galaxian1 09.09.09, 09:32 No to sezon serialowy czas zaczac! Kto oglada nowe MP ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Melrose Place 1x01 09.09.09, 09:40 No ogladaj, bo z kim bede omawial pikane momenty serialowe ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Melrose Place 1x01 09.09.09, 09:43 Ja swój sezon serialowy zaczynam 11.09 . Jakoś mi szkoda czasu na coś co już było . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x01 09.09.09, 09:48 Przeciez to nie bedzie o tym samym Tylko tytul wzieli, ze wzgledow marketingowych Poki nie ma innych seriali, to ja obadam. Chociaz jak serial wyda mi sie zbyt szczeniacki, to pewnie zrezygnuje (te trampki na plakacie mnie z lekka załamują!). Oryginalne MP nie bylo o malolatach... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Melrose Place 1x01 09.09.09, 09:51 Wiem, że nie o tym samym . Ale kurcze naprawdę szkoda czasu na takie coś w stylu BH czy inne tym podobne . I nie chodzi mi o to, że dla młodzieży . O gatunek mi chodzi. Znowu będzie, że każdy z każdym się stosunkuje i nikt o tym nie wie hehehe. No bo o czym innym może być? Aaaaa no przydałby się szwarc-charakter, jakiś gościu czy gościówa co będzie szantażował jednego z bohaterów . No Dynastia panie, Dynastia . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x01 09.09.09, 10:09 Ja poki co mam wlasnie wolny czas na jakas glupote. Poza tym musze zobaczyc, jak Katie wyjdzie w tym serialu Alez tego co widze - to nie bardzo. Nie lubie tapirow na glowie Odpowiedz Link
agamasia Re: Melrose Place 1x01 09.09.09, 17:13 Orgie to są w TB i mi jak na razie ich starczy Co do MP to ja sobie na pewno podaruję. Odpowiedz Link
agamasia Re: Melrose Place 1x01 09.09.09, 17:33 A co do rozpoczęcia sezonu, to jeżeli chodzi o tv pl to już rozpoczęłam sezon od BrzydUli i 39 i pół, a dziś jeszcze luknę na Naznaczonego. A ten właściwy hamerykański sezon zaczynam 21 września od Hałsika Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x01 09.09.09, 17:46 agamasia napisała: > jeżeli chodzi o tv pl to już rozpoczęłam sezon od BrzydUli i 39 i pół Oj nie nie nie ! > a dziś jeszcze luknę na Naznaczonego. A to obejrze, zobaczymy co za hit > A ten właściwy hamerykański sezon zaczynam 21 września od Hałsika Etam, a piatek jest Supcio ! Odpowiedz Link
milka323 Re: Melrose Place 1x01 09.09.09, 19:50 ja jutro obejrzę. zobaczę ile to warte . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x01 09.09.09, 20:14 Ja juz looknalem jednym okiem Wyglada na niezle "odwalony" serial - w sensie zajebiste laski, super fury, piekno i przepych A Katie wcale nie ma natapirowanej fryzury, tylko przypomina nieco mloda wersje Heather Locklear, czyli serialową Amande (niestety Amandy w serialu nie bedzie). Byc moze Katie bedzie grala jakas jej corke albo siostrzenice... czyli moze byc serialowa wredna suczą ! No ale ze nie ma napisow, to sie zbytnio w tresci nie zaglebialem. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x01 09.09.09, 20:17 Jest tez cos dla fanow Kronik Sary Connor (ale co bede opowiadal, skoro nikt tu Kronik nie ogladal!). No ale przede wszystkim pojawia sie moj ulubiony... doktorek Mancini! Mam nadzieje, ze to nie jest rola goscinna, tylko na dluzej Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x01 09.09.09, 23:51 O kurde, sa juz napisy do MP, ale tempo ! Odpowiedz Link
milka323 Re: Melrose Place 1x01 10.09.09, 17:23 eee, jakoś średnio mnie to wciągnęło. zobaczę jak drugi odcinek, może będzie ciekawszy. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x01 13.09.09, 01:06 No to obejrzałem Hmm... hmmm... Na razie to niestety zadna rewelacja. Fajnie, ze wystapily 2 stare znane postacie, mam nadzieje, ze w kolejnych odcinkach tez "stare wygi" beda sie pojawiac. Jak juz pisalem serial wizualnie przyciaga - jest "wypasiony", luksusowy, z przepychem... ludzie, wnetrza, samochoty - na bogato Na razie po prostu przedstawiono glowne postacie, jak to ma miejsce w pilotach... ale byl tez bardzo mocny akcent, a wlasciwie dwa! A kKoncowka burzy wszystko to, co ulozylismy sobie w glowie podczas ogladania odcinka. Fajnie Moja ulubienica wyglada wspaniale O wiele lepiej niz w Harperze i nieporownywalnie piekniej niz w Supernaturalu. Oczywiscie jak podejrzewalem, ma zadatki na "pierwsza sucz serialu" - i to mi sie bardzo podoba Zobaczymy co dalej, bo na razie to bylo dopiero zawiazanie serialu. osobiscie wolalbym aby posracie byly nieco starsze, tyczy sie to glownie meskiej czesci, bo wg nie wygladaja zbyt dziecinnie przy tych "odwalonych" laskach. Odpowiedz Link
luczijka Re: Melrose Place 1x01 14.09.09, 15:04 A ić chłopie ;P Nie masz już czego oglądać? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x01 14.09.09, 15:28 luczijka napisała: > A ić chłopie ;P Nie masz już czego oglądać? No przeciez na razie jeszcze nic nie ma do ogladania. Chyba ze X-Filesa Odpowiedz Link
luczijka Re: Melrose Place 1x01 14.09.09, 15:49 galaxian1 napisał: > No przeciez na razie jeszcze nic nie ma do ogladania. Tja, tylko najgorsze jest to, że nie wiadomo, czy w ogóle będzie co oglądać w tym sezonie ;P Bierz się za X-Filesa Glx Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x01 14.09.09, 19:04 luczijka napisała: > galaxian1 napisał: > > No przeciez na razie jeszcze nic nie ma do ogladania. > > Tja, tylko najgorsze jest to, że nie wiadomo, czy w ogóle będzie co oglądać w tym sezonie ;P Ja licze że Hank Moody utrzyma poziom > Bierz się za X-Filesa Glx Ja juz nie chce pokazywac palcami, kto sie miał brac za x-filesa I obiecywal ze dotrwa do samego konca Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x02 16.09.09, 10:10 No i mamy 2 odcinek ! To wszyscy ogladamy jak jeden mąż (a nawet zona!) Odpowiedz Link
milka323 Re: Melrose Place 1x02 23.09.09, 20:02 glx, rozkręciło się coś w drugim odcinku, czy dać sobie spokój? . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x02 24.09.09, 22:58 Nie wiem, bo od 2 tygodni czekam na napisy. A tu juz 2 odcinki mi się skumulowały! Bez napisów oglądać mi się nie kce Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x02 29.09.09, 12:35 Po 2 odcinku. Ale lukier Wszyscy sa zajebiscie piekni, ufryzowani, umodelowani - poczynajac od sprzataczy a konczac na szefach firm. Szefowie maja oczywiscie po 20pare lat, bo jakze inaczej Nawet detektywi ktorzy prowadza sledztwo w sprawie morderstwa tez maja po 20 lat i oczywiscie sa zajebiscie sexy. Mamy tez w serialu mlodego sobowtora Brada Pitta Perypetie oczywiscie w stylu 1) kto z kim sie przespi albo 2) kto kogo zrobi w konia. Raczej nie dziwi wiec fatalna ogladalnosc serialu, bo obecnie widzowie chca ogladac ciekawa fabule, a nie tylko piekne ciałka. Ale Catie jest coraz bardziej urocza, mrrr Odpowiedz Link
gaudia Re: Melrose Place 1x02 29.09.09, 16:51 sorki, ale jak widzę na liście tytuł wątku i nick wątkownika, to mnie głupawka bierze... thx Glx Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x03 29.09.09, 17:46 A co sie nie podoba w tytule watku i wątkowiczu, co ? Odcinek 3 to odcinek doktorka Manciniego, sporo jest go w tym odcinku. Poza tym typowe problemy bohaterow MP - knucia, romansiki, wbijanie szpil i tego typu atrakcje Jak sie komus bardzo nudzi, to moze ogladac, ale serial wysokich lotow to napewno nie jest Mnie sie dzis nudzilo, bo taka pogoda... Odpowiedz Link
gaudia Re: Melrose Place 1x03 29.09.09, 18:28 ekhm, kojarze nieco stary Melroce....panbuk te miny, te problemy, ta egzaltacja i jak w MnS - w końcu chyba każdy z każdym już spał już wolę GossipG - można się przynajmniej popłakać ze smiechu patrząc na supermęskiego Czaka w różowych garniaczkach. Jego pozy (czy kamera już mnie łapie?), a zwłaszcza dyżurna mina "patrzę na Ciebie spod brwi mych męskich bejbe" - osłabiają. Badając zjawisko zajrzałam na fora GG i - okazało się, że ta postać jest szalenie poważnie traktowana i ma omdlewające fanki Tak więc chyba zwrócę honor i czekam na niusy z MP od Glx. Kto z kim, kto komu i co. I dlaczego. pozdr Odpowiedz Link
luczijka Re: Melrose Place 1x03 30.09.09, 00:07 gaudia napisała: > już wolę GossipG - można się przynajmniej popłakać ze smiechu patrząc na > supermęskiego Czaka w różowych garniaczkach. Jego pozy (czy kamera już mnie > łapie?), a zwłaszcza dyżurna mina "patrzę na Ciebie spod brwi mych męskich > bejbe" - osłabiają. Badając zjawisko zajrzałam na fora GG i - okazało się, że t > a > postać jest szalenie poważnie traktowana i ma omdlewające fanki Fakt, jego miny są bezcenne, a zwłaszcza mina numero uno Choć mina Blair na widok miny numero uno też jest bezcenna ;P Jeśli jesteś ciekawa Czaka w trochę innym (ale tak naprawdę takim samym ;P) wydaniu, to polecam odcinek Californication 3x02. Czak gra tam rolę geja-studencika-przyszłego-pisarza-z-problemami-egzystencjalnymi i trzeba przyznać, że dobrze mu w tych "ciuszkach" To rola wprost stworzona dla niego Odpowiedz Link
gaudia Re: Melrose Place 1x03 30.09.09, 00:53 Californication winnam obejrzeć całe, kiedyś zaliczyłam 1. sezon i mi się podobał, dawno to byo kontynuując o Czaku: kiedyś się zastanowiłam, czy on nie ma stałego przykurczu mięśni karku, wszak coby łyskać spode łba wciąż ma głowę schyloną. Czy on ma szyję? Nader mnie wzruszył zabieg realizatorów robiących odcinek na basenie. Anorektyczne boginie, ciacha z kaloryferami i tłustawy Czak...No to go ubrali w kostium w paski "z epoki" Miny robił mniej pewnie Aha, zatchnięta na widok boskiego Czaka Blair rzeczywiście bezcenna Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Melrose Place 1x03 30.09.09, 09:06 gaudia napisała: > Californication winnam obejrzeć całe, To nie jest watek o Californication ! Odpowiedz Link
luczijka Re: Melrose Place 1x03 30.09.09, 11:32 No i co z tego O Czaku też nie jest a i tak o nim gadamy <lol>. Odpowiedz Link
luczijka Re: Melrose Place 1x03 30.09.09, 11:40 gaudia napisała: > Californication winnam obejrzeć całe, kiedyś zaliczyłam 1. sezon i mi się > podobał, dawno to byo Koniecznie obejrzyj zaległe sezony (a właściwie sezon ;P). Jest trochę gorszy od pierwszego, ale i tak warto Za to trzeci sezon zapowiada się naprawdę świetnie Nie tylko z powodu Czaka ;D > kontynuując o Czaku: kiedyś się zastanowiłam, czy on nie ma stałego przykurczu > mięśni karku, wszak coby łyskać spode łba wciąż ma głowę schyloną. Czy on ma > szyję? Padłam Coś w tym jest <lol>. Trza zbadać bliżej tę sprawę, ale ja już teraz stawiam na to, że Czak jednak nie ma szyi Przynajmniej przez te czterdzieści ileś odcinków ani razu jej nie pokazał ;P (Chyba że w tym odcinku na basenie? Pamiętasz może? Bo ja w ogóle nie przypominam sobie Czaka w stroju w paski i nie mogę tego przeboleć ) Odpowiedz Link
luczijka Szyja Czaka :D 01.10.09, 11:52 No i wyjaśniło się Jednak Czak ma szyję, tyle że bardzo krótką ;P justjared.buzznet.com/2009/09/30/ed-westwick-arena-homme-plus-cover/ Odpowiedz Link
galaxian1 wypiep... ! :D 01.10.09, 12:26 Wypieprz... mi stad z Czakiem do swojego watka ! Ale juz ! Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: wypiep... ! :D 01.10.09, 14:08 umarłam bardzo podoba mi się ten wątek o...w kazdym razie ja zaczełam go czytać od tyłu - poecam..a tak w ogóle najpierw myśłalam, ze chodzi Wam o Czaka...ale takiegoz serialu Czak. O własnie czy ktoś ogląda Czaka? moze dopiszę go do nieoglądanych serialu Odpowiedz Link
luczijka Re: wypiep... ! :D 01.10.09, 15:58 magdawaw1 napisała: a tak w ogóle najpierw > myśłalam, ze chodzi Wam o Czaka...ale takiegoz serialu Czak A bo teraz Czaków jak mrówków Co oni mają z tymi Czakami swoją drogą? To chyba u nich jakieś kul imię jest Odpowiedz Link
luczijka Re: wypiep... ! :D 01.10.09, 15:55 galaxian1 napisał: > Wypieprz... mi stad z Czakiem do swojego watka ! > Ale juz ! > Cicho mi tu być! Nie wpierniczać się w poważną dyskusję o Czaku Odpowiedz Link
galaxian1 Re: wypiep... ! :D 01.10.09, 21:53 luczijka napisała: > Cicho mi tu być! Nie wpierniczać się w poważną dyskusję o Czaku A moze pogadacie o czuku i heku ? Dlaczego ja tu nie mam nozyczek ?!?!?!??! Odpowiedz Link
agamasia Re: wypiep... ! :D 01.10.09, 22:45 NO jeszcze czego, nożyczek mu się zachciewa na lolumie Dobrze, że nie masz do nich dostępu Glx Odpowiedz Link
luczijka Re: wypiep... ! :D 01.10.09, 22:52 galaxian1 napisał: > A moze pogadacie o czuku i heku ? > > Dlaczego ja tu nie mam nozyczek ?!?!?!??! > , Ty się ciesz chłopie że ktoś pisze w Twoim wątku, bo gdyby nie Czak to nikt by tu nie zaglądał ;P Odpowiedz Link
aniuta75 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 01.10.09, 23:15 Umarnęłam . Ze śmiechu . Dzieciaki przez Was pobudzę . Odpowiedz Link
luczijka Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 01.10.09, 23:31 Widzisz Glx nawet Aniuta tu zajrzała Widzisz, widzisz jaką Czak ma siłę przyciągania Odpowiedz Link
galaxian1 1x04 i na tym koniec 05.10.09, 15:22 Obejrzalalem odcinek 4 i na tym koncze moja przygode z tym serialem. Nie mam czasu na takie bzdety o niczym, jak tyle dobrych seriali czeka w kolejce Naiwne intrygi miedzy 20latkami juz mnie nie kreca, chyba za stary jestem na takie pierdołki Odpowiedz Link
luczijka Re: 1x04 i na tym koniec 05.10.09, 20:00 I tak Cię podziwiam, że wytrwałeś tak długo Ja obejrzałam pilota niejako "z obowiązku" i odpadałam Jakie to biedne <lol>. Masakra Z seriali w stylu "naiwne intrygi między 20 latkami" zdecydowanie lepsze jest "Gossip Girl" wraz z niezapomnianym Czakiem (oj tak, przeznaczeniem Czaka jest pojawiać się w tym wątku ;P). Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 1x04 i na tym koniec 05.10.09, 20:44 luczijka napisała: > I tak Cię podziwiam, że wytrwałeś tak długo Ja obejrzałam pilota niejako "z obowiązku" i odpadałam Jakie to biedne <lol>. Masakra Widzisz jaki jestem gotów do poświęceń ! > Z se riali w stylu "naiwne intrygi między 20 latkami" zdecydowanie lepsze jest "Gossip Girl" wraz z niezapomnianym Czakiem (oj tak, przeznaczeniem Czaka jest pojawiać się w tym wątku ;P). Nie mam porównania, bo tamtych nie ogladam i nie zamierzam. Koniec z serialami typu "naiwne intrygi między 20 latkami" Odpowiedz Link