Dodaj do ulubionych

Śniło mi się...

31.01.12, 20:00
Podobno można tu o głupotach, a ja muszę opowiedzieć komuś co mi się dzisiaj śniło wink W pracy nie powiem bo by się śmiali, i oczywiście nie zrozumieli, podobnie w domu. Dlatego tu liczę na zrozumienie wink I bardzo proszę się nie smiać wink

A śniło mi się mianowicie....
...
...
...
...
...
...
...

- nie śmiać się -

...
...
...
...
...
...
...

że się całowałam z jednym panem, bohaterem serialu oczywiście. big_grin Ale... Matko, ale on całował! big_grin Ale to było przeżycie! Rety, w życiu nie pamiętam takiego pocałunku. To było niesamowite. A najśmieszniejsze jest to, że po obudzeniu w ogóle nie pamiętałam tego snu, żadnego żalu że to tylko sen, nic z tych rzeczy, dopiero później w ciągu dnia przyszedł taki błysk w głowie i sobie przypomniałam. Łał. No i sami widzicie, że musiałam komuś o tym opowiedzieć big_grin
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: Śniło mi się... 31.01.12, 20:17
      ale z kim!! z kim??big_grin
      • aniuta75 Re: Śniło mi się... 31.01.12, 20:37
        No właśnie! Z kim?????????? suspicious
    • pszczolaasia Re: Śniło mi się... 31.01.12, 21:05
      z kim na Boga wszechmocnego!!!!! gadaj ale juz!!!!! tak sie nie robi....
      • ka_thy Re: Śniło mi się... 31.01.12, 21:23
        Z kim? Z kim? Hmm... Nie wiem czy mój ekshibicjonizm jest aż tak daleko posunięty? tongue_out

Wstydze się po prostu tongue_out Bo pan owszem nawet mi się podoba, ale nie tak żeby o nim śnić big_grin A zwłaszcza erotycznie tongue_out Ba, nawet nie zdarzyło mi się o nim myśleć poza oglądaniem go na ekranie. A tu taka niespodzianka big_grin
        • aniuta75 Re: Śniło mi się... 31.01.12, 21:48
          Hehehehe to pewnie tak jak mój sen :d. Śniło mi się razu pewnego, że sie całowałam z Samem z Supernaturala big_grin. Jesoooo jak on całował suspicious. A przeciez ja się w Deanie kocham nooo, nie mogło mi się przyśnić calowanie właśnie z nim?? Ale jakoś od tego snu łaskawszym okiem na Sammyego patrzę winksuspicious.
          • ka_thy Re: Śniło mi się... 31.01.12, 22:05
            Aha, kochasz się w jednym a całujesz z drugim big_grin

No to Ci powiem po cichu, że mój też był Dean, tyle, że z Pan Am big_grin Teraz patrząc na niego będę tęsknie się uśmiechać big_grin big_grin big_grin
            • aniuta75 Re: Śniło mi się... 31.01.12, 22:46
              Noooo jakoś nie był mną zbytnio zainteresowany big_grin.

Wyguglałam sobie tego Twojego i no taki może być, ale szału nie ma tongue_out.
            • ilekobietamalat Re: Śniło mi się... 01.02.12, 08:19
              no coz, wybralabym moze innego,ale skoro dobrze calowal to niech ci bedzie;>

mnie natomiast snily sie dzis foki.. kolorowe foki.. i tez mnie chcaly calowacbig_grin
        • thorgalla Re: Śniło mi się... 01.02.12, 09:49
          Nie wstydź się.To nie znaczy wcale,że chciałbyś się z nim na jawie bzyknąć.
          Mi kiedyś śnił się seks z byłym szefem.Facet stary i całkowicie aseksualny.Przeczytałam,że to oznacza,że potrzebuje big_grin faceta,który byłby moim "szefem" w łóżku,dominat itp.
          Widocznie masz jakąś potrzebę big_grin

Zresztą mi się często kobiety śnią.Jestem lesbijką?
          • aniuta75 Re: Śniło mi się... 01.02.12, 10:48
            Gdzieś kiedyś czytałam, że większość z nas jest ciut homoseksualna smile.
            • sil.wen Re: Śniło mi się... 02.02.12, 00:19
              A jak to sobie taki sen zamówić? Też bym chciała! A NIGDY mi się takie fajne rzeczy nie śnią. Mnie to ostatnio tylko takie pierdoły, że w mojej pracy w piwnicach dyrekcja uprawiała zagony pietruszki i marchewki... Albo że byłam w lesie i okropnie mi się chciało sikać i nie mogłam znaleźć ubikacji...crying(
              • ka_thy Re: Śniło mi się... 02.02.12, 13:29
                Z tym sikaniem to uważaj bo czytałam, że jak się sika we śnie to sika się też na jawie... tongue_out Ale mi też często się śni, że nie mogę znaleźć odpowiedniego kibelka. Na szczęście big_grin A drugim moim częstym motywem sennym jest winda, którą jadę, a która się nie zatrzymuje i jedzie coraz szybciej. big_grin

A żeby było bardziej serialowo to kiedyś śnił mi się Jack z Losta big_grin
              • aniuta75 Re: Śniło mi się... 02.02.12, 13:53
                Musisz więcej seriali oglądać big_grinbig_grinbig_grinbig_grin.
                Dziś w nocy śnił mi się Game of Thrones big_grin. Ale nie pamiętam co dokładnie hehehe.
                • ilekobietamalat Re: Śniło mi się... 02.02.12, 14:20
                  no wiecie co, a mnie sie pol nocy praca snila (drugie pol nie spalam, bo sie wzielam za prace;>wink
              • pszczolaasia Re: Śniło mi się... 02.02.12, 19:57
                trzeba bylo pod drzewkiem lac;D
                a ja sie zaraz posikam pod kompem ze smeichubig_grinbig_grin
                • thorgalla Re: Śniło mi się... 02.02.12, 20:02
                  A propos sikania.
                  Mi się często śni,że siedzę na sedesie a sedes znajduje się w miejscu publicznym,gdzie dużo ludzi chodzi.I oni tak wszyscy patrzą.No wstyd straszny sad
    • finka9 Re: Śniło mi się... 02.02.12, 21:34
      Obstawiam ,że to był doktor Hause .big_grin
    • finka9 Re: Śniło mi się... 02.02.12, 21:36
      Upss, literówka -doktor House.
      • yvi1 Re: Śniło mi się... 02.02.12, 23:20
        Ja kiedys czesto o Richu z Mody na sukces snilam.To byl zawsze moj ideal mezczyzny.Teraz juz od lat nie ogladam.Nawet nie wiedzialam,ze jeszcze leci.
    • thorgalla Re: Śniło mi się... 03.02.12, 09:17
      Ciężarówka pełna dziewczyn (sukienkę miałam confused ) dojechała do bramy koszar wojskowych ..... i się obudziłam.Wyobrażam sobie co by się dalej działo big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka