem budzik, taki piękny różowy. I z bateriami.
            Poważnie?? To za ile zakupy trzeba było zrobić, żeby dostać budzik?
    • Gość: toban Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: webcacheP* / 62.29.208.* 01.11.02, 18:29
      Na drzwiach sklepu wlasciciel powiesil info, że za zakup powyzej 10PLN pasta do
      butow gratis. Ja juz dostalem kilka tubek i pudelek z rozna pasta, bezbarwna
      czarna i brazowa. To nic, ze smierdzi i jest przeterminowana, wazne ze klienta
      obejmuje promocja :-).
      Sarmatia, Moja zona jest ciekawa co takiego kupilas, ze Ci dali lakier do
      paznokci. :-):-):-)
      • Gość: Jerzy Krajewski 10% rabatu IP: *.marketingserwis.pl 04.11.02, 10:46
        W bezpłatnym "Głosie Mareckim" nr 2/listopad 2002 na tylnej okładce jest kupon,
        za który sklep "Alkohole Świata" daje rabat 10% od wartości rachunku.
        Pozdrawiam
        Jerzy Krajewski
      • Gość: AGA Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 14:25
        Gość portalu: toban napisał(a):

> Na drzwiach sklepu wlasciciel powiesil info, że za zakup powyzej 10PLN pasta
        do
        >
        > butow gratis. Ja juz dostalem kilka tubek i pudelek z rozna pasta, bezbarwna
        > czarna i brazowa. To nic, ze smierdzi i jest przeterminowana, wazne ze
        klienta
        > obejmuje promocja :-).
        > Sarmatia, Moja zona jest ciekawa co takiego kupilas, ze Ci dali lakier do
        > paznokci. :-):-):-)

To ciekawe, za co można dostać lakier do paznokci. Ja nie wiem chłopaki czy wy
        macie pecha czy to ja do tej pory miałam farta. Z tego sklepu z rozmaitych
        promocji mam fajowe szklanki: warki, kasztelańskiego i ostatnio Carlsberga wraz
        z otwieraczem mającym to samo logo, plus scyzoryk z korkociągiem.
        • Gość: toban Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.local.berlin 04.11.02, 14:50
          Gość portalu: AGA napisał(a):

> To ciekawe, za co można dostać lakier do paznokci. Ja nie wiem chłopaki czy
          wy
          > macie pecha czy to ja do tej pory miałam farta. Z tego sklepu z rozmaitych
          > promocji mam fajowe szklanki: warki, kasztelańskiego i ostatnio Carlsberga
          wraz
          >
          > z otwieraczem mającym to samo logo, plus scyzoryk z korkociągiem.
          Oj, mamy pecha...Scyzoryk z korkociagiem??? Rany julek, to marzenie kazdego
          chlopca.
          Moze za rzadko tam bywam, nie poznaja mnie i daja paste, i dla odmiany paste
          itd.
          • Gość: AGA Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 15:01
            Gość portalu: toban napisał(a):

> Oj, mamy pecha...Scyzoryk z korkociagiem??? Rany julek, to marzenie kazdego
            > chlopca.
            > Moze za rzadko tam bywam, nie poznaja mnie i daja paste, i dla odmiany paste
            > itd.

bardzo ironicznie to zabrzmiało, ale skoro wypłynął temat pasty w promocji jako
            mało zachęcającego, to ja myślałam że trafiłam lepiej (nie licząc scyzoryka)ale
            skoro gadżetów wymienionych przeze mnie nie oczekujemy w promocji, to jakie
            powinny być?
            • Gość: toban Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.local.berlin 04.11.02, 15:16
              > bardzo ironicznie to zabrzmiało, ale skoro wypłynął temat pasty w promocji
              jako
              >
              > mało zachęcającego, to ja myślałam że trafiłam lepiej (nie licząc scyzoryka)
              ale
              >
              > skoro gadżetów wymienionych przeze mnie nie oczekujemy w promocji, to jakie
              > powinny być?
              DO Agi : Nie bylo ironicznie, tylko zartobliwie - zabraklo :). Rzeczy, ktore
              otrzymalas w promocji sa OK. Nic wiekszego kupujacy nie powinien oczekiwac.
              • Gość: AGA Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 15:31
                Dzięki Toban.
                A tak wogóle, czy ktoś skorzystał z oferowanej tam degustacji? Jak to jest, i
                ile się za to płaci? jestem ciekawa bowiem moje degustacje zawsze wyglądają tak
                że kupuję za każdym razem inny rodzaj wina, i okazjonalnie jest ono spożywane.
                Jeśli chodzi o wina to polecam mix: kurczaka duszonego w winie (to nie jest
                żadne znęcanie się nad zwierzętami).
                • Gość: alkohole świata Re: Degustacje w alkoholach świata IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 23:38
                  Degustacje w alkoholach świata odbywały się dotychczas na zapleczu sklepu i
                  informowani o degustacjach byli wszyscy klienci posiadający Kartę Stałego
                  Klienta. Od miesiąca sklep został powiększony a degustacje będą odbywać się juz
                  w pelni profesjonalnie na I piętrze w Drink Barze "Bryka" /znajduje sie obok
                  sklepu/. Degustacje sa bezpłatne.
                  • Gość: AGA Re: Degustacje w alkoholach świata IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 09:07
                    Gość portalu: alkohole świata napisał(a):

> Degustacje w alkoholach świata odbywały się dotychczas na zapleczu sklepu i
                    > informowani o degustacjach byli wszyscy klienci posiadający Kartę Stałego
                    > Klienta. Od miesiąca sklep został powiększony a degustacje będą odbywać się
                    juz
                    >
                    > w pelni profesjonalnie na I piętrze w Drink Barze "Bryka" /znajduje sie obok
                    > sklepu/. Degustacje sa bezpłatne.

Czy degustacje odbywają się w jakieś konretne dni tygodnia np. wtorki, czy też
                    trwają cały tydzień.
                    A jakie są warunki, by wziąć udział w losowaniu np: kurtek, czy może być to
                    osoba nie posiadająca KSK.
        • Gość: Jerzy Krajewski Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.marketingserwis.pl 04.11.02, 15:00
          Niezła z Ciebie klientka "Świata Alkoholi". Na rabatach z "Głosu Mareckiego"
          mogłabyś sporo zaoszczędzić. Jeżeli podasz adres, dostarczę Ci kilkanście
          egzmplarzy z kuponami rabatowymi. Mój adres jerzy-krajewski@wp.pl
          Pozdrawiam
          Jerzy Krajewski

> Gość portalu: toban napisał(a):
          >
          > > Na drzwiach sklepu wlasciciel powiesil info, że za zakup powyzej 10PLN pas
          > ta
          > do
          > >
          > > butow gratis. Ja juz dostalem kilka tubek i pudelek z rozna pasta, bezbarw
          > na
          > > czarna i brazowa. To nic, ze smierdzi i jest przeterminowana, wazne ze
          > klienta
          > > obejmuje promocja :-).
          > > Sarmatia, Moja zona jest ciekawa co takiego kupilas, ze Ci dali lakier do
          > > paznokci. :-):-):-)
          >
          >
          > To ciekawe, za co można dostać lakier do paznokci. Ja nie wiem chłopaki czy
          wy
          > macie pecha czy to ja do tej pory miałam farta. Z tego sklepu z rozmaitych
          > promocji mam fajowe szklanki: warki, kasztelańskiego i ostatnio Carlsberga
          wraz
          >
          > z otwieraczem mającym to samo logo, plus scyzoryk z korkociągiem.
        • Gość: Hirek Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.chello.pl 04.11.02, 18:51
          Ja też chcę szklanki, korkociągi o otwieracze! :-(
          Muszę odwiedzić ten sklep! Oj muszę! :-)
          Pozdrawiam.
          • Gość: alkohole swiata Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 23:30
            Do sklepu zapraszamy pon.piątek 9-22 sob niedz 10-22. Powoli oprócz wiedzy o
            winach uzupełniamy wiedzę o komputerach. Tak więc niedługo możemy odpowiadać na
            wszelkie pytania związane z naszą działalnoscią.
            Promocje robimy często. Opisywana wcześniej promocja z pastą to hołd dla
            naszego kolegi który jak popije to pastuje wszelkie buty które znajdują się w
            jego zasięgu. Istnieja jednak i inne promocje:
            -do niektórych win kosmetyki
            -lakiery do paznokci
            -promocje cenowe
            -opakowania prezentowe
            -niedługo /jak skończy się pasta/ do kazdych zakupów budzik gratis
            -rabat 10 % z Głosu Mareckiego
            -Karty stałego klienta
            -Co sobota losujemy teraz Kurtki jesienno-zimowe
            -Do win kalifornijskich ksiązka gratis
            -Do szampanów cygaro gratis
            -Do zakupionego wina otwieracz gratis
            -kieliszki
            -itd itd
            • Gość: Raffix Pytanie do "Alkoholi Swiata" IP: *.braun.de 06.11.02, 10:03
              Gość portalu alkohole swiata napisał:
              > Do sklepu zapraszamy pon.piątek 9-22 sob niedz 10-22. Powoli oprócz wiedzy o
              > winach uzupełniamy wiedzę o komputerach. Tak więc niedługo możemy odpowiadać
              > na wszelkie pytania związane z naszą działalnoscią.(...)

Czy moglbym zapytac o warunki otrzymania karty stalego klienta i o zwiazane z
              nia korzysci? Z gory dziekuje za informacje i pozdrawiam.
              • Gość: alkohole Świata Re: Pytanie do 'Alkoholi Swiata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 19:59
                z założenia Kartę Stałego Klienta otrzymuje sie przy zakupie Pakietu wejściowego
                który wart jest 100.00 pln /sześć wybranych produktów z książką gratis/. Jednak
                w sklepie panują niezbyt sztywne zwyczaje i karte można też dostać po kilku
                wizytach niekończących się w sumie na 100.00 pln
                • raffix Re: Pytanie do 'Alkoholi Swiata' 06.11.02, 21:07
                  Gość portalu: alkohole Świata napisał(a):
                  > z założenia Kartę Stałego Klienta otrzymuje sie przy zakupie Pakietu
                  > wejściowego który wart jest 100.00 pln /sześć wybranych produktów z książką
                  > gratis/. Jednak w sklepie panują niezbyt sztywne zwyczaje i karte można też
                  > dostać po kilku wizytach niekończących się w sumie na 100.00 pln
                  A jakich korzysci mozna sie spodziewac posiadajac Karte Stalego Klienta?

• Gość: alkohole Świata Re: Pytanie do 'Alkoholi Swiata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 22:04
                    My nie rozpatrujemy tego w kategoriach korzyści. Nie wszystko trzeba robić dla
                    korzyści ale jeżeli już to:
                    -rabaty
                    -udział w akcjach promocyjnych
                    -bezpłatne informacje szkoleniowo informacyjne
                    -bezpłatne degustacje
                    -zaproszenia na degustacje organizowane przez naszych dostawców w Warszawie
                    najczęściej w renomowanych hotelach
                    -udział w loteriach /np teraz co tydzień losujemy kurtki zimowe/
                    -bezpłatne porady
                    -jeśli potrzeba coś z akcesorii alkoholowych np. szkło, miksery itp to w miarę
                    możliwości załatwiamy
                    -ze względu na kontakty z naszymi przeróżnymi odbiorcami indywidualno-firmowymi
                    pomagamy wielopłaszczyznowo np. znalezienie pracy, znalezienie odbiorców na dany
                    produkt którym handluje posiadacz KSK /karty stałego klienta/, kojarzymi
                    handlowo zainteresowanych kupno sprzedaż
                    itd właśnie zamykamy sklep resztę dopisze jutro
      • Gość: alkohole Świata lakier do paznokci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 23:44
        Lakier do paznokci /cena w hipermarketach 15.00 pln/ jest przyczepiony do wina
        włoskiego Casanowa - białe lekko wytrawne
        • Gość: Hirek Re: lakier do paznokci IP: *.chello.pl 05.11.02, 23:53
          A jaka jest cena włoskiego wina Casanowa?
          I jakie są ceny innych prodktów? Np. czerwone półwytrawne Carlo Rossi?
          Pozdrawiam.
          • Gość: alkohole Świata Re: lakier do paznokci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 20:05
            Wino Casanowa 10.00 pln, Carlo Rossi białe,różowe bądź czerwone 23.00 pln na
            hasło Forum Marki 18.50 Pln
    • Gość: jk do gory IP: *.marketingserwis.pl 05.11.02, 16:13
      do gory
    • Gość: obserwator Dla mnie bomba! IP: *.*.*.* 06.11.02, 22:24
      Czy maja tam szansę na souvenir takze nie-markowianie?
      Chętnie tam przyjadę na zakupy. Jak trafić jadąc od W-wy?
      • Gość: maciek Re: Dla mnie bomba! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 22:39
        Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Czy maja tam szansę na souvenir takze nie-markowianie?
        > Chętnie tam przyjadę na zakupy. Jak trafić jadąc od W-wy?
        Trafić jest łatwo gdyż sklep znajduje się przy samej głównej trasie (wylot z
        Warszawy na Białystok), w zasadzie na granicy Marek i Pustelnika. Miniesz po
        lewej stronie marecki kościół i za ok. 1 km., po prawej stronie znajdziesz,
        jest dobrze widoczny. A souveniry myślę, że nie tylko dla nas....
    • Gość: Hirek Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.chello.pl 12.11.02, 00:48
      Wybieram się tam w czwartek!
      Mam nadzieję, że obejmie mnie pomocja i dostanę jakis mały prezencik! :-)
      Ciekawe co!
      Pozdrawiam.
      • Gość: AGA Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 08:28
        Gość portalu: Hirek napisał(a):

> Wybieram się tam w czwartek!
        > Mam nadzieję, że obejmie mnie pomocja i dostanę jakis mały prezencik! :-)
        > Ciekawe co!
        > Pozdrawiam.

byłam wczoraj, i nic się nie zmieniło, do pewnego rodzaju wina dają lakier do
        paznokci, pastę do butów pow. 10 zł ale tym razem z gąbkowym aplikatorem -
        bezbarwna, plus firmowe długopisy.
        Pozdrawiam
        • Gość: Gość Re: Zadziwiająca promocja w 'Alkoholach Świata' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 12:06
          Witam wszystkich. Ja byłam tam dzisiaj po 12 i jest bardzo dużo promocji. A
          jeszcze więcej różnych kosmetyków kolorowych dla kobiet.
          Pozdrawiam Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka