thorgalla 20.11.13, 10:49 Wczoraj obczaiłam nowy serial. Gra tam mocno męski Karl Urban Futurystyczny,coś jak "Ja,robot" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Almost Human 20.11.13, 11:09 No ładne całkiem chłopaki. Ale ja czekam na ten z Sojerem z Losta czyli Intelligence . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Almost Human 29.11.13, 21:40 aniuta75 napisała: > Ale ja czekam na ten z Sojerem z Losta czyli Intelligence . Ciekawe czy kto pozna Sojera Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Almost Human 20.11.13, 11:38 kocham urbana za eomera, kocham urbana za nekromante w kronikach riddika, kocham urbana za wsio i bede ten serial ogladac. zapowiada sie Thorgi? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Almost Human 20.11.13, 18:53 Rili? Co tak się rzucacie na to? dobre ma być? Odpowiedz Link
thorgalla Re: Almost Human 22.11.13, 12:45 >>dobre ma być? Trudno powiedzieć.Nie odrzuciło mnie po 2 odcinkach to jest nadzieja. Chociaż spodziewałam się ciągłości a tu nowy odcinek nowa sprawa. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Almost Human 23.11.13, 19:39 Muszę przyznać, że całkiem to sympatyczne jest . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Almost Human 28.11.13, 10:06 no wiec ja dopiero 1 obejrzalam ale mi sie nawet nawet podobie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Almost Human 29.11.13, 21:45 pszczolaasia napisała: > kocham urbana Ja tam urbana nie kocham DD Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Almost Human 10.12.13, 22:23 4-ty odcinek jakby slabszy? zabawne sa naparwde docinki miedzy nimi podziwiam karla za tego slimaka. krecac ta scene bym uciekla z krzykiem nie mowiac o patrzeniu na niego z bliska.. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Almost Human 11.12.13, 09:06 Ale to był ślimak komputerowy babo . Mi nic nie jest słabsze wcale (no ale ja ostatnio ogólnie jakos mało krytyczna serialowo jestem chyba i wszystko mi pasi i nic nie jest przewidywalne ). Wszystko inne znika jakoś, bo fajnie się patrzy na tą "chemię" między głównymi bohaterami . Odpowiedz Link
thorgalla Re: Almost Human 11.12.13, 09:36 Też mi się wydaje,że on komputerowy bo za szybko zasuwał. Jak oglądam to ciągle mam wrażenie,że już to widziałam,to już było. To taka zebranina z innych filmów policyjnych. Ale ogladam dalej. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Almost Human 11.12.13, 09:43 A pewnie, że było. Serialowo-filmowi partnerzy policyjni zawsze się właśnie tak dogadują. Motywów androida a w szczególności androida policjanta też było full. Ale ogląda się fajnie, panowie też fajni, więc jest git . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Almost Human 11.12.13, 09:44 slimak to slimak. karaluch to karaluch bleeee! nienawidze pajakow i innego robactwa. slimaki sie tez zaliczaja... Odpowiedz Link