galaxian1 12.01.14, 13:28 Jakaś kolejna durnowa o wilkołakach Gdyby nie moja ulubiona Laura, to nawet bym tego nie tykał... a tak to może... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegucha Re: Bitten 12.01.14, 14:34 No nie wiem, zwiastun, ktory tu zamieszczalam w zeszlym roku wcale taki zly nie jest. Jutro premiera, zaraz po premierze Lost Girl i Being Human. Chyba znowu polubie poniedzialki Odpowiedz Link
piegucha Re: Bitten 12.01.14, 21:19 To masz jakies tajne zrodla Premiera na syfy jutro o 22. Ja sobie poczekam, bo leniwa jestem Zreszta dzis Zlote Globy trza obejrzec! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Bitten 12.01.14, 23:08 piegucha napisała: > > To masz jakies tajne zrodla Pewnie samo Syfy wypuściło to wcześniej do netu Odpowiedz Link
piegucha Re: Bitten 13.01.14, 00:11 Nie, bo na ich stronie nic nie ma. Helix udostepnili od razu 3 odcinki, 3 wlasnie tylko online, na tydzien przed premiera telewizyjna. Bitten nie. Odpowiedz Link
piegucha Re: Bitten 15.01.14, 01:10 Obejrzalam pierwszy odcinek i nawet nie jest takie zle. W napisach poczatkowych jest, ze na podstawie ksiazek, byle tylko nie w stylu Zmierzchu Mnie sie podobalo, bo zupelnie inne podejscie do wilkolakow i moze bedzie ciekawie. Odpowiedz Link
yvi1 Re: Bitten 15.01.14, 05:44 No i nawet,nawet to jest .Oczywiscie trzeba zobaczyc co z tego bedzie . Odpowiedz Link
piegucha Re: Bitten 22.01.14, 16:36 po drugim odcinku dalej jest calkiem, calkiem za tydzien tez ogladam! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Bitten 21.02.14, 09:55 Ja dopiero po pilocie ! Z uwagi na to, że Laura bardzo ładnie pokazuje pupę... nie omieszkam oglądać dalej Już pierwsza scena serialu mnie przekonała Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Bitten 21.02.14, 13:33 Hahahaha Glx a jak już więcej panna pupy nie pokaże to przestaniesz oglądać?? Odpowiedz Link
piegucha Re: Bitten 21.02.14, 14:09 Glx, nie tylko ona pokazuje tylek, Clay tez sie swoim chwali. Ciekawa jestem jak on Ci sie spodoba Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Bitten 21.02.14, 21:34 Jak "pokazuje" twarz również jestem niezmiernie uszczęśliwiony Tyłek Klaja mało mnie interesuje Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Bitten 26.02.14, 10:49 A ja już po 7 odcinkach czyli na bieżąco Wreszcie zaczyna się ostro dziać, a trup ściele się gęsto Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Bitten 10.02.15, 07:54 Powrócił ten wielki hit Ciekawe jak tam "moja" Laura się trzyma... bo niestety Kaśka Casidy w Arrow zbrzydła nie do poznania, zaczyna mi przypominać A. Rubik! Odpowiedz Link
piegucha Re: Bitten 11.02.15, 03:32 Takich bzdur jak Arrow nie ogladam Co do Bitten, widzialam juz w niedziele. Nic sie nie zmienilo, ani Laura ani serial. Po staremu. W pierwszym odcinku tylko sporo trupow. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Bitten 11.02.15, 07:48 piegucha napisała: > Takich bzdur jak Arrow nie ogladam Akurat jedno i drugie bzdury Ale fakt, Arrow przechodzi chyba samego siebie > Co do Bitten, widzialam juz w niedziele. Nic sie nie zmienilo, ani Laura ani se > rial. Po staremu. W pierwszym odcinku tylko sporo trupow. Czyli pozytywnie, można oglądać Odpowiedz Link
piegucha Re: Bitten 11.02.15, 15:53 Nie czarujmy sie, wiekszosc seriali to bzdury, ale Arrow i kilka innych to juz totalne bzdury, ze mozg mi sie lasuje po 5 min Odpowiedz Link
piegucha Re: Bitten 12.04.15, 07:20 I koniec drugiego sezonu. Meczacy byl strasznie. Tak jak lubie wszelkie filmy i seriale o czarownicach, tak tutaj te watki mnie denerwowaly. I jeszcze takie szpetne aktorki, Savanah i Paige, normalnie nie moglam na ich twarze patrzec. Final pelen bzdur, wszyscy tylko jeczeli, trzymali sie na ostatnich nogach, a pozniej nagle przyplywy energii. Meczace to bylo strasznie. Jedynie ostatnia scena uratowala final, ale nie wiem czy bedzie kolejny sezon? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Bitten 20.04.15, 08:41 To chyba najgłupszy serial jaki oglądam. I właściwie nie wiem po co to robię, chyba tylko dla Laury. Bo cała fabuła, jak i wykonanie to kompletna porażka. Pierwszy sezon był jeszcze jako taki - wprowadzenie w realia rodziny i wilkołaków, wyjaśnienie jak to się stało... wojna klanów... bla bla... Ale tego sezonu powinno nie być, bo on obraża inteligencję widzów. Wiem, podoba mi się jeszcze klimatyczna czołówka i muzyka podczas niej Odpowiedz Link
piegucha Re: Bitten 18.07.15, 23:06 bedzie 3 sezon, nie wiem czy sie cieszyc czy plakac Odpowiedz Link