aniuta75 29.06.15, 10:44 Na razie nic mnie nie porwało i nic nie kumam . Pamiętam, że S1 podobał mi się chyba od pierwszego odcinka... No nic to, będę patrzyła dalej . A jak Wasze wrażenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: True Detective 2 29.06.15, 13:14 Ja obejrze jak bede miala caly sezon, bo dla mnie to nie byla milosc od pierwszego wejrzenia i od zniechecenia uratowalo mnie wlasnie to, ze nie musialam czekac pomiedzy odcinkami w poprzednim sezonie. Odpowiedz Link
yvi1 Re: True Detective 2 30.06.15, 06:18 Za duzo watkow,no i colin z vincem mnie nigdy nie przekonywali. Patrzec sie bede bo maz juz sie burzy,ze malo serii razem patrzymy ... Odpowiedz Link
trololinka123 Re: True Detective 2 16.07.15, 15:55 Pierwszy sezon był co prawda przegadany i nadęty, ale trzymał się kupy, miał klimat i była jakaś sensownie rozwijająca się, całkiem wciągająca akcja. Obsada też mi bardziej pasowała. Bardziej też czułam klimaty Luiziany, southern gothic niż industrialnego, paskudnego Vinci. Sezon drugi jest jeszcze bardziej nadęty, pełno nadmuchanego egzystencjalnego bełkotu, akcja nudna jak flaki, dużo wątków, które nie trzymają się kupy albo wątków pobocznych (ee problemy z zajściem w ciąże hmm). Jest też parę rzeczy, które są aż absurdalne- np. dziecko Colina jest obsadzone wręcz karykaturalnie., Rachel Mcadams napastująca podwładnych. Jeszcze trochę pooglądam, mam nadzieję że się trochę podkręci! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: True Detective 2 11.08.15, 22:57 W kilka dni nadrobiłam i... o kurde... Oglądać! Odpowiedz Link