magdawaw1 23.11.09, 13:11 byłam w kinie i muszę powiedzieć, ze jest niezły..smieszne teksty, dobra gra aktorska..tylko szansy na oscara raczej nie ma, bo to taki film typowo polski, z realiami epoki stalinowskiej w Polsce... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdawaw1 Re: rewers 24.11.09, 11:57 komedia i to raczej nawet czarna komedia..w jednym miejscu przyopominała Breaking Bad... Odpowiedz Link
rodzynia Re: rewers 24.11.09, 12:56 zapowiada się ciekawie mimo że ogólnie nie lubię czarno-białych filmów Odpowiedz Link
mala-muu Re: rewers 24.11.09, 22:39 Widziałam przedwczoraj, świetny film. Czarna tragikomedia z cudowną Agatą Buzek. Nie wyobrażam sobie innej aktorki w tej roli. Dorociński też dobry. Film inny niż wszystkie. Odpowiedz Link
luczijka Re: rewers 07.12.09, 21:16 Wybieram się na to od jakiegoś czasu Może w końcu uda mi się dojść Odpowiedz Link
agamasia Re: rewers 03.01.10, 20:32 Kapitalny film, polecam Obsada świetna, Buzkowa, Dorociński, Janda i Polony. Myślałam, że padnę ze śmiechu jak zobaczyłam taniec Agaty, miałam wrażenie, że jej partner z manekinem tańczy, toż to sztuka tak zatańczyć bezwładnie To oczywiście tylko jedna z wielu zapadających w pamięć scen. Gorąco polecam Odpowiedz Link
szmegesz Re: rewers 03.01.10, 21:56 Też obejrzałam . Buzkówna kapitalna, najlepsza jej rola jaką widziałam.Mamusia i babcia też świetne. Sposób w jaki poradziły sobie panie z trupem genialny. Odpowiedz Link
szmegesz Re: rewers 04.01.10, 09:08 I jeszcze dodatkowo uśmiałam się serdecznie z adoratora księgowego. Dla mnie mała rólka, ale perełka. Odpowiedz Link