galaxian1 23.05.12, 10:11 Co byście powiedziały, jakby wasz GLX walnął sobie irokeza na głowie ? Np. takiego jak na Zachary Quinto, czyli serialowe Sylar... Więc... to już się stało ! Teraz na głowie mam właśnie coś takiego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 10:14 No i super. Irokezy są cool . Wiem, bo sama takiego przez dwa lata nosiłam . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 10:20 No pewnie, że też wcześniej na to nie wpadłem A panie w firmie dziś tak na mnie patrzyły, z subtelnym uśmieszkiem hahaha Odpowiedz Link
galaxian1 Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 10:32 aniuta75 napisała: > No to Glx będzie miał branie . Panie po 50tce ! Więc podziękuję Odpowiedz Link
aniuta75 Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 13:07 Oj ale skoro takie po 50tce za Tobą oczkami wodzą to na mieście tym bardziej . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 11:04 irokezy moga byc ten pan na focie niespecjalnie. mam nadzieje ze to nie ty i ze nie podpadne. w zasadzie znam kolesia z ahs wiec na pewno nie ty no. irokezy moga byc. sa cul Odpowiedz Link
galaxian1 Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 11:37 pszczolaasia napisała: > kolesia z ahs A co to za czort ? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 11:47 american horror story. gral tam jednego ducha. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 11:52 pszczolaasia napisała: > american horror story. gral tam jednego ducha. No fakt. Ale dla mnie to on jest na zawsze Sylarem z Herosów Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 12:10 fajne toto jest? herosi? kiedys na ktoryms foxie lecialo..obejrzalam pare odcinkow nawet... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 13:04 pszczolaasia napisała: > fajne toto jest? herosi? kiedys na ktoryms foxie lecialo..obejrzalam pare odcin > kow nawet... zaczelam ogladac kiedys i na poczatku nawet nawet, ale potem takie coraz bardziej nastolatkowe klimaty byly (jak dla mnie w kazdym razie) wiec sie znudzilam i rzucilam w kat gdzies w drugim sezonie chyba.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 13:07 Ja też zostawiłam jakoś po 2gim sezonie . Więc daj se spokój Pszczoła, se cos innego znajdź . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 17:39 Psioła lubi nastolatkowe 1, 2 sezon nawet niezłe, mnie się podobało. Ale kolejne sezony to już wymyślanie różnych głupot. Ale to samo można powiedzieć o niemal każdym innym serialu przecie Powiem jedno - na pewno lepsze niż to co się teraz kręci (z bardzo małymi wyjątkami!). Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 16:32 za moich czasow irokezy wygladaly troszke inaczej... no ale lepsze to niz nic;P Odpowiedz Link
ka_thy Re: I am Sylar ;) 23.05.12, 16:40 O to to! Ja też tu za bardzo irokeza nie widzę Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: I am Sylar ;) 24.05.12, 09:27 Kaska moj slubny mial takiegho w jarocinie tyle ze czerwonego generalnie mu w czerwonym do twarzy ale to bylo w zeszlym tysiacleciu...daaaawno temu. muodzi bylismy i piekni... Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: I am Sylar ;) 25.05.12, 22:56 ZQ to zły przykład, bo gejem jest. Irokezy u facetów już trochę wychodzą z mody... 2 lata temu były modne. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: I am Sylar ;) 25.05.12, 23:26 Akurat ZQ wyskoczył pierwszy w googlach A ja to zawsze jestem zacofany, więc spoko Nie wszystko co modne mnie się podoba... poza tym nie lubię mieć długich kudłów. Odpowiedz Link