Gość: Dominik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 17:02 Witajcie. Wie ktos z Was moze gdzie w Markach albo w okolicy dostane elegancka choinke w doniczce? Jakos nigdzie mi sie nie wpadly w oko.... Pozdrowka Dominik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Irytek Re: Gdzie choinke? IP: *.dialup.warszawa.pl 19.12.02, 09:48 Wiem!!! i nawet mogę powiedzieć ! W Radzyminie! tam jest szkółka.Jak kupowałem na bazarach czy innych marketach to zawsze były z taką kłopoty. Od 2 lat kupuję (nie tylko na Boże Narodzenie) w tej szkółce , i wszystkie ładnie rosną. Wytłumaczyć -jak dojechać- jest trochę trudno, bo narobili objazdów i tras nowych i ślicznych. Wiec gdybyś chciał to możemy tam pojechać razem.Ja wybieram się jutro (piątek). Daj mi na moj adres ,namiar na siebie. Umówimy się , jeżeli taki scenariusz Ci pasuje. (iry@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Krajewski Ja też chcę choinke z Radzymina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 22:29 Szanowny Panie Irytku! Ja też chcę pojechać do Radzymina po choinke. Wysłałem mailem namiary na siebie. Pozdrawiam Jerzy Krajewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irytek Re: Ja też chcę choinke z Radzymina IP: *.dialup.warszawa.pl 19.12.02, 23:05 O rany ale się porobiło ! Nie to , że Pan , Panie krajewski też chce. Zaden problem. Tyle tylko , że mnie się gdzieś jakiś host zawieruszył , i moja skrzynka teraz tylko na jabłka się nadaje. Bo nie przypuszczam aby Pański adres był odbierany przez Outlooka przez 10 min , i miał wielkość 200 kB ! To już byłby namiar na Papuę N. Gwinejską, a nie na Marki. Zobaczymy jutro jak to zadziała. A tak na wszelaki słuczaj zapraszam do nowego wątku . pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
slaw Re: Ja też chcę choinke z Radzymina 19.12.02, 23:35 Wejdź do swojej skrzynki przez www portalu - np. czerwona ikonka "poczta" na górze kiedy czytasz forum. Tam będziesz mógł skasowac takiego maila bez ściągania. Slaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irytek Re: Ja też chcę .... tylko nie wiem co ? IP: *.dialup.warszawa.pl 21.12.02, 21:08 Powtórne :dzieki ! Ale to juz nie takie proste . Mam przekierowania. I nie wiedziałem z którego konta idzie mi taki "klocek".Ponad 5 Mb w 16 min. Zyczenia od znajomych.Całkiem fajne. Nie jestem pewien czy takie coś nie dałoby się zkompresować.Jeżeli kumam w własciwą stronę to odbieranie powinno iść znacznie szybciej, pomimo podobnej objętości.Napisz co o tym myślisz ( tzn.: co myślisz o moich wydumanych wypocinach). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Gdzie choinke? IP: *.chello.pl 21.12.02, 17:14 A może pod Makro? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś