aniuta75 12.03.10, 13:08 Ktoś się skusi? Dziś 1szy ep . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Sons of Tucson 12.03.10, 13:57 Gdzieś mi się ten tytuł obił o oczy, ale nie zamierzam oglądać, bo nowości midsizonowe są wyjątkowo nietrwałe Szkoda czasu ;P Odpowiedz Link
aniuta75 Proszszsz :) 12.03.10, 19:42 www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7330421,Sons_of_Tucson___fajtlapa_i_trzy_sprytne_dzieciaki.html Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Sons of Tucson 13.03.10, 22:36 No i będę oglądała . Raz, że baaardzo lubię Tylera Labine'a i jego durnowate klimaty a dwa, że krótko bo 22 minuty (no, chyba, że pilot tylko taki krótki był a reszta już normalnie po 40 minutek ). Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Sons of Tucson 14.03.10, 23:25 aniuta75 napisała: > No i będę oglądała . Raz, że baaardzo lubię Tylera Labine'a i jego durnowate klimaty Oj tak, ja tez kocham te klimaty A wszystko zaczelo sie od Invasion, w ktorym to mial swietna role drugoplanowa. > a dwa, że krótko bo 22 minuty (no, chyba, że pilot tylko taki krótki był a reszta już normalnie po 40 minutek ). Taki krotki serial sie przydaje, jak trzeba szybko zjesc obiad Do tej pory do obiadu sluzyly mi Californicatioon albo Nurse Jackie, no ale chwilowo ich brak. A czy to jest serial "normalny" czy w formie sitcomu? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Sons of Tucson 15.03.10, 09:10 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > No i będę oglądała . Raz, że baaardzo lubię Tylera Labine'a i jego durn > owate > klimaty > > Oj tak, ja tez kocham te klimaty > A wszystko zaczelo sie od Invasion, w ktorym to mial swietna role drugoplanowa. Chłopie to Ty koniecznie Reapera musisz oglądnąć jeżeli jeszcze nie widziałeś . > A czy to jest serial "normalny" czy w formie sitcomu? Eeee nie wygląda mi to na sitcom . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Sons of Tucson 15.03.10, 09:21 > > Oj tak, ja tez kocham te klimaty > > A wszystko zaczelo sie od Invasion, w ktorym to mial swietna role drugoplanowa. > > Chłopie to Ty koniecznie Reapera musisz oglądnąć jeżeli jeszcze nie widziałeś . No jakos nie A serial konczy sie jakos normalnie, czy od czapy? Bo zdaje sie dostal cancela... > > A czy to jest serial "normalny" czy w formie sitcomu? > Eeee nie wygląda mi to na sitcom . To bardzo dobrze, bo sitcomy to juz sie juz przejadly dawno temu. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Sons of Tucson 15.03.10, 14:29 Reaper dostał cancela ale zamknięty jest w sumie dobrze . Nie ma tak, że urwał się i cześć. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Sons of Tucson 15.03.10, 18:15 aniuta75 napisała: > Reaper dostał cancela ale zamknięty jest w sumie dobrze . Nie ma tak, że urwał się i cześć. To juz wiem, co bede ogladal jak skoncze Dollhousa, ktorego zaczalem ogladac dla (jak to napisali na Hataku) "popularnej ulubienicy fanów seriali", czyli Summer Glau I musze przyznac, ze 2 sezon serialu w porownaniu z pierwszym jest naprawde "wporzo" ! No i wrocilem do ogladania Klarkiego! Wymeczylem 8 denny "flakooleisty" sezon, a 9ty jest juz calkiem dobry, mroczny i klimatyczny... no i w koncu Klakier i Lois sa para Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Sons of Tucson 15.03.10, 22:06 mowisz o smallvile? moj brat jest tego fanem...ja nie zdierzylam. musze powiedziec ze teraz mam na tapecie dexia i fringe i sons of anarchy. w sumie podobac mi sie beda wszytskie trzy za to za diabla nie kumam o co kaman tym wsiem zachwytom nad white collar. poza uroda glownego bohatera....jedyne co ejst urocze to jego pomagier ten maly lysy bez poczcuia humoru chyba ze sie cos zmeinilo po 4tym odcinku bo do czwratego beznadzieja imho... tak samo jak nie ruszylam dalej niz 3 odcinki flashforward. bo tak generlanie to ja czasu nie mam najbardziej. o. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Sons of Tucson 16.03.10, 10:59 pszczolaasia napisała: > mowisz o smallvile? moj brat jest tego fanem...ja nie zdierzylam. Sa tu tacy (poza mna), ktorzy zdzierzyli co najmniej 6 sezonow Ale paluchamy pokazywal nie bede > powiedziec ze teraz mam na tapecie dexia i fringe i sons of anarchy. w sumie podobac mi sie beda wszytskie trzy A ja w koncu musze Tru Bloda zaczac. Dexia tez nie widzialem, wiem ze powinienem, ale jakos tak... > za to za diabla nie kumam o co kaman tym wsiem zachwytom nad white collar. Ja nawet nie wiem co to za colar, nie jestem zupelnie w temacie > tak samo jak nie ruszylam dalej niz 3 odcinki flashforward. bo tak generlanie to ja czasu nie mam najbardziej. o. Serial niestety wyjatkowo nieudany. Zupelnie na niego nie czekam - bedzie to obejrze, ale bez emocji. Juz mi duzo bardziej pasi Fringe, bo chociaz ma jakis sens. A FF okazal sie niestety serialem bez sensu - aby tylko ciagnac odcinki na ilosc. Odpowiedz Link
aniuta75 Niestety... 06.04.10, 22:21 Cancel... tvbythenumbers.com/2010/04/05/sons-of-tucson-canceled/47392 Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Niestety... 06.04.10, 23:42 O jak dobrze ze nie zdarzylem zaczac ogladac. Za to widzialem pilota reapera i mi sie podobalo Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Od dziś kontynuacja 07.06.10, 14:16 I nie tylko ! Wszystkie seriale co je tak raptem przerwali - właśnie się odrodziły Odpowiedz Link