thorgalla Re: Downton Abbey :) 24.09.13, 21:24 No nareszcie,oglądałam początek ale czekam na napisy. Nie podoba mi się przeskok czasowy po śmierci M. Odpowiedz Link
yvi1 Re: Downton Abbey :) 24.09.13, 22:16 Ja tez czekam i tez sobie poczatek obejrzalam Ciekawa jestem w ktorym kierunku pojda I mam nadzieje na duzo aunt Violett Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Downton Abbey :) 03.10.13, 18:14 ja w calej swojej genialnosci przegapilam swiateczny odcinek, wiec o smierci M. dowiedzialam sie tuz przed premiera nowego sezonu i bylam bardzo bardzo rozczarowana.. (no bo kurde, dlaczego wszystkich kosza) ale jak narazie wyglada ze bedzie super, mary w wersji silnej radzacej sobie kobiety na pewno bedzie ciekawsza niz zakochana i szczesliwa Odpowiedz Link
thorgalla Re: Downton Abbey :) 26.09.13, 11:20 Cieszę,że Mary przestanie się snuć po domu z grobową miną. Violet jak zwykle boska,choć za mało jej. Thomas mąci. Pani Pattmore i mikser Strasznie się cieszę,że serial wrócił. Odpowiedz Link
thorgalla 4x02 04.10.13, 18:39 Co Thomas ma do Anny,że ją pogrąża? Dupek.Ta Edna jeszcze namiesza. Bates buźka za pomoc Mosleyowi. Odpowiedz Link
yvi1 Re: 4x02 04.10.13, 19:36 Thomas jest wredny! A Anna juz tyle razy dowiodla lojalnosci,nieladnie ze Cora od razu uwierzyla. Mosley fajny,a Violett wspaniala. Ta cala Rose mnie wkurza ... Odpowiedz Link
thorgalla Re: Downton Abbey :) 07.10.13, 16:20 Obejrzałam pi razy drzwi bo czekam na napisy. OMG Anna !!!! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Downton Abbey :) 08.10.13, 09:23 no wlasnie ! biedna.... pewnie jej sie malzenstwo przez to rozwali... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Downton Abbey :) 08.10.13, 15:12 ach, no wlasnie, tez pomyslalam, ze moze sie pojawic mala niespodziewaneczka... ... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Downton Abbey :) 11.10.13, 18:48 masakra. autentycznie az mnie scisnelo,biedna anna, a nie jestem z tych wrazliwych to dowod na to ze dwonton jest naprawde niezle zrobionym serialem. Odpowiedz Link
ona_007 Re: Downton Abbey :) 11.10.13, 20:12 Mam nadzieje że nie będzie w ciązy. I jak to wszystko ukryje ? Nie poradzi sobie ... Biedna Anna... Odpowiedz Link
thorgalla Re: Downton Abbey :) 18.10.13, 18:57 He he pani Hughes jest dobra na wszystko,nawet na zapobieganie ciąży Odpowiedz Link