Dodaj do ulubionych

Instytut miroekologii

10.02.11, 15:10
Witam.
Mam pytanie czy ktoras robila tam badania swojemu dziecku bo nam wlasnie zlecila lekarka.Zastanawiam sie czy cos to da.Ona mowila ze ma dzieci ktore po tym badaniu i wprowadzeniu leczenia zaczely jesc.Moze ktos juz robil takie badania?
Obserwuj wątek
    • perlai Re: Instytut miroekologii 10.02.11, 18:32
      badania polegają na określeniu, jakie problemy są z florą bakteryjną jelit. i rzeczywiście pozwalają na celowane leczenie, czego efektem jest znaczna poprawa apetytu. osobiście nie korzystałam z tego, bo zbyt późno się dowiedziałam o takiej możliwości. ale mam koleżankę, która właśnie w ten sposób rozwiązała problem z niejedzeniem swojego synka
      • gooo123 Re: Instytut miroekologii 11.02.11, 11:10
        A dlaczego zbyt pozno sie dowiedzialas czy wczesniej Twoje dziecko zaczelo juz jesc?
        • perlai Re: Instytut miroekologii 15.02.11, 21:32
          dlatego że zaczęliśmy ok. rok wcześniej leczyć dziecko na grzyby i pasożyty, i mała zaczęła po tym normalnie jeść. nie widziałam zatem potrzeby robić takich badań.
          • tigermarli Re: Instytut miroekologii 23.02.11, 21:34
            czy możesz powiedziec jak leczyłas dziecko? czym? i w jakim wieku?
            • perlai Re: Instytut miroekologii 24.02.11, 12:01
              córka miała rok i 4 miesiące. leczyliśmy dietą bm/bg/bc, lekami izopatycznymi (sanum i heel), homeopatią, ziołami, kilka serii leków typu vermox (to głównie na owsiki)
              • perlai Re: Instytut miroekologii 24.02.11, 12:02
                a do tego jeszcze bardzo dużo mocnych probiotyków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka