galaxian1 26.09.09, 22:32 Kto mi powie, ze Hilario nie wkurza ? HILARIO Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka323 Re: wkurzajace CSI Miami ;) 26.09.09, 22:37 a możesz przybliżyc średnio ile razy na odcinek on zakłada te okulary [ i zawsze w ten sam sposób!]?. wtedy będzie można ocenić, jak bardzo jest wkurzający. . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: wkurzajace CSI Miami ;) 26.09.09, 22:42 Nie wiem, bo ja wlasnie przez Horatio nie ogladam tego serialu, ta postac mnie po prostu irytuje. Podejrzewam ze to moze byc po kilka razy na odcinek Za to lubie CSI NY, duet Mac Taylor (Gary Sinise) i Stella Bonasera jest swietny ! Odpowiedz Link
milka323 Re: wkurzajace CSI Miami ;) 26.09.09, 22:49 ja na szczęście widziałam na tyle mało odcinków, że nie zdążył mnie zirytować . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: wkurzajace CSI Miami ;) 27.09.09, 13:29 ee, a mnie wkurza wlasnie duet z csi ny a horatio jest faaajny;D Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: wkurzajace CSI Miami ;) 27.09.09, 14:18 a ja tam oglądam dla tego zakładania okularów... aczkolwiek muszą powiedzieć, że najbardziej mi się "podobały" odcinki, gdzie grał taki pan z "warą" (taką miał blizne). był boyfriendem tej blondyny, ale niestety go uśmiercili... mnie najbardziej wkurza, że przed tyle odcinków Delko i blondyna startowali do siebie i co...jak zaczęło coś być między nimi to mają Delko uśmiercić...to moze wkurzać... Odpowiedz Link