ka_thy 04.02.12, 22:40 Taki w duchu forum czyli coś serialowego Czołówkę z PLL mam już wykorzystaną I True Blood też odpada Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Polećcie fajny dzwonek 05.02.12, 09:02 chomikuj.pl/Dael/S5230+Avila/Audio/Dzwonki+z+seriali+i+film*c3*b3w szczerze mowiac nie znamsie na dzwonkach bo mam klasyczny dryn dryn;D o apropos, ostatni byl dzwonek acta;> patrz.pl/filmy/dzwonek-acta Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Polećcie fajny dzwonek 05.02.12, 10:48 Heheheh zajebisty dzwonek . Ja to bym z chęcią mogła mieć początkową piosenkę z Justified . Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: Polećcie fajny dzwonek 05.02.12, 11:09 Ja mam temat z Dr Who. I dzwonek Brendy Leigh Johnson (T-Jingle) Odpowiedz Link
yvi1 Re: Polećcie fajny dzwonek 05.02.12, 19:35 Ja sobie kiedys nagralam mojego syna jak sie smieje jak baby.I nie zamienie go na zaden inny.Ale moj syn szuka roznych smiesznych,macie jeszcze inne? Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: Polećcie fajny dzwonek 05.02.12, 20:29 A ja sie zastanawiam czy nie ustawić sobie piosenki z "Gumisiów" www.youtube.com/watch?v=vENXCSp7Bg0 Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Polećcie fajny dzwonek 06.02.12, 08:08 moja mama od dobrych 6 czy 7 lat ma dzwonek nagrany przeze mnie "maaaamoooooo, dzwonie do ciebie, maaaamoooooo!" dzwonek powstal z potrzeby chwili, bo cholera jedna nigdy nie slyszy dzwonkow, i nigdy nie odbiera.. ale jak na moj telefon taki wrzask sie objawi to od razu leci;D a znajomi z pracy mojej mam szczerze mnie nieznosza;P Odpowiedz Link
thorgalla Re: Polećcie fajny dzwonek 21.03.12, 20:39 he he he Żona idealna czyli Alicja miała dzwonek "pick up the phone " nagrany przez jej córkę (i tak Diane dowiedziała się o romansie Alicji i Willa) Odpowiedz Link
olalalalaaa Re: Polećcie fajny dzwonek 05.02.12, 22:53 ulubiony dzwonek mego syna ...dzwonek na przerwę Odpowiedz Link
eo_wina Re: Polećcie fajny dzwonek 21.03.12, 19:16 Ja przez jakies 4 lata mialam "Downtown" Petuli Clark (to tak w duchu Losta bylo, bo namietnie wowczas ogladalam ) Ostatnio mauzon kupil mi w prezencie urodzinowym nowego, wypasionego smartfona z jakimis odlecianymi dzwonkami. I niby ustawilam jakies dryn dryn, ale jak dzwoni to moja reakcja jest mocno nan opozniona Przyzwyczaja sie czlowiek. Przed Petula mialam temat z "Alternatywy 4" Odpowiedz Link
thorgalla Re: Polećcie fajny dzwonek 21.03.12, 20:36 Powiedzcie blondynce (chwilowo przefarbowanej) jak się już ten dzwonek ściągnie na kompa to jak go do telefonu przetransportować? I czy ma ktoś namiary na dzwonek intro z GoT? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Polećcie fajny dzwonek 21.03.12, 20:42 Przetransportować to pewnie po kabelku trza . Odpowiedz Link
thorgalla Re: Polećcie fajny dzwonek 21.03.12, 20:43 Dobra intro mam ale co dalej. Kabelka nijakiego nie mam Odpowiedz Link
thorgalla Re: Polećcie fajny dzwonek 21.03.12, 20:43 Świnia ze mnie,nie podzieliłam się chomikuj.pl/huricane8888/Dzwonki/Gra+o+tron+%28Soundtrack%29 Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Polećcie fajny dzwonek 21.03.12, 20:47 A tu masz wersję metalową www.cellsea.com/ringtone/detail/RT4dcc725da3e57.htm Odpowiedz Link
ka_thy Re: Polećcie fajny dzwonek 21.03.12, 22:50 > Kabelka nijakiego nie mam Jak masz blutuf na kompie to blutufem możesz sobie przesłać. Odpowiedz Link
ona_007 Re: Polećcie fajny dzwonek 21.03.12, 22:58 albo jeszcze takie coś można wetknąć w kompa/laptopa a z drugiej strony wsadzć kartę pamięci z telefonu i po prostu wgrać . o takie coś : Odpowiedz Link
thorgalla Re: Polećcie fajny dzwonek 21.03.12, 23:22 Udałam się też po radę u źródła czyli brata od którego przejełam telefon (ale bez kabelka ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Polećcie fajny dzwonek 22.03.12, 08:37 udalo sie? komp ma bluta a komorka ma bluta? Odpowiedz Link
thorgalla Re: Polećcie fajny dzwonek 22.03.12, 08:58 Potrzebuje adaptera do kompa aby przesyłać. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Polećcie fajny dzwonek 22.03.12, 09:07 ale ze jak... komp ma blututha? i komorka tyz ? to po co adapter? Odpowiedz Link
thorgalla Re: Polećcie fajny dzwonek 22.03.12, 09:31 Mój nie ma. W nowych laptopach standardowo się instaluje.Mój PC składany przez brata i nie pomyślał,że może być potrzebny. Odpowiedz Link
ka_thy Re: Polećcie fajny dzwonek 22.03.12, 11:31 Thorgalla, bierzesz pendrajwa, nagrywasz piosenkę i idziesz do kogoś kto ma laptopa z blutufem. I ten ktoś Ci przesyła na komórkę. Albo kupujesz/pożyczasz czytnik kart (zakładam, że masz kartę mikroSD w telefonie) i sobie przegrywasz na kartę. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Polećcie fajny dzwonek 22.03.12, 11:48 Moja droga,znalezienie kogoś z blutem w laptopie,kupnem pendrajwa i przegrywaniem będzie tyle samo zachodu co z zakupem bluta i zainstalowaniem go na stałe. Odpowiedz Link
mendosita Re: Polećcie fajny dzwonek 23.03.12, 09:21 A ja miałam przez długie lata (od sezonu 1 do przedostatniego) motyw z czołówki Deksia Bardzo się ludziom podobał Zmieniłam jakoś rok temu na Run to you (z okazji koncertu Bryana A. w PL), ale chyba niedługo wrócę do Deksia. Odpowiedz Link
eo_wina Re: Polećcie fajny dzwonek 26.03.12, 07:28 Kurka, no! Wprowadzilam sobie temat z GoT i za diabla go nie slysze, gdy ktos dzwoni. A glosnosc ustawiona na max. A jak juz uslysze i dobiegam - ludz dzwoniacy sie juz zniecierpliwiony rozlacza. Chyba musze wrocic do dryn dryn Odpowiedz Link
thorgalla Re: Polećcie fajny dzwonek 26.03.12, 08:14 Może to wina samej muzyczki.Ja na razie słucham GoT w winampie i w porównaniu z innymi utworami jest bardzo ciche.Może trzeba spróbować ściągnąć głośniejszą wersję. Odpowiedz Link
eo_wina Re: Polećcie fajny dzwonek 26.03.12, 17:19 Chyba nie da rady nawet z najglosniejsza wersja, bo temat zaczyna sie i leci dosc dlugo bardzo cicho, rozkreca sie stopniowo, ale wtedy juz wszyscy dzwoniacy do mnie rozlaczaja sie. Sprobowalam nawet z wersja metalowa i to samo Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Polećcie fajny dzwonek 26.03.12, 17:35 A jakby jakimś programem to przeróbki dzwonków spróbować pokombinować? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Polećcie fajny dzwonek 26.03.12, 17:35 I jeszcze... Macie ściągnięte dzwonki czy po prostu kawałek, nie jako dzwonek? Bo może tu leży przyczyna? Odpowiedz Link
ona_007 Re: Polećcie fajny dzwonek 26.03.12, 19:01 Ja mam wgrane po prostu jako mp3 i wybrane potem jako dzwonek . Też jest okropnie cicho... Odpowiedz Link
eo_wina Re: Polećcie fajny dzwonek 26.03.12, 22:47 Mam podobnie jak Ona_007. Mauzon mi wgrywal. Niestety musialam powrocic do bardziej slyszalnego dzwonka, acz z bolem, bo temat uwielbiam - nie slyszalam dzis zadnego telefonu do mnie Cza bylo oddzwaniac. P.S. Aniutka, wracajac do pobierania np. H-5-O. Skad? Plizzzzz....bardzo mi brakuje... Odpowiedz Link
rodzynia Re: Polećcie fajny dzwonek 26.03.12, 22:48 Ja mam ustawioną jako dzwonek piosenkę California z OC mimo że serialu nie oglądałam www.youtube.com/watch?v=qZ9weWC3g3c Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Polećcie fajny dzwonek 26.03.12, 22:54 Tam skąd wszystko inne - www.rlslog.net/ Odpowiedz Link