Dodaj do ulubionych

True Blood 6

17.06.13, 08:58

Kto ze mną męczy? suspiciousbig_grin
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: True Blood 6 17.06.13, 10:22
      ja. przeciez cie nie zostawie samej na placu bojubig_grin
      • magda.evie.zoe Re: True Blood 6 18.06.13, 20:10
        ja też męczę. pierwszy odcinek nie zachęca niestety. nawet Eric jakiś taki blady i chudy...
        • aniuta75 Re: True Blood 6 18.06.13, 21:18
          No mocno średnio było, niestety.
          • yvi1 Re: True Blood 6 19.06.13, 10:49
            No meczyc bedziemy.Ale jaka roznica w atmosferze jest,ach gdzie te tajemnice i orgie z Maryann ?
            No nic z milosci do Eryka , ede sie patrzec dalej smile.
            • galaxian1 Re: True Blood 6 20.06.13, 16:34
              Już czytałem recki że słabiutko... ale ja i tak będę męczył cały sezon nawet jak będzie głupota głupotą poganiała big_grin Lubię takie durnowate seriale i już smile
    • magda.evie.zoe Re: True Blood 6 25.06.13, 23:09
      im dalej, tym gorzej ....

chyba im makijażyści zastrajkowali, bo wszyscy wyglądają jakoś inaczej, dziwnie...
    • pszczolaasia Re: True Blood 6 04.07.13, 08:06
      zasnelam przy KAZDYM jednym odcinku.
      nie wiem czy brac to za wrozbe czy nieindifferent
      • aniuta75 Re: True Blood 6 09.07.13, 21:22
        Marudzisz tongue_out.

Fajny ten Warlow co? suspiciousbig_grin
        • galaxian1 Re: True Blood 6 09.07.13, 22:01
          A mnie właśnie ten sezon podoba się bardziej niż poprzedni.
          Tam to była nuda i spanie, czasem zmuszałem się aby oglądać.
          Jedyne to co wywalił bym cały wątek Alcida, bo on jest w tym serialu tak potrzebny jak Jezioro Łabędzie smile Chyba tylko po to go pokazują, aby co jakiś czas pouprawiał trochę orgietek z wilczycami albo Suki big_grin
          • mas.uka Re: True Blood 6 27.07.13, 17:34
            mi też ten sezon podoba się bardziej. Piąty sezon tak męczyłam że myślałam że go nie skończę, wkurzały mnie te akcje z wróżkolandią i Lilith, nudny był, a dopiero w tym sezonie okazuje się ze tamten był tylko łącznikiem. Jak dla mnie klimat jak w pierwszych seriach jest. Warlow to niezły herbatniczek, kto by się spodziewał big_grin
            • aniuta75 Re: True Blood 6 27.07.13, 17:47
              Herbatniczek - lubię to big_grinbig_grinbig_grin
      • galaxian1 Re: 4 09.07.13, 23:31
        Od razu coś czułem, że z tym kolesiem jest "coś nie teges" i że to zapewne Warlow smile
        Ale spodziewałem się strasznego wampirzaka, a póki co to on taki jakiś rozciapciany jest.
        Przypomina mi tego kolesia z Rookie Blue, co się kocha w Gail.
        No to mamy chyba 3 cliffhangery i czekamy na next odcinek.
    • magda.evie.zoe Re: True Blood 6 odc. 8 06.08.13, 16:35
      oj podobało mi się w ostatnim odcinku, jak Violet (czyli była żona House'a i aktorka polskiego pochodzenia) mówiła, że została wychowana w duchu średniowiecznego katolicyzmu i jak mówiła, że Jason jest jej - to znaczy, że jest jej naprawdę i na zawsze.
      Od razu przypomnieli mi się Krzyżacy i Danuśka z "mój ci on, mój!"
      big_grin
      • galaxian1 Re: True Blood 6 odc. 8 07.08.13, 10:09
        Violet Mazurski - prawda że się piknie zowie smile A aktorka to Karolina Wydra.
        Kolejny polski akcent serialowy, jakiś czas temu w Nikicie była piosenka Marii Peszek, aż mi kopara opadła smile
    • magda.evie.zoe finał 20.08.13, 12:39
      no nie wierzę, że oni zamierzają kręcić jeszcze kolejne sezony!!! ale na to się zapowiada - beze mnie już suspicious

padłam w scenie seksu Violet i Jasona - na ścianie Czarna Madonna z Częstochowy! ciekawe czy doczekamy się komentarza episkopatu ...
      • galaxian1 Re: finał 20.08.13, 17:27
        Etam fajnie jest tongue_out
        Ja traktuję serial jako komedię i w tym gatunku jest fajny smile
        Zresztą to od początku jest komedia.
        Wolę taki lajtowy sezon, niż ciężki i wydumany jak poprzedni.

Nie rozumiem tylko, czemu ceremonię pogrzebową rozciągnięto na dosłownie cały odcinek!
        O wiele ważniejsze osoby ginęły w serialu i jakoś ceremoniałów nie było. Normalnie zasypiałem na tych przemowach i przypominadłach. Dobrze że wątek wampirkowy miał dużo akcji big_grin

A za finał to dopiero się zabieram smile
      • sil.wen Re: finał 20.08.13, 20:56
        >>padłam w scenie seksu Violet i Jasona - na ścianie Czarna Madonna z Częstochowy! ciekawe czy doczekamy się komentarza episkopatu ...<<

No ba, pewnie pochwalą, to takie w zgodzie ze staropolską tradycją, żeby w sypialni nad łóżkiem swięty obrazek wisiałbig_grin

--------------------------------------------------------------------------------------------
        "Somehow it's reassuring knowing I'm not the only one pretending to be normal."
    • galaxian1 Re: True Blood 6 23.08.13, 14:17
      No i co, z Eryka tak się po prostu zrobiła mokra plama ?
      Nie wierzę, gorszego idiotyzmu nie mogli wymyślić...
      • aniuta75 Re: True Blood 6 06.09.13, 23:31
        Kurna dlaczego już koniec???
        Ofkoz nie muszę wspominać, że kolejny sezon też sobie zobaczę suspiciousbig_grin.
        • galaxian1 Re: True Blood 6 07.09.13, 20:41
          aniuta75 napisała:

> Ofkoz nie muszę wspominać, że kolejny sezon też sobie zobaczę suspiciousbig_grin.

Ja tyż, bo lubiem wampirzaki big_grin
          Ale nie płakać, bo w przerwie na TrueBlooda będą przecie Pamiętniki big_grin
          I tak cały rok z wampirami smile big_grin tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka