agata.mroz 16.12.07, 17:45 gdzie można zrobić usg główki i brzuszka w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka80 Re: usg główki i brzuszka 17.12.07, 14:19 ja robiłam na Chrobrego ale nie mam w tej chwili przy sobie namiarów. Jak nadal szukasz to daj znać, wieczorem postaram się znaleźć adres i telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.mroz Re: usg główki i brzuszka 17.12.07, 14:48 bardzo jestem zainteresowana, czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś
morelka80 Re: usg główki i brzuszka 17.12.07, 15:32 oki, to wieczorem napiszę co i jak. Z tego co wiem to nie ma już terminów na ten rok, bo też muszę iść ponownie z Córką na usg główki i ostatnio tam dzwoniła. Odezwę się wieczorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
franelka namiary 17.12.07, 23:32 robiliśmy w dwóch miejscach - dr Warzywoda os. Chrobrego 11c, tel. 601 775 998 i w MEDICOVERze na Pl. Andersa tel. 041 9596 - tu robi dr Jończyk-Potoczna (w MEDICOVER było szybko - za 3dni) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka80 widzę, że się spóźnilam :) 18.12.07, 14:18 ja też robiłam u Warzywody, strasznie ciężko się do niej dodzwonić. Ostatnio chciałam powtórzyć usg, próbowałam się dodzwonić kilka dni w końcu jak mi się udało, to odebrała i powiedziała, że w niedzielę słuzbowych spraw nie załatwia, powiedziałam, że na wizytówce w internecie widnieje niedziela to oburzona powiedziała, że ta strona już jest nieaktualna i odłożyła słuchawkę. Wredna baba, nie pójdę już do niej napewno. Zadzwonię do Medicoveru Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka30 Re: usg główki i brzuszka 10.02.08, 23:32 widzę że wątek już się trochę zakurzył, ale może komuś innemu się przyda ta informacja. Ja z moją wówczas 4 tygodniową córką poszłam na usg brzuszka do szpitala na Krysiewicza, wcześniej poprosiłam o skierowanie pediatrę, telefonicznie umówiłam się na wizytę, fachowo i miło zostałyśmy przyjęte. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś