romy_sznajder 27.11.08, 12:41 www.astrotheme.fr/celestar/portrait.php?info=1&clef=fvnkMbyPdmh2 www.dziennik.pl/swiat/article271946/Setki_ofiar_terrorystow_w_Bombaju.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kita32 Re: BOMBay 27.11.08, 19:40 Zamach zaczął się 26.11.08 około 21-ej naszego czasu. (Na 100% nie jestem pewna). Wpisałam horoskop na ten czas i relokowałam na Bombay. I na ten czas Saturn znalazł się na ascendencie chwili z 12-ego domu, Uran na descendencie z 6-go domu, a Pluton w IC z 4-ego domu. Bliżej IC niż Pluton jest Lilith. Pluton tranzytujący jest dokładnie w opozycji do Plutonu z horoskopu Bombaju, oraz w sekstylu do natalnego Urana. Saturn tranzytujący zbliża się do Księżyca Bomabaju - działa więc i na niego opozycja Urana. Trudne tranzyty... Odpowiedz Link
kita32 Re: BOMBay 27.11.08, 19:46 > Pluton tranzytujący jest dokładnie w opozycji do Plutonu z horoskopu Bombaju ....2^ dokładności I jeszcze z ważnych i złowrogich aspektów - Pluton tranzytujący oraz Pluton i Księżyc natalny - razem tworzą Półkrzyż z Księżycem na wierzchołku... Odpowiedz Link