ka_thy Re: A Revenge 03.11.12, 20:13 Oglądałam ale nie skończyłam pierwszego sezonu. I raczej nie skończę. Odpowiedz Link
piegucha Re: A Revenge 05.11.12, 06:05 Ogladam, namietnie Tylko wlasnie widze, ze nikt nie komentuje. A to naprawde swietny serial Odpowiedz Link
magdakingaklara Re: A Revenge 05.11.12, 08:57 No właśnie. Tez uwazam ze to super sierial. A a Ci sie podoba drugi sezon?? Bo mi jakos chyba bardziej od pierwszego. Odpowiedz Link
piegucha Re: A Revenge 05.11.12, 18:45 A mnie pierwszy bardziej sie podobal, nie moglam wysiedziec 7 dni, tak mi sie dluzylo miedzy kolejnymi odcinkami Ale i tak trzyma poziom. Serial jest fajny, bo inteligentny, wciaga strasznie. W tym sezonie tylko mamuska mnie denerwuje, ale to dlatego, ze nie lubie aktorki jej grajacej. Szkoda mi tylko, ze Jack juz jest zajety i jakos coraz bardziej odsuwa sie od Emily. A ten nowy facet w jej zyciu, hmmm jakis taki dupek z niego Nie podoba mi sie i niech znika! No i o co chodzi tej co pracuje dla ryzego? Zachowuje sie jak glupia, chce podkopac jego biznes? Naprawde jest nim zainteresowana czy tylko jej chodzi o kase? nie kumam jej Odpowiedz Link
piegucha Re: A Revenge 05.11.12, 18:46 A mnie pierwszy bardziej sie podobal, nie moglam wysiedziec 7 dni, tak mi sie dluzylo miedzy kolejnymi odcinkami Ale i tak trzyma poziom. Serial jest fajny, bo inteligentny, wciaga strasznie. W tym sezonie tylko mamuska mnie denerwuje, ale to dlatego, ze nie lubie aktorki jej grajacej. Szkoda mi tylko, ze Jack juz jest zajety i jakos coraz bardziej odsuwa sie od Emily. A ten nowy facet w jej zyciu, hmmm jakis taki dupek z niego Nie podoba mi sie i niech znika! No i o co chodzi tej co pracuje dla ryzego? Zachowuje sie jak glupia, chce podkopac jego biznes? Naprawde jest nim zainteresowana czy tylko jej chodzi o kase? nie kumam jej Odpowiedz Link
yvi1 Re: A Revenge 14.11.12, 19:07 I ja ogladam,a znaczy bede.Na razie zbieram sobie i bede pare od. hurtem ogladac. Odpowiedz Link
piegucha Re: 16 27.02.13, 23:42 A ja sie zastanawialam czy Em naprawde kochala Amande czy tak sie poczula, bo przez nia zginela? No i juz od konca pierwszego sezonu czekalam kiedy ja usmierca, bo nadal licze ze Em i Jack beda razem Teraz przynajmniej nie musi zachodzic w ciaze Odpowiedz Link
magdakingaklara Re: 16 28.02.13, 09:53 No ja tez sie zastanawiam kogo ona w koncu kocha. Niby skrycie Jacka ale widac, że ciągnie ją do Aidena. A Daniel tez jej chyba nie jest obojetny. A ta Amanda fjana była. Na poczatku taka zołza ale potem lwica walcząca o swoje szczęście. Odpowiedz Link