piegucha 29.01.15, 04:28 Nowe spojrzenie na zombiki, na wesolo. Moze byc fajne, przynajmniej ogladajac zwiastun nieco sie posmialam. Premiera w polowie marca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegucha Re: iZombie 24.03.15, 20:07 dzis nawet drugi odcinek tworcy Veronici Mars, wiec tu jest podobnie przegadane, ale poprzedni serial lubilam, wiec i ten zaczal sie fajnie ciekawe co dzis wymysla? Odpowiedz Link
rhaenyra Re: iZombie 24.03.15, 20:25 na drugi musze poczekać az będzie w necie dzwoneczek fajnie wygląda jako zombie na plakatach i zwiastunach w ogóle jej nie poznałam ciekawe jak facet zareaguje jak mu powiem ze mam kolejny serial do oglądania Odpowiedz Link
piegucha Re: iZombie 24.03.15, 21:52 dzwoneczek? nie kojarze ja ja pamietam z petals on the wind i tyle ale rzeczywiscie fajnie wyglada u mnie nowy odcinek juz za pare godzin, bedzie mi kiedys tego brakowac, ze wlaczam tv a tu nowosc Odpowiedz Link
rhaenyra Re: iZombie 24.03.15, 22:15 w once upon a time była tinkerbell ech zazdroszczę ja pewnie z tdzien będę czekac Odpowiedz Link
piegucha Re: iZombie 24.03.15, 22:22 Aaa, tego serialu jakos nie trawie. Nie wiem czy potrzebujesz napisow czy nie, ale jak ja cos przegapie w tv to tu szybko nadrabiam, w oryginale wiec nie wiem czy Ci pasi czy nie. www.primewire.ag/?tv Odpowiedz Link
piegucha Re: iZombie 24.03.15, 22:23 Aaaa no i jakos glupio sie ogladalo Plugowego jako takiego skurczybyka Odpowiedz Link
galaxian1 Re: iZombie 30.03.15, 12:40 Głupie to, durne. Nie wytrzymałem nawet 20 minut pierwszego odcinka. Odpowiedz Link
piegucha Re: iZombie 01.04.15, 05:48 To jak tak mam z Twoim Arrow, 5 minut to za duzo A mnie sie dzisiejszy odcinek podobal, wlasnie fajne takie luzne spojrzenie na zombiki Odpowiedz Link
galaxian1 Re: iZombie 01.04.15, 12:44 O Arrow to ja sam pisałem że jest głupi. Ale iZombie bije każdą głupotę jaką oglądałem na głowę Pomalowali panience oczy czarną kreską i już jest zombie! Poza tym mówi i chodzi do szkoły Rety kto pisze takie scenariusze ? Odpowiedz Link
piegucha Re: iZombie 01.04.15, 15:55 Kto? DC Comics, bo serial jest adaptacja komiksu. No wlasnie, jakiej szkoly? Odpowiedz Link
rhaenyra Re: iZombie 01.04.15, 17:16 serial z komiksem ma tylko wspólny tytul i zawod glownej bohaterki reszta : praca w kostnicy i wykorzystywanie jedzenia mozgow do lapania mordercow zaczerpnięte jest z książek Diany Rowland o white trash zombie Odpowiedz Link
bialeem Re: iZombie 11.06.15, 14:23 Ja za pierwszym razem przecierpiałam 5 minut i mnie odrzuciło. Za drugim obejrzałam do końca i automatycznie doszłam do 6tego zarywając pół nocy i wszyscy moi znajomi mieli podobnie. Trzeba przełknąć pierwszy odcinek. Odpowiedz Link