Dodaj do ulubionych

kupię fotelik

IP: 217.96.23.* 27.07.02, 20:03
kupię fotelik samochodowy używany 9-36 kg w dobrym stanie tylko oferty z
Warszawy i okolic. Propozycje proszę wysyłać pod adres xioncpb@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mamusia Re: kupię fotelik IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 08:49
      ...............iiiiiiiiiii cisza ?
      nie moge pojac ?! przeciez znakomitej wiekszosci bynajmniej nie zbywa kasy, a
      wyposazenie dla maluchow jest koszmarnie drogie. jedni mogliby cos odzyskac
      inni zaoszczedzic kupujac uzywane. czy to jakas forma dumy ? zastaw sie a
      postaw sie ? no to producenci markowych towarow dla dzieci maja w polsce raj !

a ja tam wole miec uzywane maxi cosi, a za zaoszczedzone w ten sposob pieniadze
      dodatkowe atrakcje na urlopie etc.

wiem, ze w polsce prawie nie ma kultury second hand, moja mama krecila nosem,
      ze kupuje ciuszki dla malej na rodzicielskich bazarach - ale sie ocknela jak
      zobaczyla, ze sa w swietnym stanie (ja nie mowie o szmatexach z ciuchami, ze
      zbiorek czerwonego krzyza)
      pozdrawiam
      • kathy38 Re: kupię fotelik 29.07.02, 09:16
        A ja myślę, że cisza wynika z tego, że raczej nikt nie ma na zbyciu fotelika do
        36 kg. Fotelik taki starcza na długo a w Polsce dzieci w fotelikach wozi się od
        niedawna. Po prostu jeszcze dzieci z nich nie wyrosły.
        • Gość: agas2 Re: sprzedam fotelik IP: *.eltur.com.pl 29.07.02, 10:23
          Ja chętnie bym się pozbyła ale nie mieszkam w okolicach Warszawysmile A swoją
          drogą to chcę wymienić mój fotelik dla dziecka na taki cały styropianowy - z
          wysokim oparciem i podłokietnikami. Ma też własne pasy , przypinany jest pasami
          z auta i ma dodatkowy pasek aby duży pas nie zalegał diecku na szyi. Czy ktoś
          ma opinię na ten temat - czy te foteliki są gorsze od tych tradycyjnych
          wielkich kolumbryn, które są wielkie i wysokie i zawadzają nawet w większym
          aucie. Moje dziecko ma 1,5 roku i waży gdzieś 12-13 kg.
          • Gość: Xionc Re: sprzedam fotelik IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 29.07.02, 10:51
            a można wiedzieć gdzie?
            Bo może będę mógł podjechać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka