ilekobietamalat 21.04.10, 11:33 www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7796225,Fani_True_Blood_przygotujcie_sie__HBO_ma_dla_was_cos.html widzieli? nie moge doczekac sie maja) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: waiting sucks 21.04.10, 12:19 Ehhh stalowe nerwy trza mieć i cierpliwość silną . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: waiting sucks 22.04.10, 10:08 nie mam kuzwa hbo i nie ebde meic. jak ja to obejrze?? ech...zycie. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mini episode nr 1 28.04.10, 19:19 mi sie podoba Pan z serduszkami na dupce ogladam od wczoraj... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Mini episode nr 1 28.04.10, 21:12 powiem wam tak... aaaaaaachhhhhhh eryyyyyyyyyczzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkk nie moge sie doczekac tego sezonu,mam nadzieje ze przez conajmniej polowe billu zniknie, i bedzie tylko eryczek, najlepiej pol nagi,albo w rozowych leginsach;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mini episode nr 1 28.04.10, 22:29 bedzie tylko eryczek, najlepiej pol > nagi,albo w rozowych leginsach;D ołjeee Odpowiedz Link
ilekobietamalat trailer:) 14.05.10, 09:08 www.youtube.com/watch?v=4JCODjwMFQc jezeli ten duzy czarny pan to alcide, to wyglkada chyba lepiej niz w mojej wyobrazni ach;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: trailer:) 14.05.10, 09:57 tak. to Zielonooki Wilkolaczek. jednak najmniej lubiana przeze mnie postac z tych pozytywnych...kurde. kiedy bedzie ten czerwiec???? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: trailer:) 14.05.10, 10:04 ja go lubie.. momentami a czerwiec juz zaraz za chwile;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: trailer:) 14.05.10, 10:30 no wyglad ma wporzo. poza tym troche taki...denerwujacy. dopiero po smierci ojca stal sie troche bardziej dojrzaly i co tu duo kryc bezwzgledny rownierz. no nie po drodze mi z nim wole quinnnnaaaaa... jego lubie. bardzo. no ale eryk rulez. przeczytalas dziesiatke? bo tu taka jedna napisala cos takiego dziwnego a prpops dziesiatki co mnei zamurowalo. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: trailer:) 14.05.10, 10:36 nie, quinn jest wkurzajacy;D 10 dopiero zaczelam (musze sobie dawkowac;D) jak przeczytam to dam znac (chociaz napewno dluzej mi czytanie zajmie) Odpowiedz Link
agamasia trailer nr 2 16.05.10, 11:05 www.youtube.com/watch?v=dsCIYBVVSaQ&feature=player_embedded Odpowiedz Link
ilekobietamalat trailer #3 24.05.10, 13:42 www.youtube.com/watch?v=YMHMiJdsu1U&feature=player_embedded Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ikobieto;) 25.05.10, 15:28 o mamusiu!!! ja wiem, ja jestem zboczuch okropny,ale czy oni by nie mogli ta kamera tak odorbine.. w dol? boszzz, jak ja bym chciala pracować na planie.. moglabym zamiatac.. sirjesli, jeste dobra w zamiataniu! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ikobieto;) 25.05.10, 17:37 niech bedzie przeklety ten ich amerkanski plan! ...ja na natomiast robie psyzna kawe jak rowniez ponoc uroczo podaje zwykla wode z automatu.. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ikobieto;) 25.05.10, 17:47 nie ma zmiluj pszczola, jadziem robic kariere w holiłud Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ikobieto;) 25.05.10, 18:35 no nie mow aniutka, ze bys z nami nie pojechala Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ikobieto;) 25.05.10, 18:40 pojechalaby pojechalaby... tak sie tylko przez przyzwoitosc wzdraga tutaj publicznie. a w cichosci serce w jej zylach rondza prawdziwa plonie. bo kazdemu plonie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ikobieto;) 25.05.10, 19:11 Noooo dooobra pojechałabym . Wy do Eryczka a ja do Dżensenka . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ikobieto;) 25.05.10, 18:39 wale holiłud. wole eryka jego calego wzielabym i zamknela w pokoju i zakula w kajdany rzucila na wyro i nakramila i dalej juz nie musze chyba pisac co bym mu robila i to wielokrotnie maz by mi wybaczyl. musialby no i juz. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ikobieto;) 25.05.10, 18:42 pszczolaasia napisała: > wale holiłud. wole eryka jego calego wzielabym i zamknela w pokoju i zakula w > kajdany rzucila na wyro i nakramila i dalej juz nie musze chyba pisac co bym mu > robila i to wielokrotnie > maz by mi wybaczyl. musialby no i juz. achhhhh ten eryczek z 4tomu absolutnie bym go do niczego nie zakuwala i przykuwala;> za wiele przyjemnosci by to odebralo;D chlopa wyslalabym na wakacje.. dluugie wakacje;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ikobieto;) 25.05.10, 18:47 ja bym zakula zeby mi tu jaks ikobieta na pachte nie wpadla i szkody jakiejs rzeczpnemu nie zrobila... wszytsko ma swoje glebokie uzasadnienie. gleboko to przemyslalam. naprawde tak. 4 ty tom to chyba moj ulubiony...nie moge sie doczekac jak go zrobia...w znaczeniu serial Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ikobieto;) 25.05.10, 19:01 > tak. 4 ty tom to chyba moj ulubiony...nie moge sie doczekac jak go zrobia...w > znaczeniu serial och az dreszcze mam na sama mysl! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ikobieto;) 26.05.10, 09:05 ja przede wsyztskim licze na swoja wyobraznie bo wiadomo jakt o amerykanie...amerykanski plan ci zrobia wzglednie cycki sookie pokaza. kogo interesuja cycki sookie?!?! no moze ejszcze pokaza trzesaca sie zaslonke od prysznica gamonie... na szcescie mam bogata wyobraznie... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ikobieto;) 26.05.10, 09:31 e no przeciez eryczkowy tylek w drugum sezonie pokazywali,jak jej sie tam snilo ze z eryczkiem ten teges. mnie tylek wystarczy, serio;D ale wyobraznie tez mam niezla;D achh 4.. zeby do 4;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ikobieto;) 26.05.10, 09:37 kawaleczek tylko...malusi taki kawaluniek, ledwo boczek pokazali... gdyby nie to foto bym nie docenila w pelni kjego walrow...choc to watpliwe. bo nie da sie niedocenic jego walorow Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ikobieto;) 26.05.10, 09:38 o mamusiu!! pszczola chcialas mnie o zawal z rana przyprawicDDD malo co sie nie udusilam, przydusilam,i kota zgniotlamDDDDD no i kolejne zdjecie na tapete, do zakladki eryczek (codziennie zmienia mi sie na inne;D) Odpowiedz Link
agamasia Re: ikobieto;) 26.05.10, 10:04 O RANY!!!! A czemuż to ja ten wątek ostatnio omijałam, jak tu dzieją się taaaaaaaaaaaaaaaaaakie rzeczy, szczególnie z rodzaju "ponoć tu jest nagi" Tak dla przypomnienia, bo to już było, ale w podobnym klimacie justjared.buzznet.com/photo-gallery/2139432/true-blood-record-ratings-03/fullsize/ bi.gazeta.pl/im/6/7288/z7288286X.jpg Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ikobieto;) 26.05.10, 10:07 Oj już przestańcie bo się jeszcze w Eryczku zakocham a biedny Dean się zapłacze z rozpaczy . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ikobieto;) 26.05.10, 10:09 no. justjared.buzznet.com/photo-gallery/2139442/true-blood-record-ratings-04/ taki tam kawaleczek pupy pokazlai. purytanie! dziewczyny skandujemy! my chcemy wiecej!!!! my chcemy wiecej!!!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ikobieto;) 26.05.10, 11:23 to zdjecie tak mi pasuje do 4 tomu ze znow mam dreszcze;D massakra w ogole;D eryczek jest cudny, a wtym sezonie(ewentualnie w nastepnym) chce go calego! o! Odpowiedz Link
luczijka Re: fotki eryczka;P 26.05.10, 23:06 aniuta75 napisała: > No sorry ale tu wygląda jak królik . Nie da się ukryć Kiełki Eryczka były zawsze bardziej królicze niż wampirze Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: fotki eryczka;P 27.05.10, 09:18 powiezialabym cos apropos ktroliczkow,ale to forum otwarte,poza tym jest 9 rano;D nie wypada Odpowiedz Link
aniuta75 Re: fotki eryczka;P 27.05.10, 09:47 OJ Kasia poiweeeeeedzzzzz, nie daj sie prosić . Odpowiedz Link
pszczolaasia ha! 26.05.10, 22:24 www.trueblood-news.com/true-blood-spoiler-pics-from-season-3-oh-my-stars Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ha 2! 26.05.10, 22:28 www.youtube.com/watch?v=wii7b_RPAOQ&feature=related Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ha! 27.05.10, 09:17 OMG!!!!!!!!!!! to pojechali !! samu i billu, dzizas tylek eryczka tak!! tylek bila w dodatku obok tylka sama, nieeeee!!! absolutnie i zdecydowanie nie!! az sie boje co zrobia z 4 sezonem jak im takie pomysly do glowy przychodza Odpowiedz Link
ilekobietamalat wypasiona zapowiedz:D 02.06.10, 14:12 www.hbo.com/video/video.html/?autoplay=true&vid=1098917&filter=true-blood&view=null Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wypasiona zapowiedz:D 02.06.10, 22:14 o chesus fernando.... masz: www.youtube.com/watch?v=vMxggCgWfJI&feature=related Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: wypasiona zapowiedz:D 03.06.10, 11:15 ojoj, chyba pora zaczac ogladac szwedzkie filmy;D alboco Odpowiedz Link
agamasia Re: OMG:D 12.06.10, 14:19 Niezłe Ja znalazłam coś takiego www.filmweb.pl/news/WIDEO+HBO+przeprasza+za+promocj%C4%99+%22Czystej+krwi%22+%2B+9+plakat%C3%B3w-61661 Polecam kartkę urodzinową pełną true blood Odpowiedz Link