grzanka23 12.04.07, 16:03 Czy moglabys mi podac tel do popoludniowego przedszkola na Ogrodowej? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazbed Re: Do Arwena 12.04.07, 17:56 Choć nie jestem Arweną to podrzucę link przedszkole.art.pl/. Przedszkole Muzyczne na Ogrodowej - to prawie nazwa. Kontakt jest tylko na komórkę - jest na stronie. Mają kilka lokalizacji w Warszawie m.in. też w Centrum na ul.Ogrodowej( my właśnie tam chodzimy). Jeśli chodzi o szkołę muzyczną to ta sama Fundacja prowadzi je ale tylko na Ogrodowej i na Mandarynki na Ursynowie. Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Do Arwena 15.04.07, 12:33 Przykro mi ,ale wyswietla mi sie napis ,ze nie mam uprawnien do ogladania tej strony. Odpowiedz Link
nann Re: Do Arwena 15.04.07, 21:57 Sprobuj na piechote wpisac: www.przedszkole.art.pl otwiera sie Odpowiedz Link
grazbed Re: Do Arwena 15.04.07, 21:40 Musisz mieć cos nie tak ze swoim komputerem, bo jest to strona ogólnodostępna. Poniżej cytat z tej strony: KONTAKT Przez cały rok mogą Państwo uzyskać informacje o Przedszkolu Muzycznym, dzwoniąc pod numer telefonu: 0-501 097 357 Odpowiedz Link
arwena_11 Re: Do Arwena 24.04.07, 20:54 Witam, dawno mnie nie było bo mam strasznie duzop pracy i padam. Wiem ze przedszkole teraz robi kolejny nabór i jakoś mają być niedugo zajecia otwarte. Jutro będę na zajęciach i się dowiem. Wklejam link z galerii przedszkola przedszkole.art.pl/index.php?id=148 na zdjeciu 4,5,6 z pokazu fletu jest mój Daniel ( granatowy golf ma ) A to link do strony głównej przedszkola: przedszkole.art.pl/index.php?id=156 Jutro tam będe na zajęciach i dowiem si czy są jakies teraz dni otwarte. Pozdrawiam marta Odpowiedz Link
grazbed Re: Do Arwena 25.04.07, 06:09 W przedszkolu na Ogrodowej zajęcia otwarte były już wczoraj (24.O4). Ale na zajęciach byli tylko rodzice dzieci już do przedszkola chodzących. Teoretycznie we wrześniu i marcu można się do przedszkola zapisać ale praktycznie można to zrobić w każdej chwili. Teraz chyba nie ma to większego sensu bo koniec roku już niedługo. U nas na Ogrodowej koncert galowy ma być 15. czerwca. Ale jeśli ktoś jest zainteresowany szkołą muzyczną to już powinien się zgłaszać bo drugi nabór w połowie maja. Pierwszy nabór dotyczył dzieci, które chodzą już do Przedszkola Muzycznego tej Fundacji. Odpowiedz Link