Dodaj do ulubionych

inwazja na Europę

08.09.15, 14:21
Nie lubię wprowadzać polityki na forum, ale że sytuacja jest niecodzienna, to warto chociaż przeczytać te kilka zdań.

Bardzo dobry komentarz do tego co się obecnie dzieje w Europie:

"Moi mili, ja jestem muzułmaninem i mnie nikt kitu ani ciemnoty nie wciśnie. To co sie dzieje to jest regularna inwazja, nazywana w islamie Hijra(Hidżra), czyli zdobycie terenu wroga poprzez zasiedlenie, najczęściej pokojowe, bez walki. Ja sie tego boje bardziej niz większość z was bo wiem jak to sie prawdopodobnie skończy. Nikt mi nie powie ze setki tysięcy młodych mężczyzn w wieku poborowym jada tutaj ze strachu przed wojną. Nikt mi nie powie że ludzie wychowani na bliskim wschodzie i w azji dostosują sie do naszych, tak, naszych europejskich wartości. Jestem europejskim muzułmaninem , religia jest moja prywatna droga czczenia Boga a nie stylem życia czy doktryną polityczną. Na pierwszym miejscu jestem europejczykiem a wszystkie izmy zostawiam w domu. Boje sie ich, ponieważ oni narzuca nam w przeciągu kilku lat swój średniowieczny, feudalny i antydemokratyczny porządek, a ci którzy sie nie dostosują będą prześladowani. Matematyka nie kłamie: kazdy z samotnych ma pozostawiona gdzieś rodzinę, ktora korzystając z prawa UE ściągnie tutaj predzej czy później, wiec liczbę imigrantów nalezy już teraz pomnożyć raz 3 lub 4, dzietność muzułmańskich rodzin z tamtego obszaru to 3 dzieci w górę, wiec jesli teraz mamy milion muzułmańskich małżeństw w Europie to za 20 lat będzie ich 3 razy wiecej, optymistycznie licząc.
Jeszcze jedna rzecz która mi sie rzuca w oczy: ci uchodzcy twierdza ze za przejazd o europy musza płacic po kilka tysiecy dolarów - skąd takie rzesze rzekomo biednych ludzi którzy wszystko stracili, maja takie pieniądze?
Ja nie mam zludzeń ze jest to zaplanowana, gigantyczna akcja kolonizacji europy.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: inwazja na Europę 08.09.15, 20:48
      A możesz podać źródło?
      • galaxian1 Re: inwazja na Europę 09.09.15, 11:28
        Proszę bardzo.

www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz/muzulmanin-to-jest-hidzra-zajmowanie-terenu-wroga-przez-zasiedlenie#

www.facebook.com/KresyPL
        • galaxian1 Re: inwazja na Europę 09.09.15, 11:46
          To jest bardzo wymowne.

www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz%2Farabia-saudyjska-nie-przyjmiemy-uchodzcow-ale-mozemy-wybudowac-200-meczetow-w-niemczech
          • galaxian1 Re: inwazja na Europę 09.09.15, 14:30
            https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/s720x720/12004124_150934048583356_5524389989883193104_n.jpg?oh=2cda796c3e57155012a24e2387ba5aa6&oe=5676B57D

Supernatural forum
    • galaxian1 Re: inwazja na Europę 09.09.15, 17:00
      Niedługo będziemy uciekać do Putina!
      Albo do Chin.

www.sfora.pl/polska/Uchodzcy-zaleja-Polske-Przyjmiemy-ich-piec-razy-wiecej-niz-sadzilismy-s79775
      PS. Podaję tylko linki z ogólnodostępnych portali smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka