rodz-ic 02.03.11, 19:16 Kupujecie dziecku oryginalne ubrania? (czyli nike, adidas, puma, reebok, umbro, itd.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joa66 Re: Kupujecie? 02.03.11, 19:21 Tak. Wiekszosci "naszych" marek nikt nie podrabia Odpowiedz Link Zgłoś
rodz-ic Re: Kupujecie? 02.03.11, 19:44 Mi chodzi o to, czy z tych firm ubrania kupujecie, czy jakieś niemarkowe. Jeśli oryginalne, to tylko te? Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Kupujecie? 02.03.11, 19:48 Z firm wymienionych powyzej nie kupujemy niczego, ani oryginalnego ani podrabianego. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Kupujecie? 02.03.11, 20:03 Czasami. Kupiłam dziecku buty nike i odkleiła się wkładka w środku. ALe już adiddasa buty do piłki nożnej i ochraniacze dla syna są ok. Gorzej ze stylistyka, bo tej akurat nie cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Kupujecie? 02.03.11, 20:10 z wymienionych to kupuję nike, adidas i puma. Reszty jakoś nie miałam okazji. Na żadną z tych firm nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Kupujecie? 02.03.11, 20:09 rodz-ic napisał: > Mi chodzi o to, czy z tych firm ubrania kupujecie, czy jakieś niemarkowe. Jeśli > oryginalne, to tylko te? To nie jedyne marki na polskim rynku Odpowiedz Link Zgłoś
kunnegunnda Re: Kupujecie? 02.03.11, 20:33 czasami, jak nam sie podobaja. bez nacisku na TE marki i bez nacisku na MARKI Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kupujecie? 02.03.11, 22:21 Tych wymienionych przez ciebie marek nie kupuję. Ale ja mam dziewczynki i do tego jeszcze małe (najstarsza 8,5 roku). Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: Kupujecie? 02.03.11, 22:31 Cóż, kupuje to, co sie podoba, jesli to akurat adidas, czy puma, ok, wole salomona, natomiast nike mi sie nie podoba, a dziecku tak i ma kurtke sportową tej marki, nie przywiązujemy uwagi do marek, np firma 5-15-15 robi fajne rzeczy, czy Wójcik, a Bartek czy Wojas są rewelacyjnymi firmami polskimi, z oryginalnych adidasów odkleiła nam się wyściółka, kurtkę alpinus reklamowałam kilka razy, bywa róznie, teraz przeważnie wszystko jets made in China niestety, niezaleznie od marki ... Odpowiedz Link Zgłoś
kunnegunnda Re: Kupujecie? 15.03.11, 19:33 5-15-15 robi fajne rzeczy, czy Wójcik, a Bartek wszystjkei te firmy szyja w chinach kurtkę alpinus reklamowałam kilka razy, a to akurat polska firma, a dodatek juz dawno nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
esr-esr Re: Kupujecie? 19.03.11, 14:58 nazwę wykupił Campus i chyba dalej produkuje. "Stary" Alpinus to teraz Hi Mountain. Odpowiedz Link Zgłoś
canuck_eh Re: Kupujecie? 03.03.11, 05:40 TAk, Areopostole, American Eagel, Off the Wall, GArage, ale tylko wtedy kiedy jest przecena bo nie widze potrzeby kupowania T-shirta za 20 dolcow .Dzieci tez to rozumieja i nie naciskaja Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Kupujecie? 03.03.11, 12:14 Ale chodzi o odzież sportową? Jeśli tak to ostatnio nie, a jak tak to nie w PL. Ach, i podane przez ciebie marki to produkcja masowa więc raczej nie stanowią o oryginalności w ubiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Kupujecie? 03.03.11, 14:31 Wymienionych marek nie kupuję, córka nie chodzi w sportowych ubraniach. __________________ wycietezmejli.blogspot.com "Ucinam w tej chwili wymianę mejli i ustalam, że ja opieprzam, a Ty jesteś opieprzany, bo inaczej się pogubimy...sorry taki job" Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_online Re: Kupujecie? 07.03.11, 22:40 a dlaczego nie...chociaz jakość firmówek jest coraz gorsza Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiakubusia3 Re: Kupujecie? 13.03.11, 13:12 ja ostatnio kupuję u nich z allegro allegro.pl/show_user.php?uid=16255108 mają fajne i niedrogie ubranka, Kubuś jest zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
jovikaa Re: Kupujecie? 15.03.11, 19:46 Kupuję. Są często mocniejsze niż odzież z przypadkowych sklepów, chociaż ostatnio nike się psuje jeśli chodzi o jakość. Buty typu skate firmy reebok były niezniszczalne - syn chodził w nich prawie codziennie (plus jazda na desce) przez 2 sezony i gdyby nie wyrósł dalej by chodził... Odpowiedz Link Zgłoś