Gość: Xionc IP: 217.96.23.* 27.07.02, 20:03 kupię fotelik samochodowy używany 9-36 kg w dobrym stanie tylko oferty z Warszawy i okolic. Propozycje proszę wysyłać pod adres xioncpb@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamusia Re: kupię fotelik IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 08:49 ...............iiiiiiiiiii cisza ? nie moge pojac ?! przeciez znakomitej wiekszosci bynajmniej nie zbywa kasy, a wyposazenie dla maluchow jest koszmarnie drogie. jedni mogliby cos odzyskac inni zaoszczedzic kupujac uzywane. czy to jakas forma dumy ? zastaw sie a postaw sie ? no to producenci markowych towarow dla dzieci maja w polsce raj ! a ja tam wole miec uzywane maxi cosi, a za zaoszczedzone w ten sposob pieniadze dodatkowe atrakcje na urlopie etc. wiem, ze w polsce prawie nie ma kultury second hand, moja mama krecila nosem, ze kupuje ciuszki dla malej na rodzicielskich bazarach - ale sie ocknela jak zobaczyla, ze sa w swietnym stanie (ja nie mowie o szmatexach z ciuchami, ze zbiorek czerwonego krzyza) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: kupię fotelik 29.07.02, 09:16 A ja myślę, że cisza wynika z tego, że raczej nikt nie ma na zbyciu fotelika do 36 kg. Fotelik taki starcza na długo a w Polsce dzieci w fotelikach wozi się od niedawna. Po prostu jeszcze dzieci z nich nie wyrosły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agas2 Re: sprzedam fotelik IP: *.eltur.com.pl 29.07.02, 10:23 Ja chętnie bym się pozbyła ale nie mieszkam w okolicach Warszawy A swoją drogą to chcę wymienić mój fotelik dla dziecka na taki cały styropianowy - z wysokim oparciem i podłokietnikami. Ma też własne pasy , przypinany jest pasami z auta i ma dodatkowy pasek aby duży pas nie zalegał diecku na szyi. Czy ktoś ma opinię na ten temat - czy te foteliki są gorsze od tych tradycyjnych wielkich kolumbryn, które są wielkie i wysokie i zawadzają nawet w większym aucie. Moje dziecko ma 1,5 roku i waży gdzieś 12-13 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: sprzedam fotelik IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 29.07.02, 10:51 a można wiedzieć gdzie? Bo może będę mógł podjechać... Odpowiedz Link Zgłoś