aguska10 28.04.14, 10:19 Witam, proszę o pomoc, chciałabym zorganizować zabawę urodzinową dla 9 latków. Czy ktoś może polecić jakąś salę zabaw z atrakcjami dla tego wieku - Warszawa i okolice- Pruszków, Ożarów. Pozdraiwiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasolka99 Re: urodziny 9 latki 28.04.14, 11:34 Mój syn jako 10-cio latek był ze 2-3 razy gościem na urodzinach w Familijnych na Traktorzystów (Ursus) i się mu podobało - szczególnie laserowy labirynt i ścianka wspinaczkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: urodziny 9 latki 28.04.14, 11:50 Proszę bardzo: aladyn.pruszkow.pl/ W Pruszkowie większej, tańszej i fajniejszej nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: urodziny 9 latki 03.05.14, 16:18 Planuję 8 urodziny córki zrobić w Parku linowym,może macie jakieś w okolicy??) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: urodziny 9 latki 03.05.14, 22:09 Moja córka tydzień temu świętowała swoje 10 urodziny w kręgielni. Koleżanki bardzo dobrze się bawiły. Można wykupić tylko tor i poczęstunek, albo dodatkowo animacje dla dzieci. My byliśmy tu: osirwlochy.waw.pl/kregielnia Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichufakir Re: urodziny 9 latki 02.07.14, 22:33 Witam mój syn był na urodzinach w parku na ursusie www.park-linowy-ursus.pl wrócił bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
biba23 Re: urodziny 9 latki 04.05.14, 21:17 u nas regularnie familijni dzieciaki zawsze zadowolone basen w Raszynie młodemu bardzo się podobało można tez na Warszawiance różne muzea np. geologiczne teatr bajka w kinie np. multikino park linowy w Ursusie albo Powsinie siostra była w stadninie atol - urodziny na korcie paintball w ursusie urodziny z eksperymentami chemicznymi to było w domu u kolegi Pani przyjechała Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichufakir Re: urodziny 9 latki 02.07.14, 22:37 polecam www.park-linowy-ursus.pl Odpowiedz Link Zgłoś