galaxian1 Re: Walking Dead 01.11.10, 22:51 Pewnie ze GLX ! Ale jeszcze nie widziałem (napisy już są!) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Walking Dead 01.11.10, 23:05 No ja widziałam, dlatego żem wącika popełniła > Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Walking Dead 02.11.10, 09:13 Sama nie wiem . Kilka rzeczy mnie wkurzyło jak już mam wytykać . Końcówka super . Jak ktoś jeszcze obluka to se pogadamy. Zastanawiam się czy każdy odcinek będzie godzinę trwał? Odpowiedz Link
galtom Re: Walking Dead 04.11.10, 10:10 Genearlnie narazie na plus. Troche caly odcinek sie dluzyl i nie bede ukrywal, ze klika miejsc troszke przewinalem do przodu.... bo nic sie nie dzialo Klimat fajny (narazie nie wiadomo co sie stalo - jaka byla przyczyna), glowny bohater fajnie dobrany - bo nie taki "holyłudzki". Końcówka faktycznie świetna!!!! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Walking Dead 04.11.10, 11:38 Wiesz, film czy serial nie polega tylko na tym, że musi się dziać non stop akcja Np. film The Road bardzo mi się podobał, pomimo że działo się naprawdę niewiele (typowej akcji). Odpowiedz Link
galtom Re: Walking Dead 04.11.10, 12:36 Nie przecze, ze tak... W SW New Hope - tez jest dluuugo pustynia... ale tu jakos mi to przeszkadzalo. Odpowiedz Link
pszczolaasia spojlery! od razu oszczegam! 05.11.10, 09:50 wkurzylo mnie ze sie zaczelo jak 28 i poszlam se az zapalic. poza tym nam sie podobalo! i jeszcez w dodatku skotfildowa dziewczyna gra zonke policjanta i rycka sie juz z jego przyjacielem z samochodu jesli dobrze poznalam? nie no fajnie nie dosc ze rozwalanka zywych trupow to i jeszcze motyw romansowo przetrwalniczo rodiznny. ze oni go po glosie nie poznali to ja nie wiem ja tm bym glos swojego strego wszedzie poznala...a moze wlansie poznala? no nie bede kombinwoac. moze byc. koncowka suuuppperrrr! a piloty sa zawsze najdluzsze Odpowiedz Link
aniuta75 Re: spojlery! od razu oszczegam! 05.11.10, 12:09 No ale kurde Psioła. Wiesz co mnie wkurzyło? znajdują se dwa Murzynki jakiegoś żywego białasa, łup go łopatą po gębie i co? I ani oni się go od razu nie pytają skąd on, ani on nie wnika kiego grzyba go zdzielili i jak to sie stało, że umarlaki łażą po świecie. No ludzie! Takie mało życiowe to jest. Jakbym była na miejscu tego zastępcy szeryfa to bym se pomyślała, że jacyś psychole mnie dorwali . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: spojlery! od razu oszczegam! 05.11.10, 12:17 no ale on jak dostal w rylo to sie spytal carl i to malego muzinka zdziwilo - czyt dalej tatusia muzinka tez zastanowilo- dlatego bardziej wpieprz nie dostal bo gadal. tak to skumalam. no i sie spytali ino on zemdlal? padl znaczy sie od nadmiaru wrazen. tak to kumię. a on to wisz. sie obudzial, w szpitalu nikogo niet, tam siakise trupy za drzwiamy, wylazl a to trupy na zewntrz nikogo zywego...zona albumy zabrala ja bym chyba qrwa oczadziala. poza tym wiesz. o byl szeryfem junajted stejts to zobowiazuje. rozumeisz. oni tam specjalne testy przechodza czy sa jak brudny harry z klintem istłudem oraz czakiem norisem w jednym zanim szeryfami zostaja...Aniuta no co ty! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: spojlery! od razu oszczegam! 05.11.10, 12:24 A ić. Dla mnie to i tak pokręcone i nic na to nie poradzę. Ale dalej będę sobie oglądała chociażby dla samych umarlaków . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: spojlery! od razu oszczegam! 05.11.10, 14:25 moim zdaniem było bardziej śmieszno niż straszno..................może jakbym nie widziała filmu Boyla 28 dni później może bym nie miała tak negatywnych odczuć...tam naprawdę człowiek miał ciary... a tutaj chodzą te trupiaki i aż ich szkoda....za bardzo nawet nie atakują...może jeszcze obejrzę z jeden odcinek, ale jestem na "nie".. Odpowiedz Link
luczijka Re: spojlery! od razu oszczegam! 07.11.10, 14:56 Mnie się podobało, nawet bardzo Wkurza mnie tylko Sarcia Tancredi, ale na szczęście jest jej mało ;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: spojlery! od razu oszczegam! 07.11.10, 15:11 luczijka napisała: > Mnie się podobało, nawet bardzo Wkurza mnie tylko Sarcia Tancredi, ale na sz > częście jest jej mało ;P Na razie... Odpowiedz Link
luczijka Re: spojlery! od razu oszczegam! 07.11.10, 15:25 Nie kracz babo Na szczęście głównym bohaterem jest Rick, a nie jego żonka ;P Odpowiedz Link
luczijka Re: spojlery! od razu oszczegam! 07.11.10, 14:59 pszczolaasia napisała: > a on to wisz. sie obudzial, w szpitalu nikogo niet, tam siakise trupy za drzwia > my, wylazl a to trupy na zewntrz nikogo zywego...zona albumy zabrala ja > bym chyba qrwa oczadziala. poza tym wiesz. o byl szeryfem junajted stejts to z > obowiazuje. rozumeisz. oni tam specjalne testy przechodza czy sa jak brudny har > ry z klintem istłudem oraz czakiem norisem w jednym zanim szeryfami zostaja...A > niuta no co ty! Pścioła ju mejd maj dej Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Walking Dead 10.11.10, 12:51 i jak drugi odcinek? ciekawe czy wroca po bed gaja? scotfildowa dziewczyna sie widac zaangazowala az sie doczekac nie mogie keidy zobacza ojca rodziny i kiedy ojciec zarzonda albumow Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Walking Dead 12.11.10, 23:47 E no badgaj pewnie się pojawi jakoś we finale, bez ręki i ich wszystkich zaciuka . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Walking Dead 23.11.10, 09:30 z ta reka to wyklepalas no ja dzis bede pozyczac 4-ty odcinek dopiero. a zonka nonono ma pazur potrafi sie wscierwic tez obok ryckania powiedzialabys na jej meijscu? ze znalzlas sobie kogos do..rozladowania negatywnych emoci? ktos to oglada procz aniuty i mnie?;-> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Walking Dead 23.11.10, 09:41 Nooo jasnowidzka ze mnie . Nie wiem czy bym powiedziała . A poza tym przeciez wiadomo, że nawet jak nie powie to tak czy siak to kiedyś tam wyjdzie... Nikto się nie podnieca a tyyyyluuuu chętnych było . Pewnie same we dwie tylko wypożyczamy . A jak skończysz 4 to daj znać to se podyskutujemy bo jest o czym . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Walking Dead 23.11.10, 09:49 ooo...zachecilas mnie! ja dzis i supka i to pozyczam i widzialam wiesz_gdzie ze soopcio tez dal jakby czadu..? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Walking Dead 23.11.10, 10:22 Psioła kurna zrób se seans dzisiaj, ja Cię proszę - najpierw WD a potem Supcia (bo jak kolejność odwrotna będzie to się po Supku na WD nie będziesz mogła skupić ). A i na Supka se jakąś zasłonę na usta przygotuj coby nie napluć ze śmiechu na ekran . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Walking Dead spejlery:P 24.11.10, 08:18 soopcia nie ogladalam bo wypozyczalnia dala doopy@#$%^ za to WD jak najbardziej ogladalam a jakze... i co? myslisz ze Bedgaj ich naprowadzil? zakonczenie jak zawsze majstersztyk! dla samych zakonczen warto ten film ogladac bo sie prawie zawsze nogami nakryje, choc z ta odrabana reka to bylo dosc oczywiste...za to teraz nadrobili z nawiazka! szczerze mwoiac to ja myslalam ze oni siem polacza...byc moze sie i polacza. szkoda siostry i w sumei czemu goopi szeryf nie powiedzial latynosom ze przyjedzie tu jego znajomy z dzieckiem?? idiota! co cie dreczy mow? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Walking Dead spejlery:P 24.11.10, 10:15 No oczywiście, że ich naprowadził. Po krwawym tropie przyleźli co im specjalnie zostawił. A on siedzi w krzakach albo innej górce i obserwuje z ukrycia wszystko. I wydaje mi się, że się połączą razem z tymi w szpitalu czy to dom spokojnej starości był... W końcu w kupie siła . A co mnie dręczy to już nie pamiętam . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Walking Dead spejlery:P 24.11.10, 10:16 A już wiem. Wychodzi na to, że mają w grupie mediuma . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Walking Dead spejlery:P 24.11.10, 10:24 a on. no fakt jakby medium. ciekawe co powie braciszkowi jak sie spotkaja no ale ale...ale jak sie przypiekl to juz nie krwawi chyba? no chyba ze w hameryce inna medycyna...tfu zasady funkcjonowania organizmu. kto ich tam wei w sumie. w koncu to hameryka... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Walking Dead spejlery:P 24.11.10, 10:48 A ChGW . Może se do woreczka odlał juchy i po kropelce popuszczał na glebę jak te dzieci co cukierki upuszczały, żeby znaleźć drogę do domu powrotną . Odpowiedz Link
luczijka Re: Walking Dead spejlery:P 30.11.10, 21:47 aniuta75 napisała: > A ChGW . Może se do woreczka odlał juchy i po kropelce popuszczał na glebę ja > k te dzieci co cukierki upuszczały, żeby znaleźć drogę do domu powrotną : > D. Kulam Z Waszych komentarzy i z samego serialu też, bo to w gruncie rzeczy komedyja jest, a nie dramat ;P Odpowiedz Link
luczijka Re: Walking Dead spejlery:P 30.11.10, 21:48 A i czekam co napiszecie o 5 odcinku Odpowiedz Link
aniuta75 5 01.12.10, 22:40 No i co? Mediuma pod drzewem zostawili, sami się wpakowali w kupę. Eeee do doopy to. A i dlaczego ten gościu nie chciał ich wpuścić? No i dlaczego jednak wpuścił? Jeszcze tylko jeden odcinek . Odpowiedz Link
luczijka Re: 5 01.12.10, 23:35 No Medium se nie pograł za długo No chyba, że jeszcze wróci jako umarlak A ciekawe czy ten Muzin z synem dołączy do grupy? Znając życie, to pewnie tak Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5 02.12.10, 10:42 No może i dołączy ale w drugim sezonie . Bo wątpię, żeby teraz nagle akcja aż tak się zagęściła . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 5 14.12.10, 08:46 ja dopiero wczoraj. i powiem tak- straszszszsznie mnie ten odcinek wymeczyl. jezus jak mnei wynudzil i wkurzyl! chciclam dwa obejrzec na raz ale nie wydoilam bo sie wkurzylam. o! w zwiakzu z tym nie wiem keidy final obejrze. starsznei dretwo sie zrobilo... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5 14.12.10, 10:09 Psioła nie marudź tylko oglądaj. Najpierw WD a potem na deser i poprawę humorku Supka . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 5 14.12.10, 13:10 a moge zamienic ostatni odcinek WD na Lie to me ktoren mam zalegly? i supka oczywiscie tez... Odpowiedz Link
asia.asz Re: 6 19.12.10, 15:03 mam wrazenie ze serial podoba sie tylko tym ktorzy nie widzieli 28 dni pozniej (ja widzialam) wiec pierwsze kilka odcinkow nuda, kolejne srednie, ostatni - nawet nie wiem co powiedziec dodatkowo sarcia mnie wkurza caly czas (tyle aktorek nie moglei lepiej wybrac????) chyba tylko przymus dokonczenia sezonu (powiedzmy bo podobno 6 odcinkow to zwykle nie sezon ale tu jest tak traktowany) trzymal mnie przed kompem Odpowiedz Link