maminekb 10.09.07, 15:26 Czy wasze 5letnie dziewczyniki bawią się chu chu. Kupiliśmy Córci w zesżłym roku na urodziny. Zapłaciliśmy chyba ze 2 stówy i leży w kącie zapomniania (( Zastnawiam się czy kiedyś jescze Córcia spojrzy na nią łaskawym okiem czy też wcale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mon-i-ka Re: Chu CHu 10.09.07, 15:50 Oliwia nie ma Chu Chu, bo nigdy o niego nie prosiła. Widziała kilkakrotnie reklamy w tv, ale jakoś ją ta zabawka nie zainteresowała. Wybiera tylko barbie i kucyki Pony Odpowiedz Link Zgłoś
edycia_s Re: Chu CHu 10.09.07, 15:50 Czy chodzi o lalkę chou-chou? Też zapłaciliśmy, IMO zbyt dużo jak na zabawkę, moja wtedy 6 latka pobawiła się może 2-3 tygodnie i położyła do łóżeczka na spanie. I tak śpi Śpiąca Królewna od jakiegoś roku Odpowiedz Link Zgłoś
maminekb chou-chou 10.09.07, 16:00 zapomniałam jak się pisze - jasne że chou-chou. no to widać że nie tylko moja nie jest zainteresowana... Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: chou-chou 10.09.07, 22:10 Moja to tylko bawi się Barbie i kucykami. Odpowiedz Link Zgłoś
ewapoznan Re: Chu CHu 11.09.07, 12:37 My też mamy na koncie zakup nietaniej zabawki która po kilku dniach leżała już w kącie. To były tory samochodowe a właściwie całe miasteczko nie sterowane bo to było 2 lata temu (Gwiazdka) w wersji dla 3,5 latka.Można było układać różne warianty itp.Myśleliśmy,że młody będzie zachwycony a tu klapa. Za to kusza za 10 zł. z kiosku ruchu -po prostu szał radości!!!! I mimo,że jest już w częściach nadal się nią bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: Chu CHu 11.09.07, 12:41 my kupiliśmy anabel i też porażka.... widze że się nie wyróżnie bo moja córa tez bawi się tylko kucykami i barbie ) Odpowiedz Link Zgłoś
maminekb Re: Chu CHu 11.09.07, 13:02 To chyba taki wiek księżniczkowo, barbiowo - kucykowy )) Moja dziś rano oznajmiła że śnił jej się Halloween i miała taką piękną suknię. Hmmm muszę więc zrobić już rezerwację w wypożyczalni co by nie było wpadki )) a co do zainteresowania tańszymi zabawkami to szcezrze sobie obiecuję że przy kolejnym dziecku ani jednej zabawki za ciężkie pieniądze - bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
kasinka75 Re: Chu CHu 13.09.07, 13:26 My nie mamy ani jednej drogiej zabawki. Ma taką lalkę-dzidziusia ale niefirmowego i bawi się nim ostatnio,zwłaszcze,że dostała od babci wózek dopasowany do swojego wzrostu (do tej pory była tylko malutka "parasolka" z Tesco-w sam raz dla siostry teraz) No a Barbie i kucyki i tak na pierwszym planie Odpowiedz Link Zgłoś