Dodaj do ulubionych

Gdzie choinke?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.02, 17:02
Witajcie.

Wie ktos z Was moze gdzie w Markach albo w okolicy dostane elegancka choinke w doniczce?
Jakos nigdzie mi sie nie wpadly w oko....

Pozdrowka
Dominik
Obserwuj wątek
    • Gość: Irytek Re: Gdzie choinke? IP: *.dialup.warszawa.pl 19.12.02, 09:48
      Wiem!!! i nawet mogę powiedzieć ! W Radzyminie! tam jest szkółka.Jak kupowałem
      na bazarach czy innych marketach to zawsze były z taką kłopoty. Od 2 lat kupuję
      (nie tylko na Boże Narodzenie) w tej szkółce , i wszystkie ładnie rosną.
      Wytłumaczyć -jak dojechać- jest trochę trudno, bo narobili objazdów i tras
      nowych i ślicznych. Wiec gdybyś chciał to możemy tam pojechać razem.Ja wybieram
      się jutro (piątek). Daj mi na moj adres ,namiar na siebie. Umówimy się , jeżeli
      taki scenariusz Ci pasuje. (iry@gazeta.pl)
    • Gość: Jerzy Krajewski Ja też chcę choinke z Radzymina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 22:29
      Szanowny Panie Irytku!
      Ja też chcę pojechać do Radzymina po choinke. Wysłałem mailem namiary na siebie.
      Pozdrawiam
      Jerzy Krajewski
      • Gość: Irytek Re: Ja też chcę choinke z Radzymina IP: *.dialup.warszawa.pl 19.12.02, 23:05
        O rany ale się porobiło ! Nie to , że Pan , Panie krajewski też chce. Zaden
        problem. Tyle tylko , że mnie się gdzieś jakiś host zawieruszył , i moja
        skrzynka teraz tylko na jabłka się nadaje. Bo nie przypuszczam aby Pański adres
        był odbierany przez Outlooka przez 10 min , i miał wielkość 200 kB ! To już
        byłby namiar na Papuę N. Gwinejską, a nie na Marki. Zobaczymy jutro jak to
        zadziała. A tak na wszelaki słuczaj zapraszam do nowego wątku .
        pzdr
        • slaw Re: Ja też chcę choinke z Radzymina 19.12.02, 23:35
          Wejdź do swojej skrzynki przez www portalu - np. czerwona ikonka "poczta" na
          górze kiedy czytasz forum. Tam będziesz mógł skasowac takiego maila bez
          ściągania.
          Slaw
          • Gość: Irytek Re: Ja też chcę .... tylko nie wiem co ? IP: *.dialup.warszawa.pl 21.12.02, 21:08
            Powtórne :dzieki !
            Ale to juz nie takie proste . Mam przekierowania. I nie wiedziałem z którego
            konta idzie mi taki "klocek".Ponad 5 Mb w 16 min. Zyczenia od znajomych.Całkiem
            fajne. Nie jestem pewien czy takie coś nie dałoby się zkompresować.Jeżeli kumam
            w własciwą stronę to odbieranie powinno iść znacznie szybciej, pomimo podobnej
            objętości.Napisz co o tym myślisz ( tzn.: co myślisz o moich wydumanych
            wypocinach).
            pzdr
    • Gość: Hirek Re: Gdzie choinke? IP: *.chello.pl 21.12.02, 17:14
      A może pod Makro?
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka