Dodaj do ulubionych

Obejrzałam Remember Me

21.06.10, 14:27
I kurcze podobał mi się smile Nawet Pattinson, na którego najpierw patrzyłam z lekkim obrzydzeniem big_grin, żeby w którymś momencie stwierdzić, że jest świetny (koniec świata, nie sądziłam, że kiedykolwiek będzie dane mi to napisać big_grin ) Spodziewałam się filmiku takiego w sam raz na lekkie zakończenie niedzieli, a tymczasem film mnie poruszył, ba nawet wzruszył (tak, tak, mnie twardzielce łza się zakręciła w oku).
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: Obejrzałam Remember Me 21.06.10, 14:39
      to ja tez obejrze, bo to jeden z tych filmow, ktore mialam zobaczyc i zupelnie o
      nim zapomnialam. Jak to dobrze, ze mam ten nasz Lolum smile
    • aniuta75 Re: Obejrzałam Remember Me 21.06.10, 16:00
      Hmmm no to polukam przy najbliższej okazji smile.
      • rodzynia Re: Obejrzałam Remember Me 21.06.10, 16:47
        u mnie też czeka w kolejce do obejrzenia smile
    • galaxian1 Re: Obejrzałam Remember Me 22.06.10, 11:07
      ka_thy napisała:

> I kurcze podobał mi się smile

Och, nie!

> Nawet Pattinson

Och nie nie !!!

> jest świetny

Och nie nie nie!

Aż mi się komentować nie chce tego wydarzenia ! big_grin tongue_out suspicious
      • ka_thy Re: Obejrzałam Remember Me 22.06.10, 13:37
        Galaxian, wszystkiego najlepszego btw smile, oglądałeś? Jak obejrzałeś to i Ci się nie podobało to ok. Ale coś mi się widzi, że jednak nie. smile

> > I kurcze podobał mi się smile
        >
        > Och, nie!
        >
        >
        > > Nawet Pattinson
        >
        > Och nie nie !!!
        >
        > > jest świetny
        >
        > Och nie nie nie!
        >

Wyobraź sobie, że ja z takim samym nastawieniem zaczęłam oglądanie tego filmu big_grin, nie spodziewając się niczego szczególnego. A jednak rozczarowałam się mile. Czego wszystkim życzę. smile

A panowie to zwyczajowo ile lat kończą? wink Bo się zupełnie nie orientuję smile
        • aniuta75 Re: Obejrzałam Remember Me 23.06.10, 23:00
          Nie no przecież ogólnie wiadomo, że Glx ma alergię na Patisony big_grin.
          A ja se oblukam, chociaż średnio znoszę pana P.
          • pszczolaasia Re: Obejrzałam Remember Me 24.06.10, 08:51
            mi tam Pan patison wisi. nawet jako warzywo. jako warzywo chyba anwet bardziej.
            za to Pan Jacob Black wcale mi nie wisibig_grin
            a film lezy w kolejce... wieczorsmi odpadam. chcialamw czoraj sobie powtozryc TR
            bo po przeczytaniu waszych komenatrzy zorientowalam sie ze polowa filmu mi chyba
            uleciala. no i zasnelam znowu. musze sie chyba wyspac...
            • lenkaaa Re: Obejrzałam Remember Me 25.06.10, 00:41
              Ach, obejrzalam dzis i mnie strasznie poruszyl, bo nie wiedzialam, ze to O TYM
              jest ten film !!!!! Az mnie zmrozilo jak sie zorientowalam w ostatniej chwili....
              • galaxian1 Re: Obejrzałam Remember Me 25.06.10, 09:17
                lenkaaa napisała:

> ze to O TYM jest ten film !!!!!

A o czym ?
                Bo moja alergia na patisony jest tak zaawansowana, że nie obejrzę ani pod
                przymusem, ani przez przekupstwo wink
                • ka_thy Re: Obejrzałam Remember Me 25.06.10, 16:07
                  Nie, nie wydaje mi się, że jest to film o TYM. TO jako niezwykle mocny element jedynie pokazuje jak kruche jest ludzkie życie.
                  • lenkaaa Re: Obejrzałam Remember Me 25.06.10, 22:33
                    tak, masz racje, ze film nie O TYM. Zle sie wyrazilam. Chodzilo mi, ze TO
                    pojawia sie w filmie.
                    Galaxian, no nie wiem czy moge napicac co TO jest, bo sie bojam zarzutow o
                    spojlerowanie wink
                    • luczijka Re: Obejrzałam Remember Me 25.06.10, 23:06
                      Kurczę jakaś mało kumata jestem, bo kompletnie nie mam pojęcia CO macie na myśli big_grin
                      • lenkaaa Re: Obejrzałam Remember Me 25.06.10, 23:09
                        A ogladalas w ogole ? wink
                        • aniuta75 Re: Obejrzałam Remember Me 25.06.10, 23:11
                          Cichać tu, bo ja mam zamiar oblukać big_grin. Jutro chyba... suspicious
                          • lenkaaa Re: Obejrzałam Remember Me 25.06.10, 23:17
                            no to mordka na klodke big_grin
                        • luczijka Re: Obejrzałam Remember Me 25.06.10, 23:51
                          lenkaaa napisała:

> A ogladalas w ogole ? wink

No właśnie nie oglądałam i pewnie dlatego nie wiem wink
                          • asiaw73 Re: Obejrzałam Remember Me 26.06.10, 15:09
                            Obejrzyj, już jakiś czas temu was namawiałam więc nie będę się powtarzać.
                            • rodzynia Re: Obejrzałam Remember Me 28.06.10, 00:30
                              Obejrzałam i również polecam, nawet antyfanom Pattinsona smile
                              Też się nie kapnęłam z TYM...
                              • magdawaw1 Re: Obejrzałam Remember Me 28.06.10, 11:39
                                a ja powiem tak - film byłby może i "zjadliwy", ale "to"
                                zakończenie ostatecznie go pogrążyło...
    • pszczolaasia Re: Obejrzałam Remember Me 03.07.10, 14:59
      no wiec ja chyba odszczekam tumiwisizm na patisony. glosne i gromkie WOW i
      rownie glosne dlaczego do diabla??? jak wszyscy obejrza to wezta mi TO
      wytlumaczcie. znaczy teoretycznie ni by kumam ale mi sie koorwa serce wzdraga.
      no i sie zryczlam jak idiotka na koncu. co sie ze mna dzieje??
    • galaxian1 ciacho dnia ! :D 05.07.10, 21:44
      Ale ciacho dnia big_grin

https://www.kimono.pl/Ciacha-dnia-JACOB-kontra-EDWARD-KTOREGO-WYBIERASZ-g614-6318
      • galaxian1 Re: ciacho dnia ! :D 05.07.10, 21:46
        Ale ciacho dnia big_grin

Teraz ok, zle sie wstawilo! smile

https://p1.kimono.pl/p1.kimono.pl/a3c0d5d6f1e54178e3c99bae52ebba89.jpg
        • pszczolaasia no dobra... 06.07.10, 09:19
          ale kto tu mowi ze on jest ciacho?tongue_out ode mnie np. tego nie usoyszales. ja
          skomplementowalam jego zdolnosci aktorskie Gadzino !tongue_out Blondofilu Ty jeden
          paskudny...tongue_outtongue_outsuspiciousbig_grin
          a tak na powaznie to moj ojciec zawsze powtarza ze facet musi byc letko od
          diabla przystojniejszy i juz jest git. moim zdaniem diabel musi byc piekielnie
          przystojny wiec mu to powiedzonko nie wyszlo. wezmy np. takiego ala paczino...
          mmmmm....ciezko go nazwac moze ciachem, zwlaszca teraz, ale ta haryzma!!!!
          • asiaw73 Re: no dobra... 06.07.10, 12:11
            Sęk w tym, że on potrafi zagrać i ciacho i kompletnego niedojdę. A urodę ma taką, że mu w tym pomaga. Porównaj:
            lh3.ggpht.com/_k9C4UNQ9VdU/SqOmKAUvIoI/AAAAAAAAAvo/SRLD1FzrvRE/s1024/snapshot20090529025255.jpg
            lh5.ggpht.com/_ZBSI95LEqNI/S7EyOhCtDPI/AAAAAAAAD0c/I8dvuIfOd_s/hq8.jpg
            lh4.ggpht.com/_9Pi-18fwysU/ScI2TMhFV-I/AAAAAAAAAbE/pngsVJ9W0RE/bmh170.jpg_595.jpg
            lh4.ggpht.com/_9Pi-18fwysU/SeUIJq0EjrI/AAAAAAAACyw/Prj8aT_R6Rk/s640/littleashes03.jpg
            lh6.ggpht.com/_9Pi-18fwysU/Sc1u6k4-vUI/AAAAAAAABkg/RZ4L5cABurg/s1024/39003_twilight379_122_1198lo.jpg
            • asiaw73 Re: no dobra... 06.07.10, 12:19
              Edzia musiał zagrać dobrze bo zobaczcie do czego doprowadził jedną dziewczynę:
              www.youtube.com/watch?v=ahTvfyAB3P4big_grin
            • pszczolaasia ogladalas 06.07.10, 13:08
              litle ashes? jestem tego ciekawa bardzo...
              • asiaw73 Re: ogladalas 06.07.10, 13:40
                Tak, oglądałam. Skupia się na relacjach z Lorcą i przemianie Salwadora.
                Pattinson nieźle oddał charakter Dalego, maski jakie przybierał,
                charakterystyczne ruchy, mimikę.
                • asiaw73 film online 06.07.10, 14:02
                  www.seans-online.pl/video/4324/Popio%C5%82ki--Little-ashes-2008-napisy-PL
                  • magdawaw1 a ja pattisomanii mowie nie;-) 06.07.10, 14:24
                    facet jak dla mnie cięki...szczegolnie jako aktor..oglądłam te
                    little ashes i jak dla mnie ciezko było wytrzymac te wszystkie jego
                    miny...zresztą chyba nie tyllko mnie, bo film jakoś przepadł....
                    • asiaw73 Re: a ja pattisomanii mowie nie;-) 06.07.10, 14:35
                      To był film o bardzo małym budżecie, pokazywany w niewielu kinach i na
                      festiwalach. Tylko dzięki popularności Zmierzchu i Pattinsona został później
                      wydany na DVD.
    • aniuta75 Ludzie! 06.07.10, 16:29
      Dajta mi na priva jakiegoś działającego linka co?
      suspicious
      • asiaw73 Re: Ludzie! 06.07.10, 18:16
        Sprawdź pocztę. Mam nadzieję że są ok
        • aniuta75 Re: Ludzie! 07.07.10, 15:00
          Dzięki Asia kisskisskiss.
          • asiaw73 Re: Ludzie! 07.07.10, 17:09
            nie ma sprawy http://i184.photobucket.com/albums/x271/aska73/animki/fajne/gen002.gif
            • lenkaaa Re: Ludzie! 08.07.10, 00:17
              ale super animek ! takiego jeszcze nie widzialam big_grin
              • asiaw73 Re: Ludzie! 08.07.10, 11:49
                Dzieki. Troszkę ich mam http://i184.photobucket.com/albums/x271/aska73/animki/fajne/dientesrk7.gif
    • aniuta75 Re: Obejrzałam Remember Me 08.07.10, 23:17
      Kopara mi opadła, nie powiem.
      • pszczolaasia Re: Obejrzałam Remember Me 09.07.10, 09:25
        prawda? az do ziemi. zeby musialam zbierac. i sie wkurzylam troche.
        dobre. naparwde dobre. niby taki odmozdzacz, niby wszystko wydaje sie takie
        oklepane a potem bum. lubie takie kino.
    • aniuta75 Re: Obejrzałam Remember Me 08.07.10, 23:30
      Glx też mógłby oglądnąć. Najwyżej jakby Patisona pokazywali to by oczy zamykał wink.
      • asiaw73 Re: Obejrzałam Remember Me 09.07.10, 10:04
        prawie cały czas miałby zamknięte smile
        • pszczolaasia Re: Obejrzałam Remember Me 09.07.10, 10:28
          ogladma teraz litlle ashes. na razie pierwsza czesc... niezly. nie lubie
          biografii ale salvador jest popieprzony trochebig_grin
        • ka_thy Re: Obejrzałam Remember Me 09.07.10, 11:41
          > Glx też mógłby oglądnąć. Najwyżej jakby Patisona pokazywali to by oczy zamykał

> prawie cały czas miałby zamknięte smile

Może by się skusił widokiem Emilie wink? Wszyscy tylko Patison i Patison wink a nikt nie wspomniał o Emilie. Mnie się tu Emilie bardzo podobała. smile Czytałam gdzieś, że to nieporozumienie, że dojrzała kobieta gra 20-latkę. Uważam, że to nieprawda - Emilie wyglądała w tym filmie bardzo młodzieńczo i świeżo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka