evoonia1 29.03.07, 09:41 ... o mój horoskop ( na przyszłość). To jaka mniej więcej jestem i co sprawiło, że wpadłam w tarapaty - wiem już w sensie astrologicznym. 16.03.79 16:40 Rypin. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kita32 niekonkretne pytanie 29.03.07, 20:54 Evooniu, nie bardzo rozumiem o co pytasz? Z jednej strony zadajesz pytanie "co sprawiło, że wpadłam w tarapaty " i jednocześnie piszesz: "wiem już w sensie astrologicznym". Przecież w innym sensie niż astrologicznym tu nie dostaniesz odpowiedzi. Teraz Uran przechodzi Ci przez descendent - pierwszy raz 8 marca, potem wróci 11.11.07 o 11-ej (ale zagęszczenie 11-ek) i ostatni raz 7.12.07 (też najściślej około 11-ej). Wcześniej Uran przechodził przez Twojego Marsa (8.02.07). Jakieś zerwania? Awantury? pozdrawiam, Kita Odpowiedz Link
evoonia1 Re: niekonkretne pytanie 30.03.07, 08:07 Dziękuję Kito. O tym Uranie wiem już. Co do problemów to: rozwód, najprawdopodobniej bardzo cięzki, wcześniej związek z kimś kto nie był wart tego zamieszania (różowe okularki od Neptuna). I martwię się jak to będzie. Poza tym staram się o fajną pracę i zastanawiam się czy gwiazdy będą mi sprzyjać w tej dziedzinie. Odpowiedz Link