magdawaw1 19.04.11, 10:35 co to nikt nie obejrzał?..ja chyba dopisuje do swojej "serialowej" listy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: gra o tron 19.04.11, 11:06 Kurcze no nie wiem właśnie... Chyba nie moja bajka. Warto? Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: gra o tron 19.04.11, 13:32 na razie 1 odcinek wiec ciężko tak powiedzieć ale dla mnie jak na razie ok - tak trochę fantastyka w średniowieczu. oczywiście, spiski, romanse itd..a przede wszystkim Senn Bean Odpowiedz Link
galaxian1 Re: gra o tron 19.04.11, 13:52 Też się ucieszyłem, jak zobaczyłem Boromira! Oczywiście oglądam, a jakże! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: gra o tron 19.04.11, 15:25 lepsze niz camelot. never nie mgolam zrozumiec fenomeu krola artura a poza tym szon bin no prosze cie! Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: gra o tron 19.04.11, 21:54 Mi się nie podobało - nie wiem dlaczego, ale przypominało mi Stargate Atlantis albo inne Star Treki, gdzie odwiedza się inne planety - innymi słowy, słaba scenografia Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: gra o tron 20.04.11, 10:13 eeee....chyba nie zajarzylam? na arzie rzecz sie dzieje na dzikim zamku na rubiezy gdzie psy dupami szczekaja..to nie wiem jaka ma byc scenografia Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: gra o tron 23.04.11, 22:21 no tandetna ta scenografia - nie jak w serialu HBO Odpowiedz Link
galaxian1 nuda 23.04.11, 00:42 Nuda panie, jak w polskim filmie 2 razy przysnąłem na tym odcinku. Rozumiem, że to pilot, wprowadzenie i pokazanie postaci, ale coś by się mogło dziać (poza scenami ścinania głów i bzykanda!). Oglądam dalej, bo z pewnością się rozwinie, ale jak na pilota, który powinien być efektowny - to słabiutko. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nuda 23.04.11, 09:15 aniuta75 napisała: > Jest ścinanie głów i bzykando???? Zachęciłeś mnie . No głównie jest właśnie to Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nuda 30.04.11, 23:36 Właśnie skończyłam dwugodzinny seans GOT i wcale nie jest nudno! Glx się nie zna o . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nuda 02.05.11, 11:46 Bo Aniucie to tylko momenty pokazać i już jej nie jest nudno Odpowiedz Link
lenkaaa Re: gra o tron 20.06.14, 02:49 ha, ha, ale staroc odkurzylas !!! Ja tak samo, wlasnie sie zabralam za ogladanie i pojac nie moge dlaczego dopiero teraz skoro od lat o nim wszyscy trabili Juz jestem w polowie, czyli po drugim sezonie. Jak to sie fajnie jednym ciagiem oglada, gdy nie trzeba czekac tygodniami na kolejny odcinek albo sezon - migusiem leci ! Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: gra o tron 20.06.14, 13:41 hehe no staroc odkopany lezakowalo i lezakowalo i ,ze juz wszystko ogladnelismy to padlo na Tron ale powiem,ze na razie nie robi na mnie ogromnego WoW ,zobaczym dalej,dzisiej mykne ostatni odcinek 1 serie i fakt fajnie sie patrzy po kilka odcinkow bez czekania do nastepnego tygodnia Odpowiedz Link