galaxian1 17.09.11, 16:10 The IT Crowd. Widzieliście to ? Przecież to jest przeboskie Na jednym odcinku prawie nie spadłem z fotela Oczywiście oryginalna wersja brytolska, a nie hamerykańska podróba. 4 sezony po 6 odcinków po 25 minut - w sam raz na jakiś weekend. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Techniki Magiki :) 18.09.11, 01:10 Jej ! Galaxian, ja cie ozloce, zes mi taki serial znalazl ! TO JEST PRZEBOSKIE !!!!! Dawno juz takiej durnoty nie widzialam a rylam sie na kazdym odcinku, lzy mi ze smiechu tak lecialy, ze pare scen zupelnie nie widzialam, rany kota ale serial ! Umarlam ze smiechu na poczatku drugiego odcinka, w czasie reklamy nowego numeru emergency i w innym odcinku jak sie wsluchalam w slowa piosenki Eltona Johna rotfl !!!!!! No i przy okazji znalazles sobie serial biurowy, nie ?! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Techniki Magiki :) 18.09.11, 12:32 lenkaaa napisała: > Jej ! Galaxian, ja cie ozloce, zes mi taki serial znalazl ! TO JEST PRZEBOSKIE > !!!!! Dawno juz takiej durnoty nie widzialam To ile już widziałaś odcinków? Ja pierwszy sezon zobaczyłem. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Techniki Magiki :) 18.09.11, 13:25 wlasnie caly pierwszy sezon obejrzelismy wczoraj, a potem nie moglam zasnac bo co mi sie przypomniala restauracja "the Mesidżołs" to wybuchalam smiechem Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Techniki Magiki :) 18.09.11, 13:42 Więc teraz czeka Cię odcinek, jak poszli do teatru Właśnie obejrzałem i jeszcze mi się buźka rechocze Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Techniki Magiki :) 18.09.11, 15:25 niestety musze czekac az do wieczora z ogladaniem - sie juz nie moge doczekac ! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Techniki Magiki :) 18.09.11, 23:22 Obejrzalam 4 odcinki i ten ostatni mnie chyba najbardziej rozbawil, ale juz sie tak nie zarykiwalam ze smiechu jak na pierwszym sezonie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Techniki Magiki :) 19.09.11, 09:39 Kurdeee no. Opiernicz solidny Ci się należy Glx! Z tego co piszecie jest zarypiaście. Nie mogłeś sobie wcześniej wynaleźć tego seriala, tylko teraz jak wszystko się zaczyna???? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Techniki Magiki :) 19.09.11, 14:26 aniuta75 napisała: > Kurdeee no. Opiernicz solidny Ci się należy Glx! A ja go dopiero co odkryłem Nie lubię sictomów, dla mnie mnie wszystkie są identyczne. Ale ten jest naprawdę wyjątkowy, angielski humor i informatycy w rolach głównych > Nie mogłeś sobie wcześniej wynaleźć tego seriala, tylko teraz jak wszystko się zaczyna???? Jeszcze się nie zaczęło Co to dla Ciebie 24 odcinki po 20 minut? Obejrzysz pomiędzy śniadaniem o kolacją Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Techniki Magiki :) 19.09.11, 15:55 Bedzie 5 sezon, pod koniec tego rou lub na poczatku nastepnego watchtheitcrowd.com/the-it-crowd-quotes/season-5/ Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Techniki Magiki :) 19.09.11, 16:05 ech, dopiero teraz doczytalam, ze na przelomie 2011/2012 zaczna dopiero krecic nowe odcinki To jeszcze sobie troche poczekamy na kolejny sezon.... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Techniki Magiki :) 19.09.11, 22:24 Uwielbiam IT Crowd! Mam nawet melodyjke w komorce z czołowki Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Techniki Magiki :) 19.09.11, 23:30 tak, muzyka jest czadowa Skonczylam 2 sezon i na 2x05 znowu sie tarzalam ze smiechu, ale teraz odcinki sa troche bardziej nierowne: jedne wywoluja salwy smiechu, inne tylko usmiech. Aniuta, ogladaj, posmiejesz sie z nami ! Odpowiedz Link
ka_thy Re: Techniki Magiki :) 20.09.11, 14:49 Zerknęłam I szczerze mówiąc po zachwytach Glx spodziewałam się czegoś zabawniejszego. Natomiast totalnie zabija mnie scenografia, jakby żywcem przeniesiona z IT, w którym mi kiedyś dane było pracować. Ten bajzel, te pudła w tle, ten milion staroci. I te rozmowy przez telefon - samo życie. Mnie to najbardziej śmieszy Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Techniki Magiki :) 20.09.11, 14:51 ka_thy napisała: > Zerknęłam I szczerze mówiąc po zachwytach Glx spodziewałam się czegoś zabawn > iejszego. Etam, nie znasz się babo ! Pierwszy odcinek jest taki sobie, obejrzyj 3, 4, 5ty... > Natomiast totalnie zabija mnie scenografia, jakby żywcem przeniesiona z IT, w k > tórym mi kiedyś dane było pracować. Ten bajzel, te pudła w tle, ten milion star > oci. I te rozmowy przez telefon - samo życie. Mnie to najbardziej śmieszy Sam kiedyś w takim pracowałem No może nie aż takim - wygaszacza takiego nie miałem - IT, słucham ? - bla bla bla - Wyłączyć i włączyć! Pomogło? - NIE! - Wtyczka do prądu podłączona? he he he Odpowiedz Link