raczek1984 01.09.07, 22:04 W poniedziałek Kasia idzie do przedszkola)Oczywiscie się nie martwię,bo już dwa lata chodziła i wręcz nie umie się doczekać,gdy zobaczy koleżanki))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: 3 wrzesień:))) 02.09.07, 13:28 Alicja też się nie może doczekać. Ja trochę mniej bo zaraz mi przyniesie jakieś świństwo do domu. U niej będzie to tylko katar a u Wiktora albo Nikodema zap. oskrzeli. CZy też przygowowujecie wyprawkę? typu kredki, plastelina,flamastry. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: 3 wrzesień:))) 02.09.07, 22:13 U nas na wyprawkę się składamy i panie z przedszkola ją kupują Odpowiedz Link Zgłoś
jelonki Re: 3 wrzesień:))) 03.09.07, 09:32 Witam, U mnie jest jakoś lepiej bo jakoś nie kojarzę abyśmy zrzucali się na jakąś wyprawkę. W ogóle moje przedszkole jakoś sobie dobrze radzi. Na wycieczki nie zbierają (co prawda jest jedna rocznie), na inne imprezy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka Re: 3 wrzesień:))) 06.09.07, 23:55 ja pamietam że przedszkole Oliwii (w zeszłym roku) wymagało od kazdego dziecka 1 opakowania kredek na początku roku.Kredki te były wkładane do zbiorczego opakowania i wszystkie dzieci z nich korzystały. Nie było kłotni kto ma ładniejszy piórnik, kto pisaki z wizerunkiem np.Kubusia Puchatka... wszystkie byly wspólne. Odpowiedz Link Zgłoś