hanna1985 22.02.13, 17:15 moje pytanie dla Was dotyczy mojego brata,a wiec jakie on ma zaintersowania i plany ,ogolnie jak to jest osoba dodam tylko,ze karty napewno pokazá cos ciekawegopowodzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kita32 Re: warsztat279 brat 22.02.13, 18:00 Hanno, warsztaty prowadzi zawsze osoba która wygrała poprzednie warsztaty. Zapraszam Cię do wzięcia udziału w warsztatach 278. Jak wygrasz, to temat 279 będzie Twój . Odpowiedz Link
hanna1985 Re: warsztat279 brat 22.02.13, 19:34 dzieki za powiadomienienie wiedzialam sprobuje swch silmoze kiedy wygram !! Odpowiedz Link
kita32 Re: warsztat279 brat 23.02.13, 09:41 Spróbuj teraz Warsztaty trwają do niedzieli - zwyczajowo do 18-ej. W niedzielę około 18-ej osoba prowadząca podaje rozwiązanie i wyłania zwycięzcę, który(a) prowadzi następny warsztat. Odpowiedz Link
hanna1985 Re: warsztat279 brat 25.02.13, 13:59 pytanie powyzsze jest aktualnebrat ma 18 lat dolozé jeszcze pytanko -Jakie realcje sa miedzy nami i jakie byly w przeszlosci?jak wplywa na moja osobé?nie wiem czy nie za duzo pytan zadalam?pozdrawiam forumowiczow Odpowiedz Link
ivana Re: warsztat279 brat 26.02.13, 18:42 Hanno bardzo intrygujacy temat... postaram sie wyrobic w czasie i wyciągnac karty Odpowiedz Link
greenwenus Re: warsztat279 brat 27.02.13, 12:12 Witam! 1. Jaka osoba jest brat Hanny? Ksiezyc Mysle ze jest osoba skryta, wrazliwa, empatyczna. Jak na faceta moze byc delikatny, spokojny. 2. Jakie ma zainteresowania? Rycerz mieczy Interesuje sie czyms co wymaga duzo energii, sportem np. jego zainteresowania sa dla niego niezwykle wazne, pasjonuje sie nimi a nawet to jego zycie. 3. Jakie sa jego plany? Rydwan Chcialby w tym co robi, czym sie intetesuje byc najlepszy, widze u niego chec zostania kims. 4. Jakie sa relacje miedzy rodzenstwem teraz? 8 bulaw Relacje sa teraz pozytywne, jestescie w czestym kontakcie, relacje miedzy wami sa zywe,. 5. Jakie byly relacje miedzy rodzenstwem w przeszlosci? 8 pucharow Nie mieliscie ze soba dobrego kontaktu, byliscie jakby osobno. Kazde w swoja strone. 6. Jak brat wplywa na Hanne? 9 monet Jest to dobra karta i mysle ze dziala na ciebie pokrzepiajaco, jest teraz Twoim przyjacielem, czujesz sie dzieki niemu bardziej pewna siebie. Tyle ode mnie i mam nadzieje ze choc troche sie zgadza. Odpowiedz Link
hanna1985 Re: warsztat279 brat 27.02.13, 19:29 dziekuje za pierwszy wpis podsumuje na koncu Odpowiedz Link
greenwenus Re: warsztat279 brat 28.02.13, 13:20 Tak mysle i mysle ze zapomnialam jeszcze dodac dwie rzeczy do mojej wypowiedzi. Mysle ze macie czesty kontakt mailowy (8bulaw) a brat w przyszlosci planuje gdzies pojechac, wyjechac. (rydwan) . Odpowiedz Link
hanna1985 Re: warsztat279 brat 28.02.13, 14:04 Greenwus jesli cos przyjdzie ci na mysl jeszcze to smialo dopisuj Odpowiedz Link
hanna1985 Re: warsztat279 brat 28.02.13, 14:06 przepraszam! Greenwenuszle napisalam ,ALE POPRAWIAM Odpowiedz Link
greenwenus Re: warsztat279 brat 28.02.13, 15:17 Nic się nie stało. To chyba już wszystko co mi przychodzi do głowy. Dzięki Odpowiedz Link
kita32 interpretacja 28.02.13, 22:19 Dodanie kilku pytań trochę popsuło mi koncepcję zrobienia rozbudowanego rozkładu, no bo na tyle pytań to już tylko można wyciągać po jednej karcie, a nie kilku na jeden temat. No więc wyciągam po jednej karcie: Brat Hanny – 3 Monet – stawia sobie cele i je realizuje; Zainteresowania – Kochankowie (-) – jest w okresie zainteresowania płcią przeciwną, ale karta odwrócona sugeruje, że chyba jeszcze nie ma stałej dziewczyny; Plany – Wisielec – dużo fantazjuje, ma pełno planów, ale póki co nie przeszedł jeszcze do pełnej realizacji; Relacje z Hanną w przeszłości – 6 Pucharów – oparte na sympatii i wzajemnym dbaniu o siebie – chyba starsze z rodzeństwa opiekowało się młodszym; Relacje teraz – Królowa Mieczy – bardzo intelektualne, dużo rozmów; Jego wpływ na Hannę – Głupiec (-) – Hanna pod jego wpływem staje się bardziej spontaniczna, czasami robi nawet głupstwa. Wyszło mi trochę inaczej niż się spodziewałam. No, ciekawa jestem. Odpowiedz Link
hanna1985 Re: interpretacja 28.02.13, 23:44 dziekuje! czekalm na kolejna interpretacje jedna karta ,ale powie wieleja jak czuje niedosyt dociagam czasem kolejną!daleko ta niedziela a juz chcialbym rozjasnic te karty!uzbrajam sie w cierpliwosc Odpowiedz Link
ivana Re: interpretacja 01.03.13, 17:10 1. Jaką osoba jest brat ?- 5 Buław Jest osoba aktywna , towarzyska, lubiana przez otoczenie, kontaktowa, otwarta, jasno wyrazajacą swoje opinie, wysportowana 2.Czym sie interesuje?- Królowa Buław(-) 7Pucharow 9 Mieczy Interesuje go jakas forma słuzenia społeczenstwu , chce czuc sie potrzebny i swoimi umiejetnosciami pomagac ludziom, ich wspierac..byc moze ciagnie go do słuzb mundurowych, jakiegos sportu albo chce zostac duchownym, lekarzem, negocjatorem , doradca 3.Jakie ma plany?- 10 Buław 3 Denary(-) Chce zrealizowac swoje marzenia i zdac jakis egzamin umozliwiajacy mu to 4.Jakie sa relacje między Wami teraz?-Słonce Bardzo dobre, cieple i przyjacielskie...swietnie sie rozumiecie, duzo ze soba rozmawiacie 5.Jakie byly relacje w przeszlosci?- Kochankowie(-) Nie dogadywaliscie sie calkowicie 6. Jaki brat ma wplyw na Hanne?- 3 Buławy(-) Smierc Dopinguje ją, kibicuje, wspiera, pod jego wplywem Hanna bardzo sie zmienila, przeszla metamorfoze... Odpowiedz Link
greenwenus Re: interpretacja 03.03.13, 22:53 Dziekuje Ivanko! Uwazam ze wszystkim nam poszlo niezle! Odpowiedz Link
kita32 Re: interpretacja 03.03.13, 23:25 Brawo, Greenwenus, gratulacje Hanno, dzięki za ciekawy temat Odpowiedz Link
freya_v Re: warsztat279 brat 03.03.13, 16:38 Przepraszam za tego pustego posta, przypadkiem mi się wysłał( Odpowiedz Link
hanna1985 Re: warsztat279 brat 03.03.13, 20:58 przepraszam,ze tak pozno odpisuje !juz odpowiadam na pytanie,wiec moj brat jest zodiakalnym blizniakiem,ktory ma wiele zainteresowan jak sport ,podroze ,muzyka i geografia astronomia ,ale glownie podroze i to znimi ma zwiazane plany na przyszlosc !mieszka w Anglii i uczeszcza do collegu i za rok wybiera sie na studia turystyka i podroze ,obecnie jest tez na takim profilu w dobrym collegu!studia polaczaopne beda zpraktyka zagraniczna ,a wiec bedzie musial wyjechac jak napisala jedna z forumowiczekjest otwarti i towarzyski ,ale rozwniez romantyk i cechy takie jak spokoj jak na bliznaiak odzwierciedlaja jego dusze.nasze relacje w przeszlosci byly bardzo dobre ,faktycznie opiekowalam sie nim i wychowywalam ,ale rozląka nas ze soba oddalila na 3 lata ,bylo to bardzo smutne wydarzenie w moim zyciu ,bardzo to przezylam ,brat wyjechal z rodzicami na wyspę ,natomiast teraz jest miedzy nami przyjazn ,dlugie rozmowy i sprawia,ze mam wiecej wiary w siebie oraz nasze wyglupy czasami przypominaja tego odwroconego glupca!wiele waszych komentarzy pokrywa sie z prawdą tak brat ma zamiar wyjechac ,poniewaz chce zmienic kraj na cieplejszy w latach pozniejszych swego zycia i bardzo chche pracowac w hoetelulub na statkach podrozniczych ,podroze to jego pasja ,zwiedzil juz wiel zakatkow swiata Odpowiedz Link
hanna1985 Re: warsztat279 brat 03.03.13, 21:06 napisalam w skrocie o tym co napisaliscie jetsem pod wrazeniem ,on sam tez jako niedowiarek tarota ,przyznal ,ze cos w tym jest ,ja mu udowodnilam swoje racje odnosnie dzialnia tarota ,za co Wam dziekuje i zwyciezca zostaje greenwenus za podroz ,aha i jeszcze dodoam z,e mieszkamy teraz z bratem razem na wyspie w jednym miescie i czasem pracujemy wieczorem dorywczo razem i czesto sie kontakyujemy i piszemy maile i esemesyobnecnie brat jest zainteresowany swoja dziewczynąwiec ja posiada,w skrocie przybizylam na wasze trafne zdania wiecej plusow niz minusow , gratuluje greenwenus czekam na pytanie i dziekuje wszystkim za udzial Odpowiedz Link
greenwenus Re: warsztat279 brat 03.03.13, 22:08 Dopiero teraz weszlam na gazete. Dziekuje za ciekawy warsztat! Zaraz pomysle nad pytaniem. Mam pustke w glowie szczerze przyznam. Odpowiedz Link
hanna1985 Re: warsztat279 brat 04.03.13, 15:07 kita i ivana rowniez swietnie napisaly o moi bracie,ze przeszlam metamorfoze przeszlam stalm sie pewniejsza siebie i bigatsza w wiedze,sporo mnie uczy ten nastolatekjest wysportowany i stawia sobie cele i je realizuje brawo dziewwczyny,a jesloi chodiz o karty przeszlosci to odwroceni kochankowie i 8 pucharow mowia wlasnie o rozlace i smutnym wydarzeniuaprzpraszam,ze tak pozno dopisuje ! Odpowiedz Link