mendosita 12.11.07, 06:42 Prawie całą noc dziś nie spałam, bo nie mogłam oddychać Teraz nie dość, że kiepsko się czuję od tego przeziębienia, to jeszcze snuję się jak zombie od niewyspania Nie wiem jak wytrzymam dziś w pracy ((( Buu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Coś mnie bierze :((( 12.11.07, 08:28 zzzzznam ten bol,od tygodnia taka chodze tylko ze mnie gardlo potwornie boli,i nie moge mowic;> a to w moim przypadku tragedia,bo jestem gadatliwy zwierz ta pogoda dobija jeszcze kiepskie samopoczucie.. chociaz dzis dachy pieknie biale wiec jestem szczesliwa jak dziecko,to od razu troszku eenergi wiecej;> herbate z imbirem proponuje stawia na nogi Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Coś mnie bierze :((( 12.11.07, 10:58 Nienawidzę być chora! Szybko zdrowiejcie dziewczyny )). Odpowiedz Link
agamasia Re: Coś mnie bierze :((( 12.11.07, 13:07 Zdrówka życzę i proszę mi się tam ciepło ubierać Wysyłam tego posta jeszcze raz, bo napisałam go wcześniej i wysłałam (chyba), ale nie ma go na Lolumie, może trafił gdzie indziej Odpowiedz Link
mendosita Re: Coś mnie bierze :((( 13.11.07, 06:57 Nie ma lekko Jakoś nie jest mi nic lepiej, najgorszy ten katar. W dodatku muszę dziś jechać do pracy autobusem, więc ubieram się tak bardziej sybirowo. Pogoda mnie dobija- padający śnieg to dla mnie najgorszy pogodowy koszmar. Jedyny plus na dziś jest taki, że szefa nie ma i mogłam założyć dżinsy Odpowiedz Link
gugi14 Re: Coś mnie bierze :((( 13.11.07, 09:56 widze, że dużo nas tu chorowitych :]] ja od tygodnia kaszle masakrycznie a kiedy sie wylecze to nie wiem bo do pracy chodze marzne i w ogóle masakra jakas ;P Odpowiedz Link