pszczolaasia Re: True Blood 6 17.06.13, 10:22 ja. przeciez cie nie zostawie samej na placu boju Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: True Blood 6 18.06.13, 20:10 ja też męczę. pierwszy odcinek nie zachęca niestety. nawet Eric jakiś taki blady i chudy... Odpowiedz Link
yvi1 Re: True Blood 6 19.06.13, 10:49 No meczyc bedziemy.Ale jaka roznica w atmosferze jest,ach gdzie te tajemnice i orgie z Maryann ? No nic z milosci do Eryka , ede sie patrzec dalej . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: True Blood 6 20.06.13, 16:34 Już czytałem recki że słabiutko... ale ja i tak będę męczył cały sezon nawet jak będzie głupota głupotą poganiała Lubię takie durnowate seriale i już Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: True Blood 6 25.06.13, 23:09 im dalej, tym gorzej .... chyba im makijażyści zastrajkowali, bo wszyscy wyglądają jakoś inaczej, dziwnie... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: True Blood 6 04.07.13, 08:06 zasnelam przy KAZDYM jednym odcinku. nie wiem czy brac to za wrozbe czy nie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: True Blood 6 09.07.13, 22:01 A mnie właśnie ten sezon podoba się bardziej niż poprzedni. Tam to była nuda i spanie, czasem zmuszałem się aby oglądać. Jedyne to co wywalił bym cały wątek Alcida, bo on jest w tym serialu tak potrzebny jak Jezioro Łabędzie Chyba tylko po to go pokazują, aby co jakiś czas pouprawiał trochę orgietek z wilczycami albo Suki Odpowiedz Link
mas.uka Re: True Blood 6 27.07.13, 17:34 mi też ten sezon podoba się bardziej. Piąty sezon tak męczyłam że myślałam że go nie skończę, wkurzały mnie te akcje z wróżkolandią i Lilith, nudny był, a dopiero w tym sezonie okazuje się ze tamten był tylko łącznikiem. Jak dla mnie klimat jak w pierwszych seriach jest. Warlow to niezły herbatniczek, kto by się spodziewał Odpowiedz Link
aniuta75 4 09.07.13, 21:52 No po prostu muszę . I jak tu nie lubić TB? True Blood Season 6: Episode #4 Clip #1 - What Dreams May Come Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 4 09.07.13, 23:31 Od razu coś czułem, że z tym kolesiem jest "coś nie teges" i że to zapewne Warlow Ale spodziewałem się strasznego wampirzaka, a póki co to on taki jakiś rozciapciany jest. Przypomina mi tego kolesia z Rookie Blue, co się kocha w Gail. No to mamy chyba 3 cliffhangery i czekamy na next odcinek. Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: True Blood 6 odc. 8 06.08.13, 16:35 oj podobało mi się w ostatnim odcinku, jak Violet (czyli była żona House'a i aktorka polskiego pochodzenia) mówiła, że została wychowana w duchu średniowiecznego katolicyzmu i jak mówiła, że Jason jest jej - to znaczy, że jest jej naprawdę i na zawsze. Od razu przypomnieli mi się Krzyżacy i Danuśka z "mój ci on, mój!" Odpowiedz Link
galaxian1 Re: True Blood 6 odc. 8 07.08.13, 10:09 Violet Mazurski - prawda że się piknie zowie A aktorka to Karolina Wydra. Kolejny polski akcent serialowy, jakiś czas temu w Nikicie była piosenka Marii Peszek, aż mi kopara opadła Odpowiedz Link
magda.evie.zoe finał 20.08.13, 12:39 no nie wierzę, że oni zamierzają kręcić jeszcze kolejne sezony!!! ale na to się zapowiada - beze mnie już padłam w scenie seksu Violet i Jasona - na ścianie Czarna Madonna z Częstochowy! ciekawe czy doczekamy się komentarza episkopatu ... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: finał 20.08.13, 17:27 Etam fajnie jest Ja traktuję serial jako komedię i w tym gatunku jest fajny Zresztą to od początku jest komedia. Wolę taki lajtowy sezon, niż ciężki i wydumany jak poprzedni. Nie rozumiem tylko, czemu ceremonię pogrzebową rozciągnięto na dosłownie cały odcinek! O wiele ważniejsze osoby ginęły w serialu i jakoś ceremoniałów nie było. Normalnie zasypiałem na tych przemowach i przypominadłach. Dobrze że wątek wampirkowy miał dużo akcji A za finał to dopiero się zabieram Odpowiedz Link
sil.wen Re: finał 20.08.13, 20:56 >>padłam w scenie seksu Violet i Jasona - na ścianie Czarna Madonna z Częstochowy! ciekawe czy doczekamy się komentarza episkopatu ...<< No ba, pewnie pochwalą, to takie w zgodzie ze staropolską tradycją, żeby w sypialni nad łóżkiem swięty obrazek wisiał -------------------------------------------------------------------------------------------- "Somehow it's reassuring knowing I'm not the only one pretending to be normal." Odpowiedz Link
galaxian1 Re: True Blood 6 23.08.13, 14:17 No i co, z Eryka tak się po prostu zrobiła mokra plama ? Nie wierzę, gorszego idiotyzmu nie mogli wymyślić... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: True Blood 6 06.09.13, 23:31 Kurna dlaczego już koniec??? Ofkoz nie muszę wspominać, że kolejny sezon też sobie zobaczę . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: True Blood 6 07.09.13, 20:41 aniuta75 napisała: > Ofkoz nie muszę wspominać, że kolejny sezon też sobie zobaczę . Ja tyż, bo lubiem wampirzaki Ale nie płakać, bo w przerwie na TrueBlooda będą przecie Pamiętniki I tak cały rok z wampirami Odpowiedz Link