galaxian1 26.11.07, 20:45 Przyznajcie sie, kto oglada jakies MjM, NDiNZ czy Plebanie ? I co wlasciwie w tym widzicie ? )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aladar1975 Re: telenowele 26.11.07, 21:15 Widzę C I E M N O Ś Ć ......ciemność widzę !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
amina962 Re: telenowele 26.11.07, 21:42 Jeśli mam czas oglądam M jak miłość, czasem Plebanię. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: telenowele 26.11.07, 21:49 Teraz już nie, bo nie mam czasu na pierdoły . Ale kiedyś M jak mdłość było obowiązkowe . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: telenowele 26.11.07, 22:57 Ja z polskich to ogladalem tylko poczatkowe odcinki NDiNZ, kiedy jeszcze byl Krzysiu Pieczynski. Zadnych MjM ie ogladalem, a o innych nie wspomne. Za to dawno temu obejrzalem ze 2 tasiemce brazylijsko-peruwianko-urugwajskie Glupie to bylo, oj bardzo, ale oko zawiesic to sie dalo na co druga )) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: telenowele 26.11.07, 23:37 Z obcojęzycznych najlepsza była kolumbijska Yo soy Betty, la fea DDDDDDDDDDDDD. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: telenowele 27.11.07, 08:22 oj tak, nadobreinazle z pieczynskim dalo sie ogladac nawet ja ogladam wszystko jak leci) prawie calymi dniami siedze w domu, ilez mozna tworczych rzeczy robic,czasami trzeba popatrzec w tv) (chociaz odkad mam blogoslawienstwo pt. foxlife,ogladam hamerykanskie pierdoly;> ) Odpowiedz Link
milka323 Re: telenowele 27.11.07, 15:08 noo kiedys ogladalam wszystko po kolei, potem Mdłosci i Durną a teraz tylko Durną, bo Mdłosci osiagnely juz najwyzszy stopien glupoty. Odpowiedz Link
ka_thy Re: telenowele 27.11.07, 20:34 A czy jak napiszę, że nie oglądam i nigdy nie oglądałam żadnych telenowel to wyjdzie ze mnie jakis alien? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: telenowele 27.11.07, 20:39 ka_thy napisała: > A czy jak napiszę, że nie oglądam i nigdy nie oglądałam żadnych > telenowel to wyjdzie ze mnie jakis alien? tak;> ostatni zdrowy osobnik na swiecie;> podziwiam,ja mieszkam z rodzina (ostatnie chwile mam nadzieje;>, i nie mam szansy zeby nie trafic na jakas superprodukcje ;> nawet jesli bardzo bym chciala;> Odpowiedz Link
agamasia Re: telenowele 28.11.07, 12:24 Ostatnio w tv mało co z seriali oglądam, z tasiemców to już raczej nic, żadnych Klanów, Mdłości, Milka co to jest ta Durna? Ale też pamiętam czasy Brzyduli, Czy jakiejś idiotycznej Tajemniczej Kobiety, nawet nie pamiętam o czym to było, aż mi wstyd było się przyznać kumpeli, że to oglądałam )) Odpowiedz Link
agamasia Re: Aga 28.11.07, 14:36 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, to też kiedyś oglądałam, ale to dawno było, czasem przez przypadek zerknę. Odpowiedz Link