aniuta75 29.12.11, 20:27 Czyli miniserial, bo tylko 2 odcinki na podstawie Kinga. Pierwsza część już za mną. Do drugiej czekam na literki. Jak ktoś lubi to polecam . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Bag of Bones 29.12.11, 21:29 Ale fajne? Bo na podstawie Kinga kręcą też straszne gnioty. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Bag of Bones 29.12.11, 23:27 Jest kilka momentów "zawałowych" . A czy fajne to się wypowiem jak zobaczę cz. 2 . Odpowiedz Link
thorgalla Re: Bag of Bones 29.12.11, 22:08 Dzięki za cynk. Dzisiaj już późno ale jutro obejrzę i się podzielę wrażeniami. Tylko Brosnan mi tu nie pasuje. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Bag of Bones 30.12.11, 21:54 Spodziewałam się zawału ale nic takiego nie nastapiło. Może druga część będzie straszniejsza. Nie czytałam książki więc nie mogę ocenić filmu pod względem wierności. Po Cujo (po której przeszłam lekkie załamanie psychiczne) obiecałam sobie,że nigdy więcej książek Kinga Wyjątek zrobiłam tylko dla "Zielonej mili" ale to żaden horror tylko książka do płakania. Odpowiedz Link
stillgrey Re: Bag of Bones 30.12.11, 22:10 Bardzo mi sie podoba Jestem w polowie drugiej czesci wlasnie, dzieki za cynk Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Bag of Bones 04.01.12, 14:31 szczerze mowiac zajebisty. na swiezo... lubie takie klimaty i boje sie ich cholernie Odpowiedz Link
thorgalla Re: Bag of Bones 12.01.12, 10:59 Wy wszystko wiecie,bystre jesteście,ja mam ostatnio zaćmienia umysłu (starość nadchodzi). Jak posypanie ciał Sary i jej córki jakimś proszkiem miało zakończyć klątwę? Odpowiedz Link
stillgrey Re: Bag of Bones 12.01.12, 21:58 supernatural nie ogladasz? a proszek to nie zwykly proszek a wapno palone, ktore to niby w takim ekspresowym tempie wyzarlo szczatki nie ma szczatkow - nie ma klatwy Odpowiedz Link
thorgalla Re: Bag of Bones 12.01.12, 22:48 >>supernatural nie ogladasz? Nie ale wydaje mi się,że jakiegoś trailera widziałam. Dzisiaj skończę ostatni powtórkowy Lie to me <płacze> i jutro zapodam sobie Supka. Zobaczę czy zaiskrzy. > a proszek to nie zwykly proszek a wapno palone, ktore to niby w takim ekspresow > ym tempie wyzarlo szczatki nie ma szczatkow - nie ma klatwy I tylko tyle? Spodziewałam się bardziej skomplikowanego wytłumaczenia.Za dużo się spodziewałam po tym filmie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Bag of Bones 12.01.12, 22:57 Ale Supka to wiesz... żeby zaiskrzyło to 15 odcinków minimum. A już pierwszy sezon jak pociągniesz to... Odpowiedz Link
stillgrey Re: Bag of Bones 12.01.12, 23:38 z tym supkiem mialam na mysli to, ze tam jak wykopia szczatki jakiegos ducha i spala to duch znika Odpowiedz Link
thorgalla Supernatural 13.01.12, 18:03 Obejrzałam pierwszy odcinek i zastanawiam się czy dobrym jest pomysłem oglądanie tego kiedy się często samemu (plus dziecię małe) w domu wielkim przebywa (nocą też)???? Naoglądam się a potem pofajdam się na każdy podejrzany dźwięk Odpowiedz Link
stillgrey Re: Supernatural 13.01.12, 18:19 no co Ty, supek wcale nie jest straszny, jest smieszny serio, ani razu sie nie balam podczas ogladania i w ogole nie traktuje go jako serialu przy ktorym nalezy sie bac Odpowiedz Link
pszczolaasia thorgalla 13.01.12, 19:45 moj wontal o supku bylam wtedy serialowa dziwica i te gadziny mi to polecily. starczy dodac ze jestem teraz wiernym fanem serialu. ogladaj!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
thorgalla Re: thorgalla 13.01.12, 20:47 To na Waszą odpowiedzialność.Zaraz za trzeci się biorę. Oby tylko do robali a potem z górki,prawda? Pszczółka,co to jest w sygnaturce bo nie mogę wylukać? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: thorgalla 14.01.12, 17:23 nie badz zachlanna my tu sie wszystkie dzilimy naszemi ulubiencami p.s. ladnego tyriona nie moglam znalezc... czytajac ksiazke zaczynam wiezyc ze kogos moze podniecac umysl... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: thorgalla 14.01.12, 17:30 Tyrion jest boski! Kocham go miłościom ogromnom . Ahhh i te jego złośliwości i niewyparzony język . Odpowiedz Link
thorgalla Re: thorgalla 14.01.12, 17:54 U Tyriona nie wszystko jest "short" więc może być seksowny Odpowiedz Link
thorgalla Re: Supernatural 14.01.12, 15:32 Doszłam do robali i się rozczarowałam.Po wypowiedziach na forum spodziewałam się robali wielkości co najmniej wypasionego kota a tu parę żuczków i pszczółek Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Supernatural 14.01.12, 15:36 No niby tak ale za to ile ich jest! A tak naprawde, pomijając juz robale, to jest to najdurniejszy odcinek ze wszystkich odcinków Supka . Odpowiedz Link
stillgrey Re: Supernatural 14.01.12, 16:32 mowicie o tym odcinku gdzie roj pszczol czy innych szaranczy zaatakowal ich w domu? alez to byl masakrycznie glupi odcinek Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Supernatural 14.01.12, 16:49 No o tym . Durny, że aż zęby bolą . Dobrze, że więcej taki gupich nie ma hihihihi. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Supernatural 14.01.12, 17:24 sliczny prawda? ech...dean.... ja do dzis robali nie obejrzalam mam silna robakofobie. a supcio kocham. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Supernatural 14.01.12, 17:51 Ma coś w sobie ale nie zdradzę Jonusia "Loczka" Snowa. >>mam silna robakofobie. Oglądając te serial można się nabawić różnych fobii jak np.kapania się w wannie (na szczęście nie mam) czy latania samolotem. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Supernatural 14.01.12, 18:20 Idźcie na supkowe forum, tam wstawiłam gołe supki . Odpowiedz Link