Gość: ewa IP: *.noname.net.icm.edu.pl 19.02.02, 12:28 Jakies 2 tyg. temu weszlam do pokoju mojej corki ( ma 12 lat) aby zamknonc u niej okno i "przylapalam" ja jak sie masturbowala. Wycofalam sie skrempowana i dotond nie wim co mam zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: 12- latka - masturbacja IP: *.siemens.pl 25.02.02, 12:14 Po prostu nie rob nic. I bron cie panie boze ja karcic, czy cos w tym stylu. Rozmowa na "te" tematy w tym momencie wyjdzie sztucznie i nie unikniecie skrepowania, wiec jesli koniecznie cos chcesz zrobic, po prostu podrzuc jej jakies materialy (ksiazke, odpowiednie czasopisma) na ten temat. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: 12- latka - masturbacja IP: *.intech.pl 25.02.02, 13:46 Gość portalu: ewa napisał(a): > Jakies 2 tyg. temu weszlam do pokoju mojej corki ( ma 12 lat) aby zamknonc u > niej okno i "przylapalam" ja jak sie masturbowala. > Wycofalam sie skrempowana i dotond nie wim co mam zrobic. A Ty tego nie robiłaś w jej wieku??Poza tym to bardzo nieładnie wchodzić do pokoju nastoletniej córki bez pukania,nerwicy dziecka nabawisz. Odpowiedz Link Zgłoś