mendosita 28.09.07, 05:29 i dlatego musiałam wstać o nieludzkiej porze W dodatku na czczo muszę być, więc nie mogę nawet napić się mocnej herbaty, żeby się obudzić, a bez tego jestem nieprzytomna. Spać! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Idę na badania wstępne 28.09.07, 11:00 Współczuję. Toż to środek nocy . Daj znać jak było. Odpowiedz Link
mendosita Re: Idę na badania wstępne 28.09.07, 11:02 Już wróciłam. Wszystko w porządku, więc zaczynam pracę od poniedziałku, od 8 rano. Jak o tym pomyslę, to już mam tremę, a co to dopiero będzie w poniedziałek... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Idę na badania wstępne 28.09.07, 13:24 Dobrze będzie . Napisz coś więcej, co to za praca, co miałabyś robić, no i na ile na razie dają Ci umowę? Odpowiedz Link
mendosita Re: Idę na badania wstępne 30.09.07, 21:19 Przepraszam Aniutko, że dopiero teraz odpisuję, ale wybyłam na weekend i dopiero teraz wróciłam. Praca to asystentka biura i wszystko, co z tym związane (czyli prawdę mówiąc nie wiem dokładnie co). Wiem, że jednym z głównych obowiązków będzie odbieranie telefonów z Hiszpanii, co mnie trochę stresuje, bo to załatwić można jedynie po hiszpańsku, ponoć często nie ma możliwości posiłkowania się angielskim, bo po prostu rozmówca angielskiego nie zna... Jutro napiszę dokładnie, co mi tam każą robić. Stresuję się już okropnie (( Aha, umowa ma być na pół roku, bo to w ramach zastępstwa za dziewczynę, która idzie na macierzyński. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Idę na badania wstępne 30.09.07, 21:38 Koniecznie daj znać jak było pierwszego dnia . I nie stresuj się zbytnio - przecież jesteś z loluma i jesteś fantastyczna DD. Odpowiedz Link
mendosita Re: Idę na badania wstępne 30.09.07, 21:48 Haha, dzięki * Powiem im to jak nie będę umiała czegoś zrobić: "nie umiem tego zrobić, ale jestem z loluma i jestem fantastyczna" )) Idę zaraz spać, bo jutro przed 6 pobudka. Odpowiedz Link