mizka23 26.09.07, 18:11 ktoś go podawał swojemu niejadkowi? jak ma to wypić skoro do niczego nie otwiera buzi? kupiłam i nie ma jak go podawać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonnie75 Re: multisanostol 26.09.07, 22:58 O kurcze! ;-( Moj moze lykac syropy w kazdej ilosci i jest to jedyna rzecz, ktorej sie domaga (no, moze jeszcze platki kukurydziane jedzone na sniadania, obiady i kolacje i to koniecznie z podlogi). Moze sprobuj "uzyc przemocy" :-) I zapodaj strzykaweczka wprost do dzioba. Polecam strzykawke z Nurofenu w syropie. I dzialaj z zaskoczenia! Kurde, Trejsi Hog i inna superniania chyba by mnie powiesila za te rady :-))) Odpowiedz Link
bonnie75 PS 26.09.07, 22:59 Ja daje mojemu dzwoncowi Multivitamol z zelazem i Bioaron C profilaktycznie. Odpowiedz Link
ada_zie Re: PS 27.09.07, 13:30 Mój syn tez nie lubi tego smaku. Ja dodaję do herbaty - polecam robię tzw. "pomarańczową herbatkę" i jest ok. Odpowiedz Link
tup82 Re: PS 28.09.07, 22:00 Jak moje dziewczynki nie chcialy tego brac do buzi (nie lubia tego slodkiego smaku), to podawalam strzykawka z nurofenu i o dziwo wtedy im ten smak mniej przeszkadzal. Bylo szybko i po klopocie. Odpowiedz Link