11.07.13, 08:30
Kto nadal ogląda te głupoty ? smile
Oczywiście ja ! big_grin

Rety, Tom Mason z odcinka na odcinek robi się coraz durniejszy smile
Pan prezydent biegający ze spluwą podczas gdy wojsko siedzi w sztabie i obraduje big_grin
A jego laska, pani doktorka, tak się upasła że ja jej normalnie nie poznaję! Jak można się tak utuczyć przez rok...
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: UFOki S3 11.07.13, 09:40
      No ofkoz, że ja big_grin. I zgadzam się - straszne gupoty big_grin.
      Nie wiem, na którym odcinku jesteś, ale 6 po prostu wymiata big_grin.
      • galaxian1 Re: UFOki S3 11.07.13, 11:57
        Obejrzałem wczoraj hurtem 5, 6tego już nie zdążyłem. Dziś dokończę i będę na bieżąco smile
        Zarąbiste jest to, że w mieście-bazie co krok stoi jakiś żołnierz i pilnuje każdych możliwych drzwi , ale na akcje wojenne chodzi prezydent ze swoimi dziećmi oraz banda wyrzutków spod znaku Popa smile

A do prawdziwego prezydenta kto poleciał samolotem? "Pan prezydent", pilot, Obcy oraz Pope rozrabiaka (no niby jego samolot, ciekawe skąd go wziął? hehe).
        Heloł! A gdzie obstawa, gdzie żołnierze? Pewnie się już nie zmieścili w samolocie smile

Jest fajowo, oglądam dalej smile
      • galaxian1 Re: UFOki S3 14.07.13, 11:32
        aniuta75 napisała:

> Nie wiem, na którym odcinku jesteś, ale 6 po prostu wymiata big_grin.

Haha, oj wymiótł big_grin
        Zwłaszcza scena jak ociec i synol zostali ostrzelani zza okna smile
        Wtedy ojczulek zamiast synalka unieruchomić, związać, cokolwiek... to się gapił i czekał, aż synalek jego weźmie na celownik! buhaha, ale to mundre było big_grin
        • aniuta75 Re: UFOki S3 14.07.13, 23:27
          Noooo big_grin. Gupota za gupotą big_grin.
    • aniuta75 7 18.07.13, 17:30

Ja pierdykam big_grin. Juz myślałam, że przez cały odcinek tak se będą z Alastairem i jego brygadą te giwery zabierać big_grinbig_grinbig_grin.
      • aniuta75 Re: 7 18.07.13, 17:36
        I nie wiem czy wiesz Glx ale będzie 4ty sezon big_grinbig_grinbig_grin.
        • galaxian1 Re: 7 19.07.13, 10:02
          No przecież taki hit musi mieć kolejny sezon big_grin

Jak nie było widać głowy, to po głosie myślałem że to Merle z Zombiaków, ten sam styl mówienia! A to się okazał Alastair smile
    • galaxian1 FINAŁ ! 10.08.13, 22:41
      Poprzednie sezony były durne, ale ten to jest mega durny i o niczym.
      Cały sezon kaszanią się w jednym kotle, nic się nie dzieje, w kółko to samo !
      A zachowania poczciwego Toma są tak idiotyczne, że chyba tylko amerykanie mogą w nie uwierzyć. Bardzo się dziwie, że Spielberg podpisuje się pod tym serialem. Ale z drugiej strony, to jego produkcje takie właśnie są - familiada + poprawność polityczna + idiotyzm.
      W każdym razie i tak oglądam kolejny sezon, bo takie głupoty dobrze się patrzy, pośmiać się można big_grin
      • aniuta75 Re: FINAŁ ! 11.08.13, 08:59
        Nie pozostaje mi nic innego jak tylko sie podpisać pod tym big_grin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka