piegucha Re: Ktoś tu jeszcze zagląda? 17.01.17, 11:04 Jestem codziennie, ale nikt nic nie pisze A przeciez stare seriale wracaja, a nowe sie zaczynaja. Widze ze w tabelce sie pojawiaja, ale nikt nic nie komentuje. Ogladal ktos Emmerald City albo Taboo? Odpowiedz Link
sil.wen Re: Ktoś tu jeszcze zagląda? 17.01.17, 13:55 Ja też codziennie zaglądam, ale mało nowego Za Taboo się dzisiaj wzięłam. Odpowiedz Link
aniuta75 Emerald City 17.01.17, 18:07 Fajne nawet. Taki Czarnoksiężnik z krainy Oz ale inaczej. Przyjemnie się pilot oglądało . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ktoś tu jeszcze zagląda? 17.01.17, 23:09 Tez codziennie zagladam ale seriale ogladam nie na biezaco, wole czekac na koniec sezonu i wtedy w pare dni wszystko przeleciec, wiec i nie bardzo co mam do komentowania. Taboo mam ale nie obejrzalam jeszcze. Ostatnio lecialam australijski Secret City. Teraz koncze amerykanski Shut Eye. Potem pewnie za jakiegos brytyjczyka sie zabiore: Paranoid i Close to the Enemy czekaja w kolejce. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ktoś tu jeszcze zagląda? 17.01.17, 23:11 A, bardzo polecam Good Behavior !!!! Juz gdzies w jakims watku go polecalam nie tak dawno Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ktoś tu jeszcze zagląda? 17.01.17, 23:22 Odnosnie nowych to mam na oku The Halcyon i Pure (we wtorki) Incorporated jest w polowie sezonu (czwartki) Brytyjski Unforgotten, drugi sezon leci w piatki W niedziele jest jakis Ransom, ale nie wiem co to.... A Humans sie juz skonczylo, wiec mozna wyrzucic z tabelki. Odpowiedz Link
sil.wen Re: Ktoś tu jeszcze zagląda? 17.01.17, 23:54 Nawet nie ruszyłam Humansów, a już się skończyli... To chyba już nie ruszę raczej. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ktoś tu jeszcze zagląda? 18.01.17, 12:26 Mnie pierwszy sezon zachwycil a za drugi jakos nie moge sie zabrac...dziwne.... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ktoś tu jeszcze zagląda? 18.01.17, 12:31 Kurcze, ale chyba jednak zabiore sie za ogladanie, bo wlasnie wyczytalam, ze w finale wywineli jakiegos twista Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ktoś tu jeszcze zagląda? 18.01.17, 19:45 Chyba niczym mnie nikt nie zachęci do powrotu do Humansów . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lenka 19.01.17, 15:30 Nie, nie musisz, ja i tak o nich pamietam, bo mam zapisane w moim serialowym kalendarzyku Chyba, ze ktos jeszcze sie zglosi, ze bedzie ogladac. Kim's Convenience tez sie juz skonczylo, ale bedzie drugi sezon. Chyba i tak tylko ja go ogladalam.... Odpowiedz Link
lenkaaa Apple Tree Yard 23.01.17, 14:10 Czteroodcinkowy brytyjczyk, zapowiada sie bardzo ciekawie. Pani w swietnej sytuacji zyciowej zarowno pd wzgledem kariery jak i zycia rodzinnego nagle stwierdza, ze zawrocil jej w glowie przypadkowo spotkany nieznajomy, ktory z czasem okazuje sie zawodowym szpiegiem.... Odpowiedz Link
yvi1 Re: Apple Tree Yard 30.01.17, 23:36 Ja też wpadam często, żeby zobaczyć że nikt nie pisze . Przez to że mamy i Netflix i Amazon Prime to nas seriami zasypuja. Zabraliśmy się za/ albo oglądamy dalej Goliath Luther Luzifer Frontier Taboo Leathel Weapon This is US ( genialny) I kurde wiele innych,ktorych nie pamiętam. Oczywiście Grimm i inne do tego... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Apple Tree Yard 20.02.17, 21:18 Skonczylam tego ATY i zapowiadal sie ciekawie, dobry pomysl ale wykonanie i efekt koncowy wyszly takie se.... a szkoda.... No i rzeczywiscie: przeciag tu straszny !!!!! Ludziki, piszta cos wiecej niz tylko tytuly seriali: jakies wrazenia, emocje, recenzje !!!! !!!!!! Odpowiedz Link
piegucha Re: Apple Tree Yard 21.02.17, 12:29 Cos pisalam, ale odzewu nie ma, chyba nikt nie oglada Black Sails ani nie poprawia tabelki A ostatnio znalazlam Impostors, o 3-0s0bowej grupie naciagaczy, ktora doprowadza do malzenstwa z najmlodsza z nich (niewazne czy z mezczyzna czy kobitka), a pozniej oproznia wszystkie konta, zaciaga kredyty i zostawia rozczulajacy filmik pozegnalny. Dwoch oszukanych mezow poszukuje glownej winnej i domysla sie, ze ma ona pomoc. Glowny szef zlecajacy i szukajacy kolejnych ofiar nadal nieznany. Cos nowego, troche humorystycznie, mnie sie podoba Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Apple Tree Yard 21.02.17, 13:03 To juz nie te czasy kiedy to wszyscy ogladalismy Losta a potem wszyscy ogladalismy Prizona i SPN. Teraz rozrzut serialowy jest tak duzy i wybor tak wielki, ze rzeczywiscie trudno tu zebrac grupke, ktora by ogladala te same seriale... Black Sails rzeczywiscie nie ogladam a o Impostors czytalam ale najzwyczajniej nie mam czasu zeby wyprobowac, tyle innych seriali mam juz w kolejce oczekujacych Odpowiedz Link