Dodaj do ulubionych

duchy, wilkołaki, wampiry ;)

20.02.13, 13:55
Chciałem się tylko pochwalić, że nadrabiam najnowszy sezon Bycia Człowiekiem smile
Wersja hamerykańska, brytolskiej nigdy nie widziałem. Zazwyczaj wersje hamerykańskie bardziej mi pasują, bo są lepiej zrobione, zmontowane i aktorzy (rki!) to zazwyczaj ciacha, a nie jakieś paszczaki big_grin

Więc tak... pani duch już nie jest duchem, ale ożywionymi zwłokami big_grin
A wilkołak nie jest wilkołakiem, a wampiry chorują na grypę i dostają zgona smile
Uwielbiam ten serial big_grin
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 20.02.13, 14:28
      Oesoo jeszcze to męczysz? big_grinbig_grin
      Ja zobaczyłam tylko kilka pierwszych odcinków i nie zdzierżyłam big_grin.
      Szkoda czasu, lepiej se Sons of Anarchy pooglądaj suspicious.
      • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 20.02.13, 14:59
        aniuta75 napisała:

> Oesoo jeszcze to męczysz? big_grinbig_grin
        > Ja zobaczyłam tylko kilka pierwszych odcinków i nie zdzierżyłam big_grin.

Dobre, dobre, czasem lubię takie głupoty smile

> Szkoda czasu, lepiej se Sons of Anarchy pooglądaj suspicious.

Nie mam, a za dużo wypożyczania.
        • aniuta75 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 20.02.13, 15:16
          No i co, że dużo? Opłaca się!!
          Wiesz, w razie czego to mam no... suspicious
          • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 20.02.13, 18:50
            I co, mailem wyślesz ? big_grin
            Ile to już sezonów, 5 chyba ?
            • aniuta75 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 20.02.13, 19:00
              5 smile.
              Na pebie aktywne linki są. egofiles polecam, bo można kilka na raz i leci szybciorem smile. Tylko jeden minus: 4 pierwsze sezony są z dubbingiem smile.
              • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 20.02.13, 20:29

A ja uwielbiam ten serial!!!!!!!!!!!!!!!! Co tydzien nie moge sie doczekac na nowy odcinek i wlasnie sie dziwilam, ze nikt nie ogladasad
                • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 20.02.13, 20:44
                  Ja oglądam wszystkie seriale z nutką horroru jakie są nadawane big_grin
                  Chyba że o jakimś nie wiem...
                  • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 20.02.13, 20:45

A znasz Lost Girl? U mnie w tv leci zaraz po Being Human, wiec mam dwa fajne seriale jeden po drugimsmile
                    • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 20.02.13, 21:01
                      A nie! A to horrorowe? Myślałem że kryminał smile
                      • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 20.02.13, 22:03

Supernaturalno-horrowe
                        • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 20.02.13, 22:30
                          To chyba nadrobię tongue_out smile
                          • yvi1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 21.02.13, 00:18
                            Och ,galaxian....
                            Nie znasz Lost Girl?
                            Tam lataja wilkolaki,czarownice i succubus smile
                            Nadrabiaj,nadrabiaj i daj sie wreszcie na SoA namowic.
                            • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 21.02.13, 03:05

galaxian, a ogladales kiedys Sanctuary? Tez supernaturalne. Sporo sie dzialo i do dzis zaluje, ze przestali krecicsad
                            • aniuta75 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 21.02.13, 11:37
                              Yvi nie denerwuj mnie!!!
                              Najpierw SoA teraz Lost Girl!
                              Co ja mam z Tobą zrobić??? suspicious
                          • aniuta75 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 21.02.13, 08:35
                            To Lost Girl nadrobisz a SoA nie??? Foch! tongue_out
                            • yvi1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 21.02.13, 11:52
                              Kochana aniuto!
                              To moj maz do odstrzalu jest,bo on zaczal.smile
                              A ja dopiero pozniej przez was zaczelam wynajdowac.
                              Lost Girl akurat on znalazl,bo mu sie wyglad glownej bohaterki podoba...smile
                              A ja uwielbiam Kenzi i Dysona,nie cierpie doktorki.
                              • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 21.02.13, 12:08

Kenzi jest najlepsza! Doktorka rzeczywiscie do kitusad
                                • pszczolaasia Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 21.02.13, 15:10
                                  dobra. biore teog lost girl skoro sie wam podoba.
                                  • aniuta75 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 21.02.13, 15:26
                                    Też bym kciała, ale wsio co biere to nieaktywne jest smile. To chyba znak suspiciousbig_grin.
                            • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 21.02.13, 19:12
                              aniuta75 napisała:

> To Lost Girl nadrobisz a SoA nie??? Foch! tongue_out

LG jest duuuużo mniej do wypożyczania, bo tylko 2 sezonki i trzeciego trochę.
                              Poza tym SoA nie jest supernaturalne big_grin
                              • aniuta75 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 21.02.13, 19:34
                                > Poza tym SoA nie jest supernaturalne big_grin

No i co z tego? tongue_out
                                Przecież nie tylko supernaturalne lukasz big_grin.
    • pszczolaasia Glx. 21.02.13, 15:13
      mozesz tutaj soa ogladac.
      zalukaj.tv/sezon-serialu/sons_of_anarchy_,328/
      siadaj, wez piwerko do reki i ogladaj.
      mowie ci nie pozalujesz. to jest zupelnie inny serial niz wszytskie. albo ja takiego po prostu nie znam.
      soa to nie jest dobry serial. to serial mega... mega... mega...wkurwiajacybig_grin
      innego slowa nie znajduje.
      • aniuta75 Re: Glx. 21.02.13, 15:28
        Oj nie pisz mu, że wkurwiający, bo nie pomaca big_grin.
        • galaxian1 Re: Glx. 21.02.13, 19:11
          pszczolaasia napisała:

> soa to nie jest dobry serial. to serial mega... mega... mega...wkurwiajacybig_grin

aniuta75 napisała:

> Oj nie pisz mu, że wkurwiający, bo nie pomaca big_grin.

WŁAŚNIE ! big_grin tongue_out suspicious
          • aniuta75 Re: Glx. 21.02.13, 19:46
            Oj Glx, nie bądź wiśnia i pomacaj noooo suspiciousbig_grin.
            • yvi1 Re: Glx. 21.02.13, 20:58
              Taki jestes?
              My mamy wszystko macac ,a ty nie chcesz? smile big_grin
              SoA jest warty kazdego wkurzania .
    • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 05.03.13, 04:22

Josh podrapany, Aidan zakazony, Sally sie rozpada, a jej kolega wcina koty na obiad? Ojeju, ale sie dzieje!!!!!!!!!!!!!
      • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 05.03.13, 10:36
        piegucha napisała:

> Josh podrapany

Najwyższa pora!
        Już wolę go jako marudnego wilkołaka, niż jako marudnego nie-wilkołaka big_grin

> Aidan zakazony

Ciekawe co wymyśli aby się odkazić...
        Bo ie z takich to opresji już wychodził cało smile

> Sally sie rozpada

Haha, sielanka nie mogła trwać wiecznie big_grin

> a jej kolega wcina koty na obiad?

biedne koty big_grin
        • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 05.03.13, 13:47

Podobnie wczoraj zareagowalamsmile
        • aniuta75 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 05.03.13, 13:51
          Ojesoo co Wy oglądacie big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 05.03.13, 13:52

Fajny serialsmile
            • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 05.03.13, 18:29
              Żałuj Aniuta że przerwałaś oglądanie, bo naprawdę są teraz niezłe głupoty smile
              To taki serial "wszystkie gatunki w jednym", bo jest i z horroru i z komedii, romansu, obyczajówki, dramatu smile Ja to zdecydowanie wolę od Havena, który dla mnie jest po prostu za ugrzeczniony i sterylny (chociaż oglądam dalej - odcinek o atakujących wypchanych zwierzakach mnie "rozwalił" !) smile
              • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 07.03.13, 17:31
                Rety, ale Nora mnie wkurza! Jak kiedyś ją lubiłem, to teraz patrząc dostaję alergii!
                Jakie wredne, zawistne babsko się z niej zrobiło. I nic sobie nie na wytłumaczyć.
                Druga sprawa że Dżosz to dupa wołowa i nawet się czasem wysłowić nie umie smile
                • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 07.03.13, 20:33
                  A ja chyba najbardziej lubie Josha wlasniesmile Moze i czasem jest dupa wolowa, ale jak trzeba to potrafi walczyc o swoich, dlatego znowu go podrapal wilkolak, dlatego zabil swojego stworzyciela, bo zrobil to dla Nory. Przykladow sporo. A mnie jeszcze najbardziej do niego ciagnie, ze dobrze gotujebig_grin
                  Nora chyba nie zdaje sobie sprawy, ze tak niewiele ja dzieli od Aidana, bo w koncu sama tez ma na sumieniu Brynn. Hmm, chyba po prostu chciala miec jakis dobry uczynek na sumieniu i zaopiekowac sie mloda, a wyszlo jak wyszlo i dlatego tak agresywnie reaguje na Aidana.
                  • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 07.03.13, 21:17
                    A ja myślę, że jej wilk odwala smile
                    Bo na początku sezonu jeszcze była postacią pozytywną, a potem zaczęło jej odwalać, w zasadzie bez powodu. Jedynym powodem było spotkanie z tym ojcem wilkołakiem. On ją jakoś od siebie "uzależnił". A Aidan niestety stał się aż zbyt dobroduszny, do tego stopnia, że nawet słownie nie potrafi się obronić. Zupełnie stracił jaja, stał się jaki gejowaty.
                    • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 12.03.13, 03:03

Ha! Czyli jest szczepionka! I to tak blisko!

Pete byl fajny, mam nadzieje, ze nie zniknie tak szybko jak sie pojawil.

A Nora widac zrozumiala, ze Aidan nie jest taki zlysmile

tylko martwie sie o apetyty trzech zwloksad Stevie w nastepnym odcinku....dosc niepokojacy, a taki byl z niego "pieszczoch"tongue_out
                      • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 23.03.13, 04:24

Zaczynam sie bac drzwi z muszelkatongue_out
                        • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 02.04.13, 13:32
                          hahaha !
                          Sally przed zoologikiem big_grin
                          • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 02.04.13, 15:51

Eeeee, wczorajszy odcinek byl dobry!
                            Sally jednak silna bestia!
                            Ladnie z Nora i Joshemsmile
                            Tylko co sie dzieje z krwia Aidana? Kurka, az zal Kenny'ego!
                            No i dlaczego za tydzien final???????? Za szybko ten czas leci!
                            • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 03.04.13, 09:44
                              W tym sezonie brakuje jednak mroczności, jaką wprowadzały wampirskie klany.
                              Czuję niedosyt złych pijawek big_grin
                              Za to dużo ciekawszy motyw z Sally, jako zwykły duch była już zbyt nudna.
                              No i Aidan przygruchał sobie nową lalę... ciekawe na jak długo. Bo ja dopiero po 9tym odcinku jestem, tylko mi nie spojlerować big_grin
                              • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 04.04.13, 20:49

Hmmm, moze przeczytaj swoj pierwszy wpis w tym watku i zobaczysz kto spojlerujetongue_out
                                • galaxian1 Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 04.04.13, 21:04
                                  Bo ja mogę, inni nie wink haha
                                  Jestem 2 odcinki w plecy, więc nie chcę sobie psuć oglądania smile
                                  Poza mną i tak prawie nikt tego nie ogląda, więc ja sobie mogę spojlerować.
                                  Zagadka odcinka - czym są drzwi z muszelką big_grin
                                  Aidan pięknie pozbył się byłego Kat smile Natomiast co ona w nim widziała, pozostanie wielką zagadką big_grin
                                  • piegucha Re: duchy, wilkołaki, wampiry ;) 09.04.13, 05:35

No to po kolejnym finale! Oj, bedzie sie dzialo w nastepnym sezonie!
                                    Josh, Kenny, zona Aidana!, Donna!, mam nadzieje, ze Nora jednak zyje, no i juz sie boje jaka splate sdlugu Ryza wampirka sobie zazyczy?
                                    Hmmm, i co z synkiem Aidana? Z zona juz wiemy, a co z synkiem sie stalo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka