aniuta75 18.01.10, 22:31 Jak ktoś lubi filmy typu Die Hard to polecam . Świetne sceny walki, nawet w miarę przystojny główny bohater, trochę dowcipnie też jest . Nawet nie wiem kiedy mi czas zleciał . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Human Target 18.01.10, 22:36 aniuta75 napisała: > miarę przystojny główny bohater A co mnie to obchodzi? Laski jakieś są ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Human Target 18.01.10, 22:42 Nooo, była jedna w tym odcinku . Myślę, że będą się pojawiać niewiasty zagrożone potrzebujący ochraniacza tfu znaczy ochroniarza . Odpowiedz Link
luczijka Re: Human Target 20.01.10, 22:47 Jestem po seansie Rzeczywiście dla tzw. die hard fanów Die hard czyli raczej nie dla mnie <hihihi>. Trochę za dużo rozpierduchy, a za mało ciętych dialogów Gdyby odwrócić te proporcje, to by było całkiem fajnie ;P Moim zdaniem serial dobry tylko na jeden odcinek Aha i za mało Chi McBrida ;P Odpowiedz Link
aniuta75 1x03 01.02.10, 23:30 Bardzo bondowski odcinek . Info dla Glxa - była laska . I chyba się będzie przewijać od czasu do czasu . Odpowiedz Link