Gość: Krycha IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 13:43 Poszukuję dobrego stomatologa dziecięcego w Katowicach lub okolicy.Konieczna wizyta z dzieckiem 15-miesięcznym.Pozdr.Krycha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Szukam dentysty-Katowice IP: *.introl.pl 04.08.03, 15:29 Podaj proszę adres e-mail to dam Ci jutro z rana dane naszej pani dentystki z Katowic Ochojca. My jesteśmy zadowoleni, aczkolwiek zrobiliśmy sobie teraz małą przerwę. Najmłodsze dzieci, które przyjnowała ta pani doktor miały ponad roczek, a najmłodsze którym leczyła zęby - około półtorej roczku. Więcej informacji o naszej pani doktor pisałam bodajże w piątek w wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46&w=7181942 Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Szukam dentysty-Katowice IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 15:35 Dzięki za szybki odzew.Będę wdzięczna za namiary na panią stomatolog.Proszę o info na www.krychaslim@wp.pl.Pozdrawiam.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza maile nie docierają... IP: *.introl.pl 05.08.03, 12:33 Niestety w podanym adresie jest jakiś błąd, gdyż wysyłałam maile 2 razy rano i zawsze wracały z informację: Ta wiadomosc zostala wygenerowana przez system pocztowy Wirtualnej Polski. Dostarczenie Twojej wiadomosci okazalo sie niewykonalne, nasz serwer pocztowy nie bedzie staral sie wyslac jej ponownie. Dokladna przyczyna niedoreczenia listu znajduje sie ponizej. <www.krychaslim@wp.pl>: www.krychaslim@wp.pl: Podane konto nie istnieje. Dlatego podaję mojego mail'a tutaj: Nasza pani doktor nazywa się Danuta Sosińska-Hrabia, przyjmuje wyłącznie prywatnie (nie ma umowy kiedyś z Kasą teraz z Funduszem). Przegląd, konsultacja czyli na pewno pierwsza wizyta bezpłatnie, potem leczenie 50,- zł od ząbka (czy plomba czy lakowanie). Przyjmuje na ul. Stahla 5, Katowice-Ochojec, tel. 202-97-56 pon, wt., czw.: 13.00-18.00 śr., piątek: 9.00-14.00 Jeszcze ma urlop, ale już można pewnie dzwonić by się umówić i zapisać na II poł. sierpnia. Jeśli powiesz, że to wizyta dzidzi, to terminy są bliższe (na naszą pierwszą wizytę czekałam 2,5 tygodnia). Po trzech poprzednich stomatologach, byłam zaskoczona jej podejściem do dzieci, miłym, bezpośrednim i fachowym. Nie tylko sprawdziła zgryz córy, ale i wymowę (skierowała nas do logopedy, który na szczęście nas uspokoił, że córa ma prawo jeszcze nie mówić pewnych głosek, a długie karmienie piersią nie ma na to wpływu). Pozdrawiam serdecznie Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: maile nie docierają... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 15:57 Do Izy. Serdeczne dzięki za info o pani doktor.Rzeczywiście adres meilowy podałam z błędem.(to mi sie zdarza również z własnym numerem telefonu,bo ani do siebie nie piszę, ani nie dzwonię).Zaraz będziemy dzwonić i umowimy się na wizytę.Jeszcze raz serdecznie dziękuję.Pozdrawiam .Krycha. Odpowiedz Link Zgłoś